13 Ноември, 2019 10:32 73 758 104

Млада майка се развежда заради "Фермата"

  • домакиня-
  • майка-
  • фермата-
  • развод-
  • предаване-
  • красимира-
  • драма

31-годишната участничка Красимира къса със спокойния и удобен живот

Бурна житейска драма се разиграва в риалити формата "Фермата". Една от участничките, потиснатата домакиня Красимира, за една нощ взе сериозно и необратимо решение - да сложи край на брака си, да зареже бащата на малкия си син и да заживее свободно.

Атлетичната красавица за първи път поиска да бъде независима от мъжа, който изцяло я издържа, откакто са заедно. Красимира пожела да преобърне хода на живота си навръх 31-ия си рожден ден, подкокоросана от младия, прясно разведен бизнесмен Митко Калайджиев.

От известно време той я убеждава, че е неудовлетворена и тъжна, и е време да зареже удобната роля на майка и домакиня. Двамата също така флиртуват неотдавна.

"Моля те, спри да потискаш желанията и чувствата си! Трябва да смениш курса на 180 градуса! Каза ми, че нямаш мечти, но все още не е късно да поправиш това!", окуражава я Митко. Според него, с примирението си Красимира дава лош пример на детето си и то расте твърде послушно, точно като нея.

Разстроена от думите му, които я докоснаха дълбоко, тя цяла нощ плака. На следващия ден през сълзи призна пред останалите участници във "Фермата", че не е щастлива, а досега е замитала проблемите си и е криела истинските си чувства.

"Живях на сухо и спокойно, обгрижена и защитена. Но аз искам да съм щастлива, да греша, да падам, да ставам, да рискувам, а най-вече да усещам. Ако сега скоча и си счупя главата поне ще знам, че съм пробвала. Не искам да нараня никого, не понасям чувството на вина, но ми е време да понеса отговорност, дори пред самата мен", призна Красимира, докато ридаеше и четеше написано от нея писмо със заглавие "Какво е щастието?"

Домакинята помоли близките си за прошка, малко след като изгледа видеообръщението на мъжа си за рождения ѝ ден. В него той и пожела цялото щастие на света. "Да знаеш, че се гордея с теб и те обичам!", добави бащата на сина ѝ, преди да разбере какво го очаква.

Lupa.bg научи, че Калайджиев и Красимира вече са отпаднали от риалитито и са станали двойка в реалния живот. Репортер на сайта засякъл влюбените да вървят хванати за ръце в столичен мол. Няколко дни по-късно Краси и Митко отскочиха до Стара Загора, отново като двойка.

Млада майка се развежда заради "Фермата"


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 143 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Урко

    333 17 Отговор
    Иначе не е такава за каквато ще я помислят,убеден съм!!!
  • 2 Млад, прав и кораф

    131 13 Отговор
    Брадат пак развали нечий рахат и то от къде, от най големите м.... но добре е, че поне е млада и атлетична..!
  • 3 Рамбо

    307 14 Отговор
    Те това е ковра !!!!!!!!!
  • 4 Еничър

    301 16 Отговор
    Силата на парите.А знаете как се наричат жени който се продават за пари.

    Коментиран от #6, #62, #65

  • 5 Грозни муцуни Ваньо и Андрей

    220 18 Отговор
    Каква сенейна драма те сигурно спят ууу различни кревати от години обаче сега взела решение! Евтино театро в предаване със слаб рейтинг.
  • 6 Вуна

    218 12 Отговор

    До коментар #4 от "Еничър":

    КУВРЕТИНИ.
  • 7 Хайл

    194 8 Отговор
    Егати драмата , голямо чудо. Тез влезнали в някво шоу , и почват разводи , свалки, рев и сополи. Тъп сценарии. Щом има балами да ги гледат.Нека се правят на интересни.

    Коментиран от #14

  • 8 бай шиле

    286 16 Отговор
    куха лейка, ето така се съсипват животи, не става дума за мъжът и, а за детето. Патка проста мисли си че сега ще цъфне и върже, лошото че жените на 90 % са такива и разсъждават с емоциите си според зависи моментното и състояние а не с акъла си, пък после олеле мале какво стана.
  • 9 3121

    211 12 Отговор
    Биологичен отпадък са и двамата. Горкото дете.
  • 10 5836

    260 10 Отговор
    Ще дойде време (и то скоро), когато жестоко ще съжалява и ще моли мъжа си да бъде отново на сухо и спокойно, обгрижена и защитена и със семейството си. Но ако той е достатъчно глупав да я приеме то тогава вече няма нищо, което да я спре да пада и става и да си чупи главата докато е жива.
  • 11 Тъй и кат съ ибеш по тиливизора

    79 13 Отговор
    Мухахахахаха
  • 12 Радо

    109 11 Отговор
    Божкеейй, Божкее!!....не мога да повярвам, че има хора, които вярват на тези измислени и фалшиви сценарии в тия тъпи риалити шоО-та!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #75

  • 13 Хайл

    30 39 Отговор
    Да се обичат младите пък
  • 14 Хайл

    14 10 Отговор

    До коментар #7 от "Хайл":

    Що ми ползваш ника-харесай си друг
  • 15 Plpl

    102 14 Отговор
    Ковра оригинална и тъпа най вече
  • 16 Дрът и богат

    137 11 Отговор
    Ще улашка за кратко новия, тя ще лапа с идеята за повече кинти, ама после наистина ще е сама и независима п.. ача!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 9689

    47 7 Отговор
    Много курбан, много нещо....
  • 19 коравия

    183 20 Отговор
    Тази К--ва,като му омръзне на богаташчето и то се наиграе с нея,ще последва "Големия Шут" в "Задния Двор",и после таз мадама ще скача от мъж на мъж и ще вика,как нямало свестни мъже и мъжете не ставали,но на такива К--ви,такава обикновено е им съдбата.
    Примери около мен със мои познати жени имам два, идвете се мислеха за много голямата работа за супер отворени"Чукала" за кинти,но тези със кинтите така здраво им го Натаковаха ,че в момента ближат рани със по 2 деца от различно мъже и сега пак са сами само че с по "Две ремаркета" отзад,намират все още по някой друг заспал балък но не вече с кинти,а с по добра професия и по плащач за ресторант и дискотека и става "Чук" и после беш,като разбере новото мъжле,че е с две деца.Всеки накрая си плаща за тарикатлъка,било жена или мъж.
  • 20 Ташко Мъдев

    116 11 Отговор
    Тая па кво му хареса на тоя зализан пеерас.

    Коментиран от #81

  • 21 месара

    84 5 Отговор
    каква драма, каква трагедия, се случва в това толко" интелигентно" предаване ........ разтроих се дълбоко 😭!
  • 22 айде айде

    171 8 Отговор
    Всичките искат обич, семейство, деца, грижа и т.н. Докато си намерят богат спонсор. Тогава вече искат да падат, да стават и т.н.
    Много интересно.
    Явно мъжа й не я е биел. Не толерирам бой над жени, но явно тази няма грам акъл в главата си. Ти как ще имаш дете и ще го напуснеш за 'падаш и ставаш'. От мизерия ли станахме такива българите или деградираме ли, какво става ?
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Капитана

    134 10 Отговор
    Това предаване Фермата е пълно с Дърти разпоретини,Здрави чукала и Разтури къщи.Кво стана тука,образцов селски бардак.
    Порнографски пример за подрастващото поколение.
  • 25 Garrincha

    71 14 Отговор
    Гледам предаването … някои от участниците ми допадат … има филмари, като Митко Милионера, Митко 80% … има жалкари, като Краси Бутката … Красимира е добър пример за нещо евтино - пораснаха ѝ криле покрай продукцията, новите хора … и реши да предприема радикални промени, НО … всичко това ще мине, ще опознае останалите 20% на Митю Синковеца и … те, така ...
  • 26 Била нещастна!

    84 4 Отговор
    Имала стандарт, който не всички жени имат, а някои не могат и да мечтаят за това! Ами разнообразявай се с мъжа и детето си по почивки, пътувания, събирания!
    Тя явно чака друг да го прави!
    А тези, водещите, толкова са се самозабравили, че ми стават жалки! Най-хубавото предаване, участниците преживяват катарзис според ограниченото им мислене! Няма мисъл за грях, прелюбодейство. Има мисъл за пари само! Но Той ги подрежда нещата в един момент и друг ще им изхарчи парите, не дай Боже!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Ферм

    140 9 Отговор
    Иван и Андрей живеят в измислен свят от центъра на София. Имат кампании за семейството, децата,в същото време пропагандират колко е смело да си развалиш семейството. За травмите в детето помислите ли? Тази година са събрали само утрепки, може би покрай тях всички са такива, затова и критерийте им са ниски. Това е предаване за истински хора от село(Раино,Яни, Стоян, Мустафа, Майора и др.), който се борят със живота, а не лигави селяндури от София.

    Коментиран от #31

  • 29 нътре

    54 5 Отговор
    Когато и вдигнаха краката разбра че има и по дълги и веднага реши- сега разбрах защо няма мъже на околовръстното....
  • 30 драгият зрител

    69 7 Отговор
    От тези предавания - фермата, игри на волята и както там им казват - да съм изгледал общо най-много 3 минути. Докато съм превъртал каналите.

    Коментиран от #90

  • 31 Garrincha

    56 7 Отговор

    До коментар #28 от "Ферм":

    Не очаквай, от двете червени внучета-боклучета да разберат проблемите на другите хора … лошото е, че им се дава трибуна до, как ни нарекоха - "Вечно мрънкащите неудачници" ...
  • 32 Геотги

    77 9 Отговор
    И аз много се разочаровах от примера на предаването.Преживях подобен сценарий и мога да кажа следното.Не случаите дявола а приветствайте Бога.Да рязвалиш семейство не постъпка за гордост.Същите водещи докараха до инфат една жена която почина и явно не са си взели поуките от тогава.Но ние хората трябва да добре да правим разлика между добро и зло, между стойностно и затъпяващо.Моля ви хора не правете подобни неща .Благодаря ви.
  • 33 ???

    129 7 Отговор
    ТАЯ КОРВА ЩЕ СЪЖАЛЯВА МНОГО ЯКО САМО СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА КОГАТО МЕКЕРЕТО МИТКО Я ИЗРИТА.МАЖЪТ И АКО Е МЪЖ И ТОИ ТРЯБВА ДА Я ИЗРИТА И ДА СЕ БОРИ МНОГО ЯКО ЗА ДА ЛИШИ КОРВАТА ОТ РОДИТЕЛСКИ ПРАВА.ИСКАМ ДА ПОПОТАМ И МАЛКИТЕ ГНОМЧЕТА, ДОВОЛНИ ЛИ СА,ЧЕ ЗА НЯКЪКАВ МИЖАВ РЕЙТИНГ РАЗБИХА ЕДНО ДОБРО СЕМЕЙСТВО И И ЕДНО ДЕТЕ ЩЕ РАСТЕ БЕЗ ЕДИНИЯ СИ РОДИТЕЛ.НЕ ПРИВЛЯКОХТЕ АУДИТОРИЯ-ХОРРАТА ВИ НАМРАЗИХА
  • 34 майната ви

    13 124 Отговор
    Браво на Красимира. Мила имаш моите адмирации. Бъдете щастливи и не обръщайте внимание на завистливите простаци. Нека се пукат.

    Коментиран от #103

  • 35 тттт

    18 99 Отговор
    Само "мъже", явно пълни неудачници, изритвани от приятелките или жените си плюят в коментарите. Достатъчно е да прочетеш под какви имена се подвизават в коментарите и ти става ясно за какви боклуци става въпрос. Далече сте от младежите като Митко и по образование и по интелект, а за чар да не говорим.

    Коментиран от #44, #51, #104

  • 36 zizo

    68 8 Отговор
    тази е мръсен боклук скоро пак ще бърши сълзи този ще я зацепи при първа вазможност тои има пари и всеки парцал като тази е броика
  • 37 Адмирации за куаража

    14 70 Отговор
    Мнооого ги харесвам и двама. Желая им от все сърце да се обичат и да бъдат щастливи.
  • 38 Иво

    74 14 Отговор
    Тоя Митко-Калаиджията е голям комплексар. Неговото дете расте без него и трябва да разбие и друго семейство.Станислав му разби всички отвори. Богородица като тъпан. И тия водещите дето са по един метър защо го върнаха нали всички са равни. Върнаха го за да разбие едно семейство. Подлите хора така правят.

    Коментиран от #76

  • 39 Халил

    40 4 Отговор
    Говрата си е говра!
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Garrincha

    76 4 Отговор
    Последно, само един цитат от лирично-драматичното писмо на Красимира до … публиката : " … понякога трябва да нараниш другите, за да запазиш себе си … " !!!
    Отвратен до мозъка на костите ...
  • 44 1288

    42 4 Отговор

    До коментар #35 от "тттт":

    Митее, лекенце мамино. Ти ли си? Детенцето на пачата Софийска вика ли ти Тати вече? 8845
  • 45 Мечо Грух

    50 5 Отговор
    Никой няма право да се меси в чужди семейни отношения, нито знаят какво е всъщност реално положението вътре в семейството, колко е била " задушаване и подтискана" младежките и юношеските години минават, такаче който е решил да създава семейство, и да ражда деца да обръща внимание на семейството, нормално е да има трудни моменти, изисквания, но по важното е да има разбератрлство един към друг и да се отстъпва. А на тоя провокатор и подкукоросник да му се откъснат топките, защото явно семейния му живот е само за пре публиката ама явно не му изтърпява простотията, а тая куха лейка един урок да удари живота.
  • 46 Манго

    54 7 Отговор
    Който я гледа тази чалгарска пръдня Фермата, не е в ред!

    Коментиран от #88

  • 47 Алфа Вълкът

    37 4 Отговор
    Развела се е за да я издържа някой по-богат!
  • 48 PIPALOT

    38 4 Отговор
    После що сте били коври,ей за това...сакън да не я оставиш покрай някой с много пари,отиде и се невръща докато не я изгони оня умрел кон,то да не става тъй тая работа.

    Коментиран от #53

  • 49 Вечен

    18 5 Отговор
    Клинично доказаните идиоти с интелектуална немощ и завидни не умствени възможности като журналистката публикувала поредната селяндурска простотия!Сабина, по колко взимаш на час за да драскаш такива глупости?
  • 50 каунь

    14 1 Отговор
    другото издание на фермата нов балък!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Аз конкретната

    38 1 Отговор
    Не само водещите са за критика предаването има други които допускат подобен сценарий .....самите те са с нетрайни връзки.Много лошо влияние за младите.
  • 53 Потресена

    33 3 Отговор

    До коментар #48 от "PIPALOT":

    Точно така,ама като се върне после и мъжа и да я изрита.
  • 54 Иван и Андрей:

    20 8 Отговор
    "Ние сме лудо влюбени".
  • 55 Тест

    31 1 Отговор
    Ще я остави бързо. Ама какво ми пука, да се оправят.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Иклиу

    22 6 Отговор
    Ку.ва проста ма да е жива и здрава
  • 58 мнение

    58 4 Отговор
    Тя просто не е разбрала, че е щастлива. Едно нещо се оценява, когато се загуби. Тази също ще разбере, че е била щастлива, но вече всичко ще е изгубила. Не вярвам, че следващите и семейства ще са много щастливи. Голяма грешка е направила.
  • 59 Малко й е бил

    27 10 Отговор
    боя и за това се развежда. Що не се развеждат перничанки, защото качествения секс е съпътстван с качествен бой.
  • 60 Росица

    50 3 Отговор
    Как може с лека ръка да разрушиш нещо ,което е за сметка на тази малка душица детенцето? Писано е , БИБЛИЯТА ГО КАЗВА...ТОВА КОЕТО БОГ Е СЪЧЕТАЛ ,НИКОЙ ДА НЕ ГО РАЗЛЪЧВА! Детето има нужда от баща,как ли му е мъчно...тя имала мечти....да ,но има и последици.Брака не е АЛА,БАЛА.
  • 61 бомбата

    26 6 Отговор
    за едното таковане колко му е акъла женски......после истамбулска конвенция или насран задник...
  • 62 asdas

    5 2 Отговор

    До коментар #4 от "Еничър":

    тарикатки ?
  • 63 сдфдс

    6 5 Отговор
    Хах само аз ли си мислех че тва риалити е на живо и са още в къщата ?
  • 64 Гоуст

    41 3 Отговор
    Аман от такива боклуци, които си мислят, че били нещастни и разбиват семейства с думите "и аз заслужавам да съм щастлива". Да, разбиват, защото едно дете заслужава да има както майка до себе си, така и баща за постояно, а не веднъж седмично. Не осъзнават какъв психически удар е за детето, но то ако и пукаше занего, нямаше да го направи

    Коментиран от #70

  • 65 Пич, пиши вярно!

    12 4 Отговор

    До коментар #4 от "Еничър":

    "... жени, които се продават за пари." 🍺
  • 66 Тони

    18 19 Отговор
    От прочетените коментари разбирам защо сме на този хал. 500г. робство, тоеа е!
  • 67 некойси

    17 6 Отговор
    Коври сър ...
  • 68 sdfsd

    22 5 Отговор
    Тая ферма колко семейства и връзки съсипа дотука ?
  • 69 Алфа Ромео

    12 5 Отговор
    Адаша е доста противен тип, прочел две страници психология и се прави на експерт-психолог, другото няма да го коментирам всеки да си живее живота както намери за добре...
  • 70 Алфа Ромео

    18 8 Отговор

    До коментар #64 от "Гоуст":

    Зависи, в някои случай е по-голяма травма за детето ако останат заедно родителите.
  • 71 vasik atanasova

    24 4 Отговор
    ГЮВЕНДИЯ
  • 72 Заралия

    14 0 Отговор
    Познавам шофьора на боклукчийския камион , в който се блъсна пияният Иван .Коментара беше : Жалка картинка беше , затова не го хвърлих в боклука .
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Анонимен

    19 1 Отговор
    Първите сезони бяха добри, но тук стана блудкаво, като биг брадър. Поканили са участници от които нямаше какво друго да се очаква.
  • 79 ЦарВул

    16 4 Отговор
    М У Р В А!!А и този новият ще има да пати!!Жена с един чифт м.де трудно умира!!Мъчи се поне няколко дни!!Освен това ВЪЛКЪТ КОЖАТА СИ МЕНИ ,НО НЕ И НРАВА!!Тя не само ще повтори,но и потрети,почетвърти и т.н.ДО КРАЯ НА СВЕТА!!Аман от простакеси!!Ами до това ни водят кравари,джендъри и други питекантропуси!!Нека тази МУРВА запомни!!Всяко нещо се връща стократно!!Така,че нека почака докато СИТОТО Е НОВО,а после..
    после на МАГИСТРАЛАТА!!Там може да се развихри в пълна сила!!Хем и гладна няма да остане!!
  • 80 фифи

    8 5 Отговор
    млада курва и боклук
  • 81 Там някой

    2 3 Отговор

    До коментар #20 от "Ташко Мъдев":

    Парите му
  • 82 продължаваме напред

    15 1 Отговор
    Класика в жанра Проста п..ка Мъжа и не трябва да тъжи Рано или късно щеше да го остави
  • 83 123

    16 2 Отговор
    Нито едно от тези предавания не съм гледал, няма и да гледам защото са пълна боза и пародия... Но това което ме потресе е как младата Краси ще направи радикална промяна в живота си като сменя мъжа който цял живот я е издържал с друг който тепърва ще я издържа. Ей да Ти имам и промяната, не само че е глупавичко момето с извинение но и с право ще я наричат с онези думички които жените с изненада след това се чудят защо хората им казват така.
  • 84 ШУНДА БГ

    9 4 Отговор
    РАЗСПРАНИ БГ ЩАЙГИ
    ОТВРАТИТЕЛНО ПРЕДАВАНЕ КОЙТО ОТГОВАРЯ НА ПРОСТИЯТ НИ НАРОД
  • 85 ПАЧАВРИСТАН

    14 4 Отговор
    КОЛКОТО ПО ПРОСТ НАРОД ТОЛКОВА ПО ПРОСТИ ПРЕДАВАНИЯ
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Това което виждам.

    5 11 Отговор
    Дали е истина или не е те си знаят.
    Лично аз и се радвам.
    Малко по-малко омраза ще ви дойде добре хора.😉
  • 88 Никол

    4 4 Отговор

    До коментар #46 от "Манго":

    ами ти като си в ред що я гледаш?
  • 89 Това е

    4 2 Отговор
    Промит мозък от манипулатор
  • 90 Румен

    7 2 Отговор

    До коментар #30 от "драгият зрител":

    И Аз така. 👍 Това са Формати за промиване на Мозъци. Гледа ги само Простолюдието.....
  • 91 Царица Косе

    1 9 Отговор
    Игри на волята е страхотно предаване.А Фермата дават само боклуци.Ако беше Нико Топарев ценарист на Фермата а Алекс и Ники Кънчев ако бяха водещи на Фермата щях да гледам.Андрей и Иван са по слаби ценаристи от Нико Топарев.
  • 92 Пасатора

    11 0 Отговор
    Местя го в другия крачол.
  • 93 Коньо

    7 3 Отговор
    Такива жени и мъже които развалят семействата си трябва публично да бъдат пребивани. Как може да се кълнеш в вярност на тоя човек, да му родиш дете, и после да ги зарежеш заради първия бизнесмен който ти подаде мегдан. Само публично пребиване ше ви оправи.
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Лудия

    6 4 Отговор
    Ако имаше закони тази диващина щеше да я спра веднага.А тези два скункса до часове във ЗАТВОРА доживот БЕЗ право на обжалване.
  • 96 Гост

    1 2 Отговор
    Красе, хорските уста не са чувал бе мила да ги завърже. Свиркай те си. И двамата сте интелигентни. Много ми харесвате. Някои от злоба пишат. А може би е жената, или твоят. Бъдете живи и здрави и много щастливи. Митко е много мъдър за годините си, а ти Красимира си много уравновесен. Много ви се кефят, и то еродиран ви гледат.
  • 97 Кочо

    1 0 Отговор
    Мъж съм. Скоро и аз направих промени. Разведох се заради псих.тормоз, но не да тръгна по следващата, защото един беше казал, че това е капан за наивници и тя с нищо няма да е по-добра от старата. Смених си работата за доста повече пари и по-висока позиция. Странно ми е, че тази жена на 31 години ще прави промяна като от 1 мъж, който я издържа ще отиде при друг мъж, който да я издържа. Това с издържането е от ден до пладне с днешните ценности, освен, ако наистина не се случил най-страхотния човек, добряк и глупак. Защото и да те издържа някой докато си млада и има кекс, то като станеш на годинки и ентусиазмът му ще е друг, а има и млади мацки за издържане, нова смяна. Каква промяна е това? Ми, тя от това да пере гащите и чорапите на 1 мъж отива да пере гащите и чорапите на друг мъж. Тя, ако е нещастна, че е домакиня и безгласна буква, при новия пак така ще бъде. За да бъдеш гласна буква трябва да имаш доходи и пари, иначе който поръчва музиката има гласа, а ти си безгласен. Т.е. промяната при нея би трябвало да е следната - изкарва едно вървежно висше, което й гарантира добра професия и запалата, научава английски като минимум, а може втори език, започва да работи и малко по малко се развива и изкачва, евентулно се поддържа и си търси нов мъж, който да я приема като равна, но и тя трябва да има гореизброените неща да ги предложи. Иначе, как да приемам за равна една държанка, с която не сме равни. По кое сме равни с нея? Тя е един воденичен камък и предлага
  • 98 Ванко

    2 0 Отговор
    Просифионална мастия ! Иска повече парички за това .......
  • 99 Sheep shagger

    2 0 Отговор
    Чалга и кючеци от Фермерите! Освен простащина и "остроумие", какво друго очаквате да видите от тези утайки?!
  • 100 ВЕРОЯТНО

    2 1 Отговор
    Бурна житейска драма в Фермата. Къде точно е голямата драма? Пълен абсурд, преди години но в друго риалити предаване същата сапунка Елена и сопливият Миро,който накрая си стана и финалист. Българите обичат драмите и като се започне едно писане едни коментари..Тези и двамата си търсят изявата Красимира е толкова шавлива милата тя :) а тук в Фермата жертва голяма..Не е това което виждате в формата,05 хора повярвайте ми..Този зализания Димитър е параван за пред хората поредният трамплин на Красимира....
  • 101 Димитър

    2 0 Отговор
    Шибана к.... А
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.