Last news in Fakti

6 Януари, 2020 07:00 6 871 1

Вашият хороскоп за днес, 06.01.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ден за пречистване и балансиране за всички зодии

Вашият хороскоп за днес, 06.01.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Силен понеделник - празничен, богоявленски. Използвайте времето до обяд, за да материализирате идеите си, сутринта е подходяща за финансови операции. Диетите за отслабване днес нямат сила, така че не се насилвайте, но и не прекалявайте. Затова пък днес съдбата се усмихва на самотните сърца. Зарадвайте имениците!

Телец

Това е денят на просветлението, както в стари времена са наричали Йордановден. Ден за озарение и пречистване. Съчетан с понеделник, той дава едно светло начало на седмицата, дъх на празник и благословение. Следвайте интуицията си и се доверявайте на приятелите си, те ще ви помогнат да реализирате започнатото.

Близнаци

Специален ден е днес - Богоявление. Казва се, че небето се отваря в нощта преди 6 януари и който го види, ще получи от Бога това, което си пожелае. Само вяра ви е нужна днес, останалото само ще дойде. Бъдете отворени и наблюдавайте знаците на съдбата, дори да не сте суеверни. Каквото и да е, измийте ритуално от себе си всичко мръсно, останало от старата година.

Рак

Богоявление е днес, празникът, отбелязващ слизането на Духа в човека. Силен ден, време за вътрешно пречистване и молитва. Всеки един от тези празници под своята религиозна дреха носи нещо дълбоко, свято, оживяващо връзката ни със себе си и с природата. И ето днес е времето на пречистване, времето за свързване. Да се пречистим не само, а да се кръстим с по-висшата емоция - Божествената. Споделете празника, споделете емоцията. Вашият ден за заедност.

Лъв

Започвате с високи цели седмицата и вече същинския работен месец. С празник се включвате и то не какъв да е, а Богоявление. При растяща Луна добре тръгват делата ви. Дръжте целта в ума си - ясна, конкретна, практична, измерима, с определен срок. Силата е с вас, позволете ѝ да ви води.

Дева

Отново честит празник, защото не е празник само на имениците, а празник на божественото присъствие. Днес следете за знаци, съвпадения за послания от Вселената, от Бог, от природата. Може да се превърне в една забавна игра, ако не фатализирате нещата. Днес е ден за събиране и раздаване на мъдрост, на знание, на сила. Бъдете щедри!

Везни

Леко напрежение ще ви донесе днешният ден. Може би адаптацията ще трябва да е по-бърза от очакваното или изискванията на света към вас са се увеличили неимоверно. При всички положения това е изпитание за щедростта и човеколюбието ви. Опитайте да не изпадате в крайности. Ако все пак се случи, спомнете си, че е празник и ... празнувайте.

Скорпион

Опитайте се днес да не виждате враг или конкуренция в лицето на човека до вас или на някой, който ви подава ръка. Другият може да е партньор, а не враг. Просто не се поддавайте на низши емоции. Позволете на Божия Дух да влезе във вас, все пак Богоявление е.

Стрелец

Дълбоките навици и прекаляването по празниците в един момент започват да дават външно проявление под формата на различни болестни симптоми. Днес бъдете по-внимателни и отговорни към храната си. Празничните трапези са прекрасно нещо, но преди тях има едно очистване, с което започва и днешният ден. Редувайте нещата.

Козирог

Днес имате нужда да се съревновавате с някого. Готови сте дори да рискувате сигурността си, за да я защитите и най-вече, за да се докажете. А какво удовлетворение ще ви донесе това е друг въпрос. Всъщност можете просто да се опитате да забавлявате другите и разбира се - да организирате празник.

Водолей

Ден на Божието кръщение или още наричано духовно раждане. Дали имате нужда от него или не, сами ще усетите. Важно е да се освободите от онези черни и мрачни мисли, които ви връщат назад. Понеделник е и ден за пречистване, за балансиране, за намиране на верния път. Започнете деня с вяра и го изпратете с любов!

Риби

Имате нужда от активност, от движение, от новини. Късметлии сте, че днес е понеделник, празничен след дълги и изтощителни други празници. Вече животът започва да се връща в обичайното си русло, да се включва познатият ритъм и вие ще сте една идея преди всички, ако разполагате с правилната информация. А вие винаги знаете кое точно да поднесете от една информация, за да впечатлите околните.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Прозорлив

    0 0 Отговор
    Ако имате имен ден, днес ще се напиете независимо от зодията! Възможно е утре да ви е почивен ден