16 Декември, 2019 07:00 13 778 4

Вашият хороскоп за днес, 16.12.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Добър ден за Девите

Вашият хороскоп за днес, 16.12.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

С голяма радост ще чакате да свърши днешният ден, та да можете да си отдъхнете. Определено имате нужда от разнообразие, така че направете нещо по въпроса. Всъщност днес е много подходящ ден за приключване – сложете точка.

Телец

Малко нервен е днешният ден за вас. Ако сте по-активни ще свършите много неща, но в никакъв случай не мързелувайте. Хубав ден да разчистите всичко излишно преди Коледа.

Близнаци

Днес ще се наложи да уредите някои сметки. Ще харчите пари, за да се почувствате по-спокойно и сигурно, но това едва ли ще ви помогне. По-добре поприказвайте с някой близък човек, отпуснете се, вместо да се утешавате с купуване на ненужни неща. Не разчитайте на случайността.

Рак

Вътрешното ви напрежение ще се предава и на всичко, което вършите. Опитайте да се овладеете, в противен случай не се учудвайте, че компютърът отказва да изпълнява командите ви или колата ви не иска да запали. Карайте я по-спокойно.

Лъв

Тежичък ден се очертава днес за вас – наситен с доста отговорности и задължения. Това може да разстрои вътрешната ви хармония и да се опитате да балансирате като харчите необмислено или се заяждате с околните. Все пак, помислете – това ли е начина за излизане от критични ситуации…

Дева

Денят е добър за вас, ако сте правили нещата до момента с желание и без страхове. В такъв случай ще получите подкрепата на колегите и приятелите си. Ако обаче сте започвали нещата със страх, не се сърдете на околните, че ви нямат доверие и не искат да ви помогнат. Бъдете по-позитивни и всичко ще се подреди по най-добрия начин.

Везни

Днес ще имате сериозни неща за решаване и те ще погълнат по-голямата част от деня ви. Въпреки това, ще се чувствате доволни, че правите нещата по начин, който ви харесва. И можете да сте сигурни, че има кой да го оцени.

Скорпион

Един ползотворен ден, през който можете да осъществите много от нещата, които сте запланували. Добри възможности за печалби. Внимавайте, увлечени във философски размисли, да не пропуснете нещо съществено.

Стрелец

Недейте прекалено да капризничите, защото дори на самите себе си няма да сте си симпатични. Всичко ще ви омръзва доста бързо, опитайте да сте по-концентрирани и търпеливи.

Козирог

Ще имате малко повече задачки, но пък ще изпитате удовлетворение от това, че сте се справили добре. Нужен ви е по-практичен поглед върху нещата. Днес не стойте на отворен прозорец, иначе безобидните покашляния ще станат по-сериозни.

Водолей

Ще ви се иска да избягате от всичко и от всички, но знаете, че няма да го направите. Опитайте се да погледнете на нещата под друг ъгъл и още следобед ще имате нова концепция за решаване на проблемите. А желаещи да ви помогнат ще се намерят, пък и вие знаете как да ги организирате.

Риби

Настроението ви днес ще е доста приповдигнато. Единственият проблем е да не почнете прекалено много да се задълбочавате и да драматизирате и най-дребните проблеми. Гледайте по-широко на нещата и изобщо забавлявайте се, каквото и да правите.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    0 3 Отговор
    БЛАГОДАРЯ
  • 2 Гост

    0 3 Отговор
    Мнооо тъпо!
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор
    благодаря на факти прекрасен сайт полезен интересен

    Коментиран от #4

  • 4 ОТ РЕДАКЦИЯТА*

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    И ние Ви благодарим за положителната оценка. Тук е моментът да отбележим, че днес модepaторът няма да трие - просто е махмурлия и е в почивка.