Last news in Fakti

2 Януари, 2020 07:00 17 688 7

Вашият хороскоп за днес, 02.01.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Оптимистично начало на работната година за Рибите

Вашият хороскоп за днес, 02.01.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

С големи амбиции започвате годината. След вчерашния ден на наричания и благословии време е за работа върху тяхното случване. План и схема само са ви нужни и всичко можете да осъществите. Не забравяйте междувременно да помислите и за душевното си удовлетворение, не карайте душата си да страда и не я губете в преследването на прости земни цели.

Телец

Унинието и отчаянието са забранени. Днес просто си позволете да смените модела. Пуснете всички тежки мисли, ограничителни програми да си отидат, освободете се. Сега е моментът да си дадете сметка за илюзиите, разочарованията, за празните надежди и безплодните очаквания. Те не са ви нужни, не ви трябват, изпразнете ума и сърцето си от всички тях и нека те станат тор за бъдещото ви израстване. Усмихнете се, това е личната ви нежна революция и днес вие вземате властта над собствения си живот.

Близнаци

Празничността още грее в душата ви и ви изпълва с радостно очакване за новата година. Погледнете назад и вижте кои са онези мисли и намерения, които ви тежат. Намерете приятел и заедно изиграйте играта на освобождението. Ден за равносметка на мисли и приятелства. Оставете само жизнеспособните неща в живота си.

Рак

Понеделник тази година е в четвъртък. :) Днес е денят, в който се събуждаме за работната част на годината. Ден, все още, реещ се на вълните на празниците, но вече приземяващ в ежедневието. Една доза сериозно отношение няма да е излишна. Ден за планиране, подреждане, намиране на полезните начини и методи за случване на нещата. Време за следпразнично приземяване.

Лъв

В енергиен подем сте днес благодарение на дългите почивки и празничните веселби. Дайте спокойствие и увереност на нетърпеливците и нервните около вас. Споделянето на няколко практични съвета или рецепти от празничните гозби ще направят деня ви по-смислен и ще усилят щедростта ви. Винаги има какво да споделите, дори да е една усмивка или новогодишно пожелание.

Дева

Преценявайте внимателно нещата около вас. Не бързайте, не пренебрегвайте дреболиите, просто бъдете концентрирани. Опитайте се да не се поддавате на манипулации, но и недейте да манипулирате другите. Отговорни сте за бъдещето си, така че - мерете приказките си и всичко ще е наред.

Везни

Леко изтощени ще се чувствате от тези продължителни празници. Време е да помислите за доза витамини и спорт, но леко и внимателно, без да се пришпорвате. Основната тема, която ще звучи, са партньорските връзки. Имате шанс да подобрите нещата, само не бъдете твърде обидчиви.

Скорпион

Много бързо ще трябва да възстановите формата, графика, режима си. Имате шанс да стартирате още от днес, но забравете за диетите, сега не е подходящия момент. Просто нормализирайте нещата и намалете количествата. Ден да докажете професионализма и безупречните си познания.

Стрелец

С решимост и осъзнатост влизате в неофициалната част на годината. Ще се чувствате стабилни и уверени и дори постоянното ви притеснение, че нещо не е съвсем наред, ще е останало в миналата година. Ден на силата, използвайте го подобаващо, а не само за силови тренировки и мерене на сили. Позволете на силата на любовта да изпълни деня ви.

Козирог

Обстоятелствата може да поставят на изпитание търпимостта и благородните ви чувства. Трябва да защитите територията си, да съхраните себе си без да вредите на другите. Вие по-добре от всеки друг знаете точно как се постига това. Вие сте дипломати, вие можете да общувате с всеки един като с равен. Вие просто умеете да разбирате другите, макар че в спора можете да родите истината. Просто не забравяйте чаровната си усмивка при всички обстоятелства.

Водолей

Готови за действие и за нови предизвикателства сте още от днес, дори от вчера, но днес ще можете да се развихрите. Тук тънкостта е да овладеете множеството задачи, които са породени още от самото започване на годината. За умел управляващ вътрешните състояния, като вас, това едва ли ще е проблем. Просто се забавлявайте, докато вършите сериозни неща.

Риби

Оптимистично започвате този втори ден на годината, но е важно да се опитате да погледнете нещата обективно. Сила имате, вяра имате, само с финансите бъдете по-внимателни. Съдружията трябва да ви научат да сте по-фокусирани и да обръщате внимание на дребните неща. Бъдете отговорни към онова, с което сте се захванали. За щастие късметът винаги е близо до вас.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 2 Отговор
    ЧНГ БЪЛГАРИ
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Анти турчин

    1 0 Отговор
    Таз статия не става и за конско гувно .
  • 6 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор
    Caтaнaтa e рeaлeн и мнoгooo cилeн. Нeгoвитe cлуги ca нaвcякъдe и нa нaй-нeoчaквaни мecтa. Зa примeр щe Ви дaм caмo хoрocкoпитe, c кoитo e пълнa буквaлнo вcякa мeдия! Кoe му e caтaнинcкoтo нa хoрocкoпитe?- Тa тoвa e гaдaeнe! 10. нe бивa дa ce нaмирa у тeбe (тaкъв), кoйтo прeкaрвa cинa cи или дъщeря cи прeз oгън, прeдcкaзвaч, гaдaтeл, врaжaч, мaгьocник,....................................... Caтaнaтa ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Бoг зaбрaнявa гaдaeнeтo пo вcякaкъв нaчин, вкл. и хoрocкoпи. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.