Last news in Fakti

29 Ноември, 2019 13:08 18 639 14

Зодиите, които с лекота ще ви изтрият от живота си

  • зодии-
  • хороскоп-
  • астрология-
  • зодиакални знаци-
  • сбогом-
  • изтривам

Ако ви е трудно да казвате "сбогом", то вземете пример от представителите на тези зодиакални знаци

Зодиите, които с лекота ще ви изтрият от живота си - 1
Снимки: shutterstock

Понякога, колкото и да не ни се иска, трябва да кажете сбогом на някои хора. Нужно е да ги изтрием от живота си, защото са с постъпките и думите си са го заслужили. Макар да изглежда крайно, понякога най-горчивото лекарство е най-ефикасно.

За някои хора не представлява особена трудност да извадят от живота си онези, които са ги наранили, за други обаче, подобен ход изглежда много труден. Ето защо вторите могат да вземат пример от представителите на няколко зодии, които без много да му мислят теглят чертата и казват сбогом с по-голяма лекота от останалите.

Вижте кои са те:

Овен

Зодиите, които с лекота ще ви изтрият от живота си
Снимки: shutterstock

Те са здраво стъпили на земята и успяват да отсяват хората, които не им мислят доброто. Веднага усещат, когато около тях се навъртат лицемерни хора, които ги лъжат. С лекота успяват да премахнат всички тях от живота си. Те навреме осъзнават, че не трябва да прекарват време с определен човек и просто му казват чао. Приятелите им обикновено се броят на пръсти. Когато някой ги нарани, той автоматично вече не съществува за тях. Прекратяват всякакви взаимоотношения с него. Никога не биха се унижили, продължавайки отношения с хора, които не са достойни за уважение.

ТелецЗодиите, които с лекота ще ви изтрият от живота си
Снимки: shutterstock

Тези хора само изглеждат добри и наивни. Всъщност анализират всяка ситуация. Внимателно премислят всяко действие на хората, които ги заобикалят. Трудно стигат до решението да прекратят дадени отношения, но направят ли го, това е краят. Няма връщане назад. Телците са търпеливи и обикновено не взимат прибързани решения. Готови са да изчакат, за да се убедят, че ще вземат правилното решение. Направят ли го обаче, не дават втори шанс.

Лъв

Зодиите, които с лекота ще ви изтрият от живота си
Снимки: shutterstock

Изключително горди са и не прощават грешки. Предпочитат да извървят пътя си сами, пред това да вървят рамо до рамо с хора, които не заслужават доброто им отношение. Те са много общителни, но усетят ли нещо нередно, веднага си тръгват. Лъвовете слагат край на всякакви отношения без дори да се замислят. Те са достатъчно самостоятелни и уверени в себе си, че нямат проблем да изтриват хора от живота си.

Скорпион

Зодиите, които с лекота ще ви изтрият от живота си
Снимки: shutterstock

Те много внимателно подбират хората, с които да контактуват. Ако сте в обкръжението им, определено сте специални. Прекратяват отношения, ако се почувстват наранени или предадени. Ако направите това, бъдете готови за жестоко отмъщение. Те са изключително ревниви и отмъстителни и няма да се спрат пред нищо, докато не наранят човека, който ги е наранил.

Стрелец

Зодиите, които с лекота ще ви изтрият от живота си
Снимки: shutterstock

Стрелците са най-веселите зодии в зодиака. Ето защо, когато те изтриват някого от живота си, е защото този човек ги натоварва и изпива позитивизма им. За тях е много важно да им бъде весело и да се забавляват. Ето защо нямат проблем да премахват хора от живота си, ако те не покриват тези изисквания.

Водолей

Зодиите, които с лекота ще ви изтрият от живота си
Снимки: shutterstock

Те не биха прекратили отношения с даден човек, без да дадат никакво обяснение. Чувстват се длъжни да кажат точно какъв е проблемът. Имат приключенски дух и краят на отношения изобщо не ги плаши. Наясно са, че ще срещнат още много хора и дори не се замислят, когато премахват някого от живота си. Водолеите не харесват скучните хора и е напълно възможно да не искат да контактуват с вас точно поради тази причина.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нормален

    19 3 Отговор
    Аз пък съм везни и много лесно отсвирвам.
  • 2 Голям Слон

    24 6 Отговор
    Премахвам хора, не защото съм весела натура, а те ме натоварват, а защото са ме разочаровали по някакъв начин. За мен не е проблем да скъсам отношения с някой, който си мисли, че в отношенията между нас е над мен. Или сме равни, или без мен. Няма значение какъв си - лекар, адвокат, инженер, шофьор, учител. Щом си ми приятел и аз такъв на теб - ще се държим, като приятели. Кой какъв е и защо такъв е си е лично негова работа. А и незаменими хора извън семейството не съществуват. Мога да казвам НЕ и КРАЙ и се гордея с това.

    Коментиран от #3, #14

  • 3 Гордееш ли, че си педофил...?!

    5 5 Отговор

    До коментар #2 от "Голям Слон":

    Плюс останалото... (ти и приятелство, айде холан...!)

    Коментиран от #11

  • 4 Везни

    5 4 Отговор
    По-гадна от мене няма.
  • 5 Гъзи

    2 2 Отговор
    Ами,ако им метнеш лайно в устата,много ясно,че ще те изтрият от контактите на телефона си!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Фен на Дядо Коледа

    3 2 Отговор
    Само бухалски дрисък за тях!Бзк се,моля ви не ме осирайте!Обичкам Вики!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Фен на Дядо Коледа

    2 1 Отговор
    Обичкам ви*
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Голям Слон

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "Гордееш ли, че си педофил...?!":

    Педофилията е някакво сексуално извращение, което, първо, не ми е понятно и, второ, няма общо с темата. Нямам против олигофрените или откровените идиоти, освен в случаите, когато ме провокират с някаква безидейна корист. Нещо по темата ще ме попиташ или ролята на пълен идиот ти допада?

    Коментиран от #12

  • 12 То тук 99 % идиоти

    2 4 Отговор

    До коментар #11 от "Голям Слон":

    Та кажи, ти към кои си...?!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Опитен и Буден

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Голям Слон":

    Първо за статията - изключително точна и достоверна. Отговаря на всичките ми впечатления, проучвания и знания за зодиите.

    до коментар 2:

    Доста ограничено виждане. Какво значи извън семейството!? На мен именно семейството ми ме е дръпнало надолу, както и 90% от хората в България, защото родителите са им с комунистическо възпитание, за огромно съжаление. Е, ако са от царско време, широкоскроени, истинска аритоскрация, може и да не е така, ама те бяха избити от комунистите. Ние сме една прогнила комунистическа държава и именно "най-близките" са ти най-големи врагове в повечето случай. То си има и поговорка която очевидно не знаеш - приятелите си ги избираш, роднините - НЕ.