Last news in Fakti

10 Декември, 2019 10:31 10 673 7

Стефан Данаилов страдал заради голямо предателство

  • стефан данаилов-
  • ламбо-
  • предателство-
  • страдания-
  • страда

Актрисата Анета Сотирова сподели за най-докосващите си разговори с покойния Ламбо

Стефан Данаилов страдал заради голямо предателство - 1
Снимка: БГНЕС

Актрисата Анета Сотирова, партнирала си с големия артист Стефан Данаилов, също скърби за загубата на обичания от всички талант. Тя сподели няколко лични преживявания с него пред Иван Кулеков.

"Стефан Данаилов - това е нещото, което се е съхранило, нещото, което е създадено от родители, природа.. богатството на човещината", започна тя. "Този човек имаше мисия и той я изпълни блестящо. Той не бе само изпълнителят, той бе внушителят. Той бе обичащият, защото се радваше сам на такава огромна обич, такава любов от страна на зрители и обикновени хора. Тази естественост, която Данаилов притежаваше, според мен я няма никой друг", каза тя.

"Това е в действителност харизма. Може да звучи като клише, но е така. Разтрепервам се направо. Последният път, когато се видяхме, бе 24 май. Седяхме и си говорихме за това как се разделяме с много приятели по неизвестни причини", разказва Сотирова. "Изведнъж възниква някакъв случаен спор – мимолетен, ненужен, невзрачен, че приятели изведнъж ти обръщат гръб. Какво им става на хората, това се питахме. Защо? Кому е нужно това предателство? Затова гледахме винаги да се смеем. Но покрай него кой може да не бъде усмихнат?", вълнува се актрисата.

"Той самият излъчва такава радост от живота, такава обич към живота и това нещо те кара да го прегърнеш. А и той прегръщаше със сетивата си, с таланта си, с човещината си", заяви тя. "Стефан ми липсва много. Не защото ей така си тръгваме, ние сме временни врабченца, сгушени в клоните на живота. Да, вървим, вървим и може зад ъгъла да ни няма. Няколко дни ще се говори активно", добави още тя.

"Разбира се, че ролите ще останат, ще се гледат, но това докосване до живия човек, това обогатяване на всяка една творческа личност, която е успала да има контакт с такъв човек, който беше той, е неповторим момент. Аз съм много щастлива, но и тъжна сега. Той обичаше живота и би искал да сме радостни", заключи Сотирова и завърши с "Благодаря ти, Стефане, че те е имало, има те и ще те има, защото ти си един голям човек!"


Поставете оценка:
Оценка 4 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    15 60 Отговор
    Той предаде Родината си на Русия, а се оплаква от предателство!

    Коментиран от #3

  • 2 Ако

    11 25 Отговор
    не беше комунист,дали щеше да е такъв,какъвто го представят съпартийците!
  • 3 Рошко

    43 7 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    Комунист не комунист, харесваше ми като човек
  • 4 Турчин

    3 14 Отговор
    Да жовею комунизъмъ
  • 5 Еййй ама как

    9 4 Отговор
    Как чакате да се пренесе някой в Отвъдното и след това ефирът е засипан с мъдрости колко велик е бил тоя Някой! Мчи да го бяхте казали приживе,я!
  • 6 inko

    7 2 Отговор
    Prekrasen ostava za vinagi
  • 7 pravda

    2 0 Отговор
    Komynizma si otiva! Хрантутниците на "народа" пътуват!