Last news in Fakti

30 Ноември, 2019 11:43 4 777 6

Как всяка зодия провали годината си

  • хороскоп-
  • зодия-
  • провал-
  • година-
  • 2019-
  • зодии-
  • зодиак

Понякога проваляме нещата без дори да го осъзнаваме, но времето за промяна не е отминало

Как всяка зодия провали годината си - 1
Снимка: Shutterstock

Дори ако сме имали супер успешна година, е напълно възможно нещо да се е скрило от погледа ни и да не сме успели да го постигнем. Това обаче не прави годината пълен провал. Плановете се съсипват и колкото да не ни се иска, това е нормална част от живота.

Спокойно, всеки може да се провали плановете си. Номерът е в това да осъзнаеш грешката си, да разбереш какво не си направила като хората, да си научиш урока и да влезеш в 2020-та с гръм и трясък.

Тук астролозите са създали пълен списък на това как всяка зодия е провалила годината си, без дори да го осъзнава и какво трябва да направи, за да не допуска същата грешка през 2020-та:

Овен

За съжаление все още живееш в миналото. Намираме се в 2019-та година, а не в 2009-та. Нещата се променят и ти не можеш да ги спреш, колкото и да не харесваш новите неща и промените, трябва да свикнеш, че това е част от кръговрата на живота.

Телец

Грешката ти е, че през 2019-та си се фокусирала главно върху лошите неща и сега ти се струва, че тя е била ужасна, но истината е, че си имала прекрасни моменти, които си пропуснала, вгледана в негативното.

Близнаци

През 2019-та си работила прекалено много и едва си успявала да намериш време за почивка. Не си успяла да откриеш баланса между работа и личен живот и това определено се е отразило върху връзките ти с хората. Работата ти е важна, но трябва да осъзнаеш, че не е най-важната.

Рак

Ти се отказваш прекалено лесно. Не искаш да гледаш на себе си като грешка или провал и по тази причина през 2019-та си бягала от трудните ситуации, решения, връзки и дори хобита, за които си смятала, че няма да откриеш време. Съмняваш се в себе и способностите си, а това не трябва да продължава през 2020-та.

Лъв

Тази година си била доста объркана и си се опитвала да откриеш себе си. Хората около теб постигат големите си цели, а ти се чувстваш все още малка за големите си мечти. Няма нищо неестествено в това да си объркана, но за определен период от време - след това животът става сложен.

Дева

Пуснала си се по течението, което понякога може да бъде хубаво нещо. Но за съжаление си прекалила и си оставила 2019-та буквално да се изплъзне между пръстите ти без да си свършила нищо полезно за себе си или за хората, на които държиш.

Везни

Тази година си пропиляла твърде много време за другите хора. Загърбвала си себе си и своите задачи, за да помагаш на други и си пазила собствените си проблеми само за себе си. Сбъркала си с това, че не си направила най-сетне себе си приоритет.

Скорпион

Ти все още вярваш силно на хорското мнение за теб и е много важно да си център на внимание и да получаваш одобрение. Оглеждаш се във всяко огледало, покрай което минаваш и се притесняваш за външния си вид постоянно, защото търсиш оценка от другите. През тази година за теб е било много важно да те забележат.

Стрелец

През 2019-та обръщаше прекалено много внимание на чуждото мнение. Прекарала си цялата година в чудене какво мислят хората за теб, колко внимание ти отделят и си се опитвала да ги впечатлиш повече, отколкото трябва. Правеше се на щастлива, когато не ти беше никак добре, а това може да бъде доста изморително.

Козирог

Тази година си се държала така, сякаш целият свят е срещу теб. Ти никога не предприемаш нищо - когато приятелите ти излязат без теб, когато тръпката ти започне да излиза с някой друг или шефът ти се ядоса. Вместо да се опиташ да промениш ситуацията, ти обвиняваш себе си, мислиш, че не си достатъчно добра и смяташ, че има световен заговор срещу теб.

Водолей

Тази година се намираш в един коловоз и не си помръднала от него. Удобната ти работа, удобната ти връзка, удобното ти ежедневие - те са хубави, но може да не са най-добрите, но си стояла заседнала в тях, защото те е страх от промяната.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лора, внимавай...!!!!

    8 0 Отговор
    Няма как умен човек да си провали нещо, ако някой злисторник завистлив, чужд или,, близък, не иска да ти го направи...!
  • 2 Сьомга

    8 0 Отговор
    Ние рибоците пак нищо не сме провалили.То на нас все другите са ни виновни!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Алфа Ромео

    3 0 Отговор
    Рибите кво стана, изпържихте ги и ги изядохте ли...
  • 5 бомбата

    2 0 Отговор
    Събинче, за рибите нищо ли не можа да съчиниш ?....То толкоз рибоци и толкоз мътна вода в България толкоз години...не е лесно....на кого да угоди човек.....
  • 6 Везни

    0 0 Отговор
    Все нямам време за себе си, наистина. Все съм заета да проваля годината на тези, които ми вярват.