1 Ноември, 2019 10:42 2 832 5

Мира Радева изненада зрителите на Гала с важно събитие

  • гала-
  • на кафе-
  • мира радева-
  • важно-
  • личен живот

Социоложката сподели две много вълнуващи новини от личния си живот в "На кафе"

Социоложката Мира Радева изненада зрителите на Гала в "На кафе" с изненадваща хубава новина. Тя разкри, че за първи път е станала баба.

"Много съм щастлива. Това е първото ми внуче. Казва се Богдан", каза щастливата дама. Репортер на русата водеща я попита дали ще може да помага в грижите за детето, тъй като семейството няма да живее в България.

"Ще бъде много трудно, аз ще съм от разстояние, родителите му живеят в Сейнт луис, Мисури. Но когато успявам да го виждам, аз ще правя всичко възможно да го уча на български език", обясни Мира Радева.

Социоложката съобщи и друга голяма новина, която обаче е свързана с кариерата ѝ: "Скоро ще е готова и първата ми песен, тя ще бъде коледна и ще бъде посветена на внука ми".


Поставете оценка:
Оценка 2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Айсотир😋😎

    8 0 Отговор
    Местим.
  • 2 Мира

    5 1 Отговор
    Искам да ви съобщя много важна вест за мен. Парите които ми бяха обещани, в размер на 750 000 лв. за една малка статистика от мойта статистическа агенция ми бяха преведени по сметката.
    Но драги мои съграждани много моля да продължите да вярвате в моите статистики, че съм си харесала едно именийце в Тайланд.
    Уважаеми партийни ръководства.
    Във връзка с инфлацията, услугите на моята поръчкова статистическа агенция се увеличават със 150%.
    Поради забавеното Ви интелектуално развитие. И опитите Ви да го сметнете на 5 си пръста, ще Ви помогна като Ви кажа, че за по-малко вече от 1 500 000 лв. на статистика не съм съгласна.
    Чакам вашите оферти и статистически искания - ( 1 500 000 лв ).
  • 3 Табаков

    4 0 Отговор
    родителите му живеят в Сейнт Луис ВСИЧКИ ЛИ ДА СЕ ПРЕМЕСТИМ ТАМ,МИРА?
  • 4 ПЕНКО

    4 0 Отговор
    ДА ЯДЕШ " ЛАЙ..А " В ЦЯЛАТА СИ КАРИЕРА И НАКРАЯ ДА СЕ ФАЛИШ С ОБИКНОВЕННОТО -СИ Е ПРОДЪЛЖЕНИЕ ....!!!!!!!!!!!
  • 5 Токо

    1 0 Отговор
    Новината е , че мензиса и е спрел и вече нема да и дойде !