Last news in Fakti

2 Юли, 2012 10:35 27 456 12

Пребиха до смърт 19-годишно момиче /Обновена/

  • пребито момиче-
  • пирогов

19-годишно момиче е прието в „Пирогов” малко след полунощ, с опасност за живота. Тя е с две счупени ребра и пневмоторакс. По предварителна информация е пребита в кв. Орландовци, съобщиха от пресцентъра на лечебното заведение.

Според МВР вчера преди полунощ на тел. 112 е получен сигнал за масово сбиване на ул. „Градините”. Пристигналите на място автопатрули  заварили на място млада жена, която лежала на земята пияна и във видимо безпомощно състояние.

Екип на спешна медицинска помощ транспортирал пострадалата в болнично заведение, където е оставена за лечение с опасност за живота. Според първоначалната информация тя е била ударена с твърд предмет по главата. Криминалисти и разследващи от местното районно управление издирват свидетели на инцидента. По случая се води досъдебно производство.   

Още две жертви на побой са постъпили в клиниката по неврохирургия.

След побой на бул. "Скобелев" е постъпил 52-годишен мъж със счупен нос. С мозъчно сътресение и рани по лицето е приет на лечение и 22-годишен младеж, пострадал при побой в кв. Суходол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 praseto

    3 0 Отговор
    циганите не си играят в орландовци, бият до смърт
  • 2 neizvesten

    3 0 Отговор
    vqrno e.napalno si prav praseto #1
  • 3 dasfasas

    2 0 Отговор
    ba..i neshtasnicite na momiche posqgat :X

  • 4 dockera

    3 0 Отговор
    не знам какви са и ама имат спешна нужда от размазване на мутрите....зъбите в устата трябва да са им само задните кътници
  • 5 възмотен

    4 0 Отговор
    Пребиха до смърт 19-годишно момиче......?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    "19-годишно момиче е прието в „Пирогов” малко след полунощ, с опасност за живота. Тя е с две счупени ребра и пневмоторакс. По предварителна информация е пребита в кв. Орландовци, съобщиха от пресцентъра на лечебното заведение."!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




    Оправете си заглавието,подвеждащо е и според мен е страшно да пишете,че детето е пребито до смърт,а то горкото да се бори за живота си,дърпате дявола за опашката,а за момичето искрено се моля да се оправи и възстанови.Кураж на родители те на детето.
  • 6 puhimir

    4 0 Отговор
    Кви са тия изроди бееееееее
    ей ненормални рецидивисти ................тия жени за друго ги е създал Господ бееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее
  • 7 racata

    4 0 Отговор
    nqma takava darjava,izrodi dolni
  • 8 --> azz

    2 0 Отговор
    bukluci dolni ubici prestanete ve4e be ....:((
  • 9 n8k12

    3 1 Отговор
    еми да се върне комунизма за 1месец. Те само роми права имат,...дано като станем малцинство и те така да се грижат за нас,..
  • 10 Гост

    3 0 Отговор
    Ром е алкохолно питие. Тези, които сеят беззаконие из милата ни Родина са правнуци на преселници от Индия или от нам си къде си ,,,, трябват бесилки на Жълтите павета !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 11 кво значение има

    2 1 Отговор
    няма ли вече да отворят пазара на оръжие и в БГ,и да понаправят малко законите като в САЩ....
  • 12 А.Антонов

    0 0 Отговор
    Какви са тези боклуци бе хора. Как може да пребиеш момиче. Резил...