25 Декември, 2019 07:00 10 235 4

Вашият хороскоп за днес, 25.12.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Вълнуващ ден за Овните

Вашият хороскоп за днес, 25.12.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес е един много вълнуващ ден. Дано не изникнат някакви случайни задачи, защото ще ви провалят плановете. Вярвайте, че всичко ще се нареди както очаквате и наистина ще стане така.

Телец

Казват, че по Коледа стават чудеса. Днес за вас може би ще е един такъв специален ден, в които ще откриете човека, за когото сте бленували. Повярвайте, че приказките могат да се сбъднат.

Близнаци

Да ви е честито Рождество Христово. Роди се вече и тази година, а вие пожелахте ли си нещо в тихата и свята Коледна нощ? Настроението ви днес ще е просто прекрасно, а и има доста места да пообиколите, че то днес и именици има.

Рак

Честита Коледа! Днес малко ще се разсейвате и ще ви се иска повече да си почивате, вместо да ходите по гости. Хубаво е все пак да уважите някои хора.

Лъв

Бог се роди и заради вас, струва си да повярвате в него. Днес е ден, в който няма да можете да останете сами, но няма и да искате. Вече сте сложили символичната точка на тази година и сте готови да планирате следващата.

Дева

Честита Коледа, Деви работливи! Днес няма да ви свърта на едно място, ще искате да се видите с колкото се може повече хора, да разкажете на всички какво ви се е случило и какво смятате да правите.

Везни

Честита Коледа, Везни! Вярвайте повече в себе си, вие наистина сте прекрасни. А днес щадете стомаха си. Толкова много вкусотии ще има за хапване, но е хубаво да се ограничавате, все пак имате крайни възможности.

Скорпион

Бог се роди, значи хармония ще има. Честито Рождество, скъпи Скорпиони! Днес ще сте готови да загърбите всичко и да започнете да планирате напълно нови неща. Все пак, не се увличайте, празник е.

Стрелец

Днес няма да ви свърши работа нито един от стандартните начини за действие. Трябва да сте по-изобретателни, бъдете творци. Станете инициатор за затопляне на отношенията с хора, с които досега са били напрегнати.

Козирог

Да е честито и за вас Рождеството! Малко по задължение приемате посещенията по роднини. Може и да не ви е особено приятно, но няма как да се измъкнете.

Водолей

Честита да е тази Коледа за вас! Трудно ще ви е да напуснете уюта на собствения си дом днес, така че бъдете готови да посрещате гости. Дано сте приготвили повечко вкусотии, че днес трапезата да не остава празна.

Риби

И вас не ви е забравил добрия старец, нали и вие не сте забравили да си пожелаете нещо хубаво в светлата Коледна нощ. Да ви е честито Рождеството. Може би най-смелите ви мечти ще станат реалност, нали е време за чудеса.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор
    честита коледа ХОРА
  • 2 Град Калофер

    2 0 Отговор
    Живи и здрави.БОГ напред и ний след него! Честита Коледа на всички българи!!!
  • 3 Масон

    0 0 Отговор
    Глупост от фалшива наука . Кой вярва на звезди и други летящи неща в небето.
  • 4 Малена

    1 0 Отговор
    Честита Коледа на всички българи, човек вярва в това, което носи, човек е човек защото носи светлина, светлината идва при нас когато повярваме, БОГ Е ВЪВ ВСЕКИ, НЕЗАВИСИМО ДАЛИ ВЯРВАМЕ В НЕГО. ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ.