Last news in Fakti

21 Октомври, 2019 12:13 3 693 4

В никакъв случай не правете тези неща до края на месеца

  • михаил бородачев-
  • зодии-
  • астролог-
  • хороскоп-
  • октомври-
  • предупреждение-
  • астрологична прогноза-
  • опасности

Октомври крие много рискове и опасности и никой не е защитен от измами

В никакъв случай не правете тези неща до края на месеца - 1
Снимки: shutterstock

Руски астролог отправи предупреждение към представителите на всички зодии, като заяви, че вторият месец от есента крие много рискове и опасности от най-различен характер.

Ректорът на Руската астрологична школа Михаил Бородачев съобщи, че през октомври всеки може да се сблъска с куп опасности и за да ги избегне, в никакъв случай не трябва да прави определени неща до края на месеца.

"Октомври ще постави на изпитание търпението ви. Ще трябва стискате юмруци, за да намерите необходимите компромиси и начини на помирение“, заявява Михаил Бородачев.

„През октомври, трудностите, възникнали през последните няколко месеца, ще се проявят максимално. Те трябва да бъдат решавани точно чрез метода на компромиса“, допълва астрологът.

В никакъв случай не правете тези неща до края на месеца
Снимки: shutterstock

Той съветва представителите на всички зодии да бъдат много дипломатични във всяка една ситуация, в която попаднат.

Според Бородачев до края на месеца никой не е защитен от измами и заради това трябва да бъдем бдителни постоянно..

„Измамите могат да бъдат както в личния живот, така и на глобално ниво“, обяснява астрологът.

Той подчертава, че е необходимо да се отложи закупуването на оборудване и/или недвижими имоти именно поради големия риск от измама.

Това обаче, няма да продължи дълго, защото „ситуацията ще се подобри през ноември и декември, ще се отворят нови пътища за решаване на различни проблеми“, успокоява известният астролог.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 WOW!

    9 3 Отговор
    Това е новата болшевишка религия - фундаменталистка астрология, засягаща всички зодии???
  • 2 Избори 2019

    8 1 Отговор
    За измамите си го знаем и без астролог– изборите за местно управление са на 27. 10– тука са най– големите измами, и така ще продължи до евентуалните балотажи на места, и после до обявяване на крайните резултати– все измами, но обхвщат и ноември+ следващите 4 години.
  • 3 Мустафа

    0 0 Отговор
    Избори ! Всеки обещава ! Политиците обещават... избирателите не им вярват. Очакванията на политиците са големи... избирателите си мятат бюлетина където си искат ! Този астролог Бородачев си е писал домашното за България !
  • 4 Този маймун

    2 1 Отговор
    Таварищ астролог на колко водки си бре