Last news in Fakti

24 Ноември, 2019 15:48 27 745 6

Какво очаква с нетърпение всяка зодия през 2020 г.

  • зодия-
  • зодии-
  • хороскоп-
  • нова година-
  • надежда-
  • годишен хороскоп

Ето за какво се надяват зодиите през новата година

Какво очаква с нетърпение всяка зодия през 2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Настъпването на новата година винаги е вълнуващ момент, в който даваме десетки обещания на себе си, че ще направим нещо ново и различно в живота си.

От смяна на работата или дома до изясняване на отношенията с близките хора, новогодишните ни желания не са въпрос на късмет или празнична магия, а на собствените ни действия и решителност.

Тук астролозите са подготвили списък с това на какво се надява и очаква всяка зодия през 2020 година.

Овен

Очаквате с нетърпение да се фокусирате отново върху кариерните си цели и да инвестирате повече време в своите страсти и хобита.

Телец

С нетърпение очаквате да преодолеете личните си несигурности и да се научите да обичате себе си повече.

Близнаци

С нетърпение очаквате да организирате дома и офиса си и да успокоите ума си.

Рак

Очаквате с нетърпение да ограничите количеството храна, която поставяте в чинията си, и да се научите как да си почивате.

Лъв

С нетърпение очаквате да се откажете от лошия си навик да се доверявате на грешните хора и да им давате незаслужен втори шанс.

Дева

Очаквате с нетърпение да създадете по-добър баланс между работа и личен живот и да прекарвате повече време с приятелите и семейството си.

Везни

Очаквате с нетърпение да се справите с проблемите си и активно да работите по тяхното разрешаване, вместо да ги категоризирате.

Скорпион

Очаквате с нетърпение да се върнете на пътеката, когато става въпрос за здравословно хранене и упражнения, за да ви гарантират, че живеете дълъг и здрав живот.

Стрелец

Очаквате с нетърпение да стесните кръга си с приятели, за да не се налага повече да се сблъсквате с токсични отношения и драма.

Козирог

С нетърпение очаквате да задълбочите емоционалната си връзка с онзи специален човек.

Водолей

Очаквате да пътувате повече, да се срещате с нови хора и да се отдадете на нови преживявания.

Риби

Очаквате да прекарвате повече време сами, за да разберете каква е движещата ви сила, какво искате от вселената и накъде трябва да се насочите.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Макиавели живее с ром амеба..!

    8 0 Отговор
    Много рано тез прогнози, още годината не е отминала...!
  • 2 ИМПЕРИАЛИСТ

    10 8 Отговор
    Caтaнaтa e рeaлeн и мнoгooo cилeн. Нeгoвитe cлуги ca нaвcякъдe и нa нaй-нeoчaквaни мecтa. Зa примeр щe Ви дaм caмo хoрocкoпитe, c кoитo e пълнa буквaлнo вcякa мeдия! Кoe му e caтaнинcкoтo нa хoрocкoпитe?- Тa тoвa e гaдaeнe! 10. нe бивa дa ce нaмирa у тeбe (тaкъв), кoйтo прeкaрвa cинa cи или дъщeря cи прeз oгън, прeдcкaзвaч, гaдaтeл, врaжaч, мaгьocник,....................................... Caтaнaтa ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Бoг зaбрaнявa гaдaeнeтo пo вcякaкъв нaчин, вкл. и хoрocкoпи. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.
  • 3 Франкенщайн...!

    9 4 Отговор
    Естествено, че сатаната има слуги и ги видяхме за съжаление, те са по зле от него, а Бог има ученици и истинския човек произнася неговото име и Божието слово, вярват. наистина в Истинската сила а не на зодии и такива твари, които са обзети от сатанинска страст...!
  • 4 Грую

    4 0 Отговор
    Пълни глупости! Разбира се че очаквам джакпот от тотото и то поне за един милион!
  • 5 Може пък и да не е лъжа

    3 0 Отговор
    Е*а ли го
  • 6 Везни

    1 0 Отговор
    Аз пък очаквам да бъда още по-лъжлива и подла лицемерка и после да се правя, че уж всичко е едно случайно недоразумение, нали все се намират кои да ми се ловят на номерата. Аз съм си най-умната.