Last news in Fakti

9 Януари, 2020 13:37 4 222 8

Не Даяна е трябвало да стане принцеса, а...

  • кралско семейство-
  • принцеса даяна-
  • принц чарлз-
  • брак-
  • предложение

Чарлз предлагал брак на друга жена два пъти преди да предложи на Даяна

В днешни дни е трудно да си представим жена, различна от Даяна, да носи титлата принцеса на Уелс. Оказва се, че малко преди сватбата с трагично загиналата лейди Ди, принц Чарлз два пъти е правил предложение за брак на мистериозна блондинка.

Въпреки че обичал жените, бъдещият наследник на трона ясно разбирал, че в живота му двигателна сила ще бъде не любовта, а предаността и службата към британския кралски двор.

Макар всички да смятат, че единствената любов на Чарлз е Камил Паркър-Боулс, с която по-късно изневерява на Даяна, се оказва, че няколко години преди годежа с госпожица Спенсър, той е поискал ръката на съвсем друга жена - Анна Уолъс.

Тя била дъщеря на земевладелец от Шотландия, обичала да ловува и била много интелигентна и жизнена личност. За съжаление, непокорният ѝ характер разбил сърцето на сина на Елизабет II, който на два пъти искал ръката ѝ, но и двата пъти се сблъскал с категоричния ѝ отказ.

Принц Чарлз се надявал, че възлюбената му ще промени решението си. Мечтата му, че Уолъс ще се омъжи за него, се разбила на парчета на празненството по случай рождения ден на кралицата в двореца Уиндзор през 1980 година.

Стигнало се до там, защото принцът цяла вечер пренебрегвал красивата блондинка, танцувайки с други дами от високопоставени семейства.

"Никога през живота ми не са се отнасяли толкова зле с мен. Остави ме на мира. Сега ще трябва да продължиш тази вечер и живота си без мен", казала тя на Чарлз, когато той се опитал да я покани на танц.

По-късно Анна Уолъс се омъжва за сина на лорд Джони Хескел. Бракът ѝ обаче не продължава дълго и няколко години по-късно тя се омъжва за Том Оутс. За съжаление, 16 години по-късно съюзът им се разпада.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кире

    1 1 Отговор
    Добре

    Коментиран от #2

  • 2 Тост

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Кире":

    Прав си!
  • 3 Тираджия

    4 1 Отговор
    Ами да идва в бгто Анна. Моето сърце е като град ски автобус винаги има място за още една. Пък и леко съм финансово затруднен.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Охо бохо

    6 1 Отговор
    Принц Чарз трябваше да се ожени за Деси санитарката от Лом щеше да случи на жена.
  • 6 чарли тъпото

    2 1 Отговор
    Скоро гледах предаване за този: бил пълен тъпак с 10-клас. Заради него променили изискванията във военната академия, да приемат слаби ученици. Делял една любовница с още двама през 70-те.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 киро

    0 1 Отговор
    Семейството на кралицата е ПИРАТСКО СЕМЕЙСТВО N 1! Абсолютни пропадняци и грабители !!