Last news in Fakti

7 Януари, 2020 16:55 4 529 8

Преслава и Гери-Никол залитнаха по бокса

  • преслава-
  • отслабване-
  • гери-никол-
  • бокс-
  • спорт-
  • форма

Певиците масово предпочитат бойните спортове, за да поддържат форма

Родните изпълнителки в последно време масово се качват на ринга, за да раздават крошета и юмруци. Крехките красавици може и да са далеч от конкурентите на Кубрат Пулев, но определено не са за подценяване, особено, когато се качат на ринга.

Една от първите, които залитнаха яко по бокса е Гери-Никол. Миньончето реши, че силовия спорт е идеален начин да вае фигура. Тя дори си нае личен треньор, който да я учи на „А” и „Б” в новото спортно начинание. Съдейки по резултатите, явно вече няма нужда от охрана, за да се пази от нахални почитатели.

You want a better life 🙏 Fight for it! 👊 #Fight #Fighter #Box #Boxing

Публикация, споделена от Gery-Nikol (@gerynikol) на Дек 28, 2018 в 9:45 PST

Колежката ѝ Дара пък от дете мечтаела да участва в подобни състезания, но за съжаление все не ѝ се отдавало. Звездата, която изгря в „Х Фактор” така и не успя да сбъдне мечтата си, поради несъгласието на родителите си. Към днешна дата обаче, пълнолетната вече певица, може да се изявява в спортната зала и да бие крушата колкото иска.

Чалга дивата Преслава също разпуска със силовия спорт. Крехката певица се запалила по бокса покрай любимия си Павел. Певицата редовно взима ръкавиците и тренира усилено под надзора на бащата на дъщеря си. Друга пайнерка, която е голям фен на бокса, е Роксана. Тя редовно е в залата, с ръкавици на ръцете, за да млати здраво крушата, пише „България днес”.

Интересно, но освен Рокси, с бокс разпуска и рап дивата Биляна Лазарова, която от дете е фен на силовите спортове. Кралицата на рока Милена Славова също тренира бокс активно. Певицата споделя, че това е нейният начин да поддържа фигурата си. От няколко години изпълнителката редовно удря крушата и се чувства по-добре от всякога.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Уди Кълвача

    17 4 Отговор
    На Преслава ще и тича и без друго остана без нос!
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 11 Отговор
    не стават ни за бокс ни за мм боеве
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 То геовете

    8 9 Отговор
    От София запад си направиха отбор по бойни спортове защо да не се пробват и парцалите щом гейовете могат
  • 5 Лорчето, ценител на хубавото...!

    8 5 Отговор
    Боксът ми е любим спорт и го гледам с удоволствие, ако бях млада и аз бих се записала с Гериту...!
  • 6 МЪДЮ ТЪПУНГЕРА

    9 3 Отговор
    МММММУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ УУУООХХХАААААААА!!БАТОЧКА ОТ БАЯ ВРЕМЕ ЛЪСКАМ НОЖКИ НА ТИЯ ДВЕТЕ.НАКРАЯ ТАКА ФЪРЛЯМ ЧЕ ЧАК ТАВАНА ПРЪСКАМ.ЗАРАДИ ТИЯ ДВЕТЕ ТУПАЛКИ БРАТЧЕ ЦЕЛИЯ МИ ТАВАН Е НА ЖЪЛТИ ПЕТНА.АМА ДОГОДИНА ШЕ ВЗЕМА ЕДНА КОФА ЛАТЕКС ЗА ПЕТ КИНТА И ШЕ ПРЕБОЯДИСАМ.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 vasik atanasova

    6 3 Отговор
    гери никол ок
    тя има гени и дарба
    но другите смях до небесата
    кралицата на рока милена славова ха ха ха ха ха
    нито е кралица нито е боксьорка
    ще стане и този спорт като футбола