Last news in Fakti

7 Януари, 2020 07:00 12 359 0

Вашият хороскоп за днес, 07.01.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Хубав ден за Овните и Близнаците

Вашият хороскоп за днес, 07.01.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Хубав ден, ще имате на много хора да се обадите, а и да празнувате естествено. Подходящ ден за срещи и разговори, но не особено сериозни, но също и за събиране на информация и уреждане на някои дребни неща.

Телец

Трябва да сте по-практични и да не се занимавате с дреболии. Работа имате за вършене и то не малко, а и празници има за празнуване. Е, ще се справите, но гледайте да не е с цената на доброто ви настроение.

Близнаци

Вторник е, значи силен ден за вас. Ще имате енергия и импулс за действие, но се опитайте да се владеете. Не давайте път на агресията и недоволството, още повече, че днес е светъл празник - Ивановден, време за Божия благодат.

Рак

Ивановден е, а за вас светът е малко странен, далечен, несигурен. Явно много дълги са се оказали празниците за вас, но май просто днес не ви е ден. Днес за вас е нужно повече да поглеждате навътре, да притихнете, да потърсите вътрешната си мъдрост и ... да ѝ се доверите, а това изобщо не е лесна работа.

Лъв

Ден тъкмо като за вас - време за работа с думите, но днес трябва да сте много внимателни, защото всяка ваша дума може да поникне в множество действия. Споделяйте знанието си с приятели, обсъждайте, но имайте едно наум, че днес всяка дума оживява, защото е Ивановден.

Дева

Днес просто ще трябва да осъзнаете какво искате. Толкова много възможности за избор ще имате, а вие не можете да кажете кое е най-доброто за вас. Бъдете сигурни, че и никой друг не може да го направи, така че просто решете нещо.

Везни

Развивайте, странствайте, експериментирайте, опознавайте, сравнявайте всичко, което е пред вас с онова, което вече ви е известно. Просто разширявайте кръгозора си.

Скорпион

Силно ще ви вълнува отношението на другите хора към вас и ще направите всичко възможно, за да се държат с вас, както вие желаете. Е, това винаги е двустранно, има и обратна страна.

Стрелец

Хубав ден за сравняване на различни идеи и мнения. Днес ще сте в състояние да прецените нещата от всички гледни точки и да вземете най-доброто решение. Използвайте го по предназначение.

Козирог

Околните ви възприемат в по-добра светлина, отколкото вие самите. Май е време да се отърсите от страховете и притесненията си, те са онова, което ви ограничава. И вярвайте повече в себе си.

Водолей

От един празник преминавате в друг. Днес е нещо като национален празник, дано нямате твърде много работа, защото няма да сте твърде работно настроени. Но май задълженията ви са повече отколкото ви се иска.

Риби

Чувствате, че действията ви не са съвсем психологически правилни и на място. Може би проблемът е в това, че се безпокоите твърде много. Опитайте да сте по-спокойни и трезви в преценките си.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА