17 Юни, 2012 15:53 2 929 13

„Господари на ефира" обратно в Нова ТВ

  • господари на ефира-
  • телевизия-
  • магърдич халваджиян

Нова телевизия и продуцентът на „Господари на ефира" - Джуди Халваджиян, се договориха от есента предаването да тръгне отново в ефир. За почитателите на вечерното шоу са подготвени изненади, сред които нов декор и нови рубрики, съобщиха от Нова телевизия.

Така популярното предаване за втори път ще се върти в ефира на Нова, след като последно се излъчваше по конкурентната бТВ.

По-рано Магърдич Халваджиян обвини бТВ в натиск и цензура, след като телевизията спря предаването с аргумента „неизпълнени обещания”, визирайки падналия му рейтинг. По-късно бТВ отговори на Халваджиян с това, че се опитва да продаде предаването на друга телевизия.

Договорът между "Глобъл вижън" и bTV media group изтичаше през това лято и предстояха преговори за продължаване на взаимоотношенията между двете страни за новия телевизионен сезон.

През  новия сезон предаването няма да продължи сътрудничеството си с италианското Striscia La Notizia.
През деветгодишната си история „Господари на ефира" претърпя много промени и следвайки логичния си път на развитие, се отдалечи значително от италианската версия, създавайки свой уникален облик. Екипът от сценaристи, режисьори и водещи, които превърнаха „Господари"-те  в институция, подготвя един още по-атрактивен и запомнящ се десети сезон на хитовото шоу.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гражданин

    0 2 Отговор
    Ужасно предаване.
  • 2 селянин

    2 0 Отговор
    защо, да не би са те прецакали
  • 3 Иван Иванов

    1 0 Отговор
    Най-доброто предаване и забавно предаване, което може да има в България! Треперете мошенници
  • 4 бат' Ицо

    0 1 Отговор
    "Хуморът" на Димитър Рачков е за деца под 10 години - ужасно плосък и скучен: същите л..на бяха с "Пълна лудница". Партньорката му е талантлива и прави каквото може, но не знам как се е хванала с него!!!
  • 5 Hipopotam

    1 0 Отговор
    Да видиш ти...ако не ме лъже паметта, преди време Господарите се махнаха от Нова, защото телевизията им налагала цензура. Е как изведнъж преглътнаха това отношение и решиха да се върнат пак там. много вони тая работа....
  • 6 Smart

    0 1 Отговор
    Изключителна елементарщина лъха от това така наречено "шоу"! Абсолютно всички - от водещите до разните местни репортерчета, са толкова простовати и жалки, че даже и миекат на местния си диалект. А, пък, Рачков е върха на простотията - от бездарничество се чуди какво да направи и прилича на разгонен шебек. Не съм вярвал, че ще го кажа, но предпочитам повторенията на Шоуто на Къци пред това!
    Такава простотия и пошлост лъха, че ми е обидно да го гледам!

    Коментиран от #13

  • 7 Ivorix

    1 0 Отговор
    Най-после, че съвсем се овъртолихме в акитата на родната шарлатано-бизнесменщина. Да са ни здрави и силни, а и все тъй убави...поне някой от тях...
  • 8 Ivorix

    1 0 Отговор
    ... онзи имаше предвид "някоя" да е ууубава, сме си още на тоя бряг.
  • 9 дедовия

    1 0 Отговор
    na tez ne I'm stignaha ni milionite, nito glupostite...
  • 10 The Bear

    0 0 Отговор
    На който не му харесва, да не го гледа. То съществуват методи за определяне гледаемостта и приходността от всяко предаване и ако не се гледа, няма да печели и няма да е на екран.... Само че има и друго - то и чалгата я отричам и не ми се нрави - нито музиката, нито певачките (които са надарени с гласови възможности проститутки), нито мъжете ангажирани в този бизнес - ама болшинството я гледа и слуша и по сватби и поводи основно тя се пуска - защото плащат за нея .... а рок, джаз, опера и т.н. замират - защото хората са много на ниско ниво.... така е и с тв-предаванията...
  • 11 брей

    0 0 Отговор
    Много мъдрост, много ум...
  • 12 Кики

    0 0 Отговор
    Не ме радва.Те са интриганти.Много пъти работят без покритие,важното е те да са интересни и да им се вярва за всичко.Те са артисти и си търсят чрез нас своето,като бъркат в много канчета.Това им е работата и печелят чрез нас.
  • 13 ц6чш

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Smart":

    Този Рачков е абсолютен шут,гледа да уреди милата си Игнатова на всякъде за да печели.Първо трябва да погледне себе си а после да говори за другите.По добре това глупаво предаване да го няма.