Last news in Fakti

31 Октомври, 2019 12:45 8 713 12

Бен Афлек отново мъртвопиян (СНИМКИ+ВИДЕО)

  • бен афлек-
  • мъртвопиян-
  • пиян-
  • актьор

Актьорът едва се държи на краката си, олюлява се, препъвайки се и в един момент за малко да падне на земята

Бен Афлек отново мъртвопиян (СНИМКИ+ВИДЕО) - 1
Снимки: EPA/БГНЕС

Само ден след като сподели как върви въздържанието му от алкохол и процеса по възстановяване в Instagram, Бен Афлек беше забелязан в нетрезво състояние след парти за Хелоуин през уикенда.

Във видео, публикувано от TMZ, актьорът е видимо пиян. Той се олюлява и залита, докато върви към колата си, след като си тръгва от парти с маски, организирано от УНИЦЕФ.

Бен Афлек отново мъртвопиян (СНИМКИ+ВИДЕО)

Залитането на 47-годишния носител на „Оскар“, който публично призна битката си със зависимостта от алкохола, е станало в събота, а сайтът за светски новини побърза да публикува снимки и видео на мъртвопияния Афлек.

Актьорът, облечен в тъмносин костюм и риза, бе сложил на лицето си "страшна" маска. Той позира пред репортери с неизвестно младо момиче, като в медийни съобщения се казва, че тя е негов партньор за партито. След това кадрите показват, че двамата се отправят към колата, но за момент той остава да позира за папараците. В този момент истината излиза наяве. Афлек едва се държи на краката си, олюлява се, препъвайки се и в един момент за малко да падне на земята, ако не се бил облегнал на колата.

Бен Афлек отново мъртвопиян (СНИМКИ+ВИДЕО)

"Бен призна, че от време на време се проваля в борбата си с бутилката. Той никога не е стигнал дотам пристрастяването да се превърне в минало за него", казва един от приятелите на Афлек.

Интересното е, че само часове преди да отиде на партито, Бен Афлек се шегува в акаунта си във Facebook и говори за проблема си с алкохола.

Бен Афлек отново мъртвопиян (СНИМКИ+ВИДЕО)

"Нека бъдем сериозни за момент и да кажем нещо, което наистина има значение. Лекувам зависимостта от алкохол повече от година и от известно време помагам на другите. "Midnight Party" се организира от невероятна организация, която подпомага бедните с настаняване, възстановяване, обучение и развитие. Ще даря пари за тях, защото има хора, които се борят със зависимостта всеки ден и те нямат ресурси и се нуждаят от помощ", пише Бен Афлек.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пак

    32 1 Отговор
    Наздраве, Бени!
  • 2 Хубенов

    24 2 Отговор
    Лоша работа е зависимостта, но пък какво лошо прави? Напил се голяма работа, кой не се напива? НАЗДРАВЕ!

    Коментиран от #3

  • 3 гост

    10 8 Отговор

    До коментар #2 от "Хубенов":

    Ами жена му например не харесваше, че като си пийне преспива с чужди жени, а Гарднер си е страхотна жена, не е като да му е писнало от нея. Тя казва, че му е прощавала всичко, само и само да се излекува и да си гледа децата, те да имат един трезвен баща, а не подпийнал, защото са се нагледали на поведението му. Самата тя го караше на няколко пъти в клиника, но накрая й е писнало и се е развела. Не че е бил агресивен, а просто е бил мижитурка, която е далеч от мъжкото поведение.
  • 4 истината

    13 3 Отговор
    жалко
    много талантлив актьор и режисьор
  • 5 Някой

    15 0 Отговор
    Харесвам Бен Афлек,готин пич със запомнящи се роли.Наздраве
  • 6 пръднии

    19 0 Отговор
    И ШУРЕТО ОНИЯ ДЕН СЕ НАПИ ТАКА , И ИМАШЕ МАСКА НА ГЪЗЗЗ НА ЛИЦЕТО , и лице на гъз
  • 7 Асан

    6 2 Отговор
    Бързо да направят кючек БЕН
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 1111

    10 1 Отговор
    Номинирам го за почетен гражданин на Пернишка област.
  • 10 СИНДИКАТ НА АНОНИМНИТЕ АЛКОХОЛИЦИ

    5 0 Отговор
    Хакай Бени.....Хакай пич и да не ти пука.......Клин....клин избива,ама......един винаги остава......Не го забравяй.....

    Който пие,вино и ракия....
    Той не остарява,щото........МЛАД УМИРА....
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Анонимен

    1 0 Отговор
    Няма пълно щастие както се казва в живота.
    Пари и слава не правят човека щастлив,но всеки с уроците си.