Last news in Fakti

4 Януари, 2020 07:00 15 736 0

Вашият хороскоп за днес, 04.01.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Луната расте, интуицията също

Вашият хороскоп за днес, 04.01.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Емоционални и впечатлителни ще сте днес, което ще ви придава особен чар и артистично излъчване. Хубав ден да се обадите на майка си или да отидете в родния си дом. Не се обиждайте на всеки и за всичко, просто позволете на другите да си имат право на собствено мнение, дори да е различно от вашето, нали това е да дадеш свобода на другия или пък не?

Телец

Силно чувствителни сте към всичко около себе си и това е колкото хубаво, толкова и натоварващо за психиката ви. Намерете време да се усамотите, да успокоите вълнението вътре в себе си. Медитативната музика и водните процедури могат да направят чудеса, а също и танците. Непременно направете нещо такова за себе си.

Близнаци

Ден за приятели, ден за срещи и никакво планиране. Мислете, мечтайте, играйте, просто бъдете свободни. Подарете себе си на свободата днес и усетете какво е. Усетете свободното дишане, свободната игра, свободните отношения, дайте си сметка колко много отговорност има в свободата. Свободата да бъдеш онзи, който искаш да си - отговорността пред самия себе си!

Рак

Имате нужда от признание. Искате просто да ви благодарят за всичките ви усилия, време, пари, емоции, за всичко, което сте вложили, за да може нещата да стигнат до този ден и час. А дали няма да е по-лесно най-напред вие сами да поблагодарите на себе си, да си дадете сметка за своя принос и да не сте ненужно скромни навън и дълбоко наранени вътре?

Лъв

Днес не забравяйте, че умният си личи не по това, което е казал, а по това, което е премълчал. Гледайте надалеч, събирайте мъдрост и не се разпилявайте в излишни приказки. Време за настройване на ума. Бъдете концентрирани!

Дева

Луната расте, интуицията ви също. Днес е ден за вътрешна работа. Преразгледайте отношенията си, ако трябва споделете, но без да обвинявате. Имате нужда да се освободите от неработещите модели, колкото и да си ги обичате. За да продължите напред, трябва да оставите ненужния товар.

Везни

Да обичаш и да приемеш някой друг понякога може да се окаже истинско геройство. Да отвориш собствения си свят за чужди погледи, думи, усмивки си е направо безгранична смелост. Дали имате толкова смело сърце именно днес?

Скорпион

Вие с този прекрасен, практичен, аналитичен ум, нали разбирате, че няма как нещо да е съвършено, защото това би спряло развитието му? Нали разбирате, че всеки един миг е просто път, стремеж, посока? Тогава защо е нужно да се притеснявате, да се тревожите и разстройвате? Дали не е по-добре просто да дарите света с прелестната си, чиста усмивка?

Стрелец

Не се опитвайте да се сравнявате, да бъдете като някой друг, да играете роля и не, защото не ви се отдава, а защото така ще загубите себе си. Вместо това погледнете навътре и открийте онова дете, което е там и ви чака да му обърнете внимание, да го похвалите и да му дадете шанс да обича. Обикнете детето в себе си и бъдете истински!

Козирог

Отделете този ден, за да хармонизирате дома си, да пречистите енергийния фон, да изхвърлите ненужните вещи. Привечер душата ви отново ще копнее за компания и приятни преживявания. Ако ще правите парти, нека да е по-скромно. Ако превърнете живота си в безкраен празник, тогава празник ли ще е?

Водолей

И най-дългият път не е приключил, ако не те върне у дома. Днес е вашият ден да се приберете у дома. Да се върнете към онова състояние, което ви дава силата на съня, майчината прегръдка, бащината заръка, кладенчовата вода и аромата на родната земя. Мястото в сърцето.

Риби

Днес ще усещате нещата около себе си буквално с кожата си, така че - намерете някое тихо и уютно местенце. Материалната сигурност ще ви дава спокойствие и удовлетвореност, макар да знаете, че парите не са всичко. От друга страна парите са израз на вложена енергия. Тогава можете да се запитате - на кого и защо давам енергията си? Хубава тема за размисъл покрай камина и в приятна компания.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА