11 Януари, 2020 14:55 12 935 25

Топ ясновидец: Иран ще потопи американски самолетоносач

  • криза-
  • близкия изток-
  • сащ-
  • иран-
  • конфликт-
  • предсказание-
  • ясновидец

Ясновидецът Крейг Хамилтън-Паркър предрича, че кризата в Близкия изток ще се задълбочи още повече

Топ ясновидец: Иран ще потопи американски самолетоносач - 1
Снимка: Shutterstock

Най-различни и дори на пръв поглед безумни предсказания от ясновидци и екстрасенси се публикуват редовно от блогове и медии. Неотдавна Daily Express взел прогнози от топ ясновидеца Крейг Хамилтън-Паркър. Материалът обаче бил изгубен в редакцията. Когато изданието отново открило предсказанията, станало ясно, че думите вече са започнали да се сбъдват, съобщават световни медии.

Сега, въпреки очертаващото се временно примирие между САЩ и Иран, предречените думи отново звучат актуално. Πpипoмнямe, чe Kpeйг Xaмилтън-Πapĸъp бeшe тoзи, ĸoйтo пpeдвиди, чe Дoнaлд Tpъмп щe се възкачи нa влacт. Toй пpoгнoзиpa и aтeнтaтa в Hицa, ĸaĸтo и peдицa дpyги значими световни събития.

Ясновидецът отбелязва, че в следващите две години в Близкия изток конфликтът ще се задълбочава. Дотолкова, че Иран ще потопи американски самолетоносач в началото на конфронтацията. Върховните лидери на Иран ще бъдат свалени след отмъщението на САЩ, които по време на революцията в Азия ще подпишат споразумение с Русия.

Ясновидецът още предрича, че Тръмп ще бъде преизбран за втори мандат. Силите му ще се разширят, Америка ще процъфти. Здравето на президента обаче ще се влоши, така че работата му ще бъде прекъсната за известно време. Договорът ще бъде сключен и с Великобритания, която напълно ще се оттегли от ЕС. Кризата ще обхване Европа, няма да засегне САЩ и Великобритания. В тези две страни цените на недвижимите имоти бързо ще нарастват, докато в средиземноморските страни ще паднат до нелепи суми.

Търговската война с Китай ще ескалира. В Китай демократичните реформи ще бъдат проведени под натиска на революционерите. В Северна Корея лидерът ще бъде свален, той ще избяга в Китай. За една година ще се случат много земетресения. Те ще принудят олимпийските игри да бъдат отменени. Ще има новини за Юпитер и уж за контакт с извънземни, чиято реч ще бъде записана от Вояджър 2. Думите на екстрасенса вече започват да се сбъдват, така че кредитът за доверие в него е голям.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БГ Ясновидец

    31 55 Отговор
    Скоро в Иран радиационния фон ще бъде като в Хирошима през 1945-та.

    Коментиран от #15, #20

  • 2 злобар

    57 5 Отговор
    Тоя е със злокачественна еврейска кръв във вените и напълно е психясъл като Дончо.
  • 3 Последния софиянец

    44 15 Отговор
    Те и да потопят, Тръмп няма да каже.
  • 4 Онзи

    15 28 Отговор
    Воден дюшек не може да спукат камоли нещо друго....Сакатлъци...
  • 5 незнайко

    31 35 Отговор
    Иран ще потопи американски самолетоносач на кукуво лято ! Нали им е ясно, че ако направят това Иран ще изчезне от картата на света !!! КРАВАРИТЕ САМО ТОВА ЧАКАТ !!!

    Коментиран от #14

  • 6 Ал та фанах Атаопънах

    52 16 Отговор
    Американският самолетоносач и ние можем да го потопим. Ще пратим единственият си работещ МИГ, ако го пилотира президента, може и два самолетоносача да потопи.
  • 7 Соросоид

    46 1 Отговор
    В Китай демократичните реформи ще бъдат проведени под натиска на революционерите.
    ---
    Искам да видя гъбките, които е употребил господина...
  • 8 Morgoth

    29 2 Отговор
    Добре е започнал този мошеник, с неща които могат лесно да се прогнозират и вероятността е голяма. След това още по-добре е продължил с мътни предсказания, които постфактум могат лесно да се тълкуват като изпълнени. На накрая е пресолил манджата - контакти с извънземни, отменени олимпийски игри ... явно не иска да бъде предсказател за дълго.
  • 9 идиотчо

    16 18 Отговор
    Да потопят американски самолетоносач имат некакъв неголям шанс само Русия и евентуално Китай. В руски филм по темата, руски специалист обясни, че за да има някакъв шанс да се случи такова потапяне е необходим почти целия им ресурс от космическо въоръжение да се съсредоточи към един самолетоносач. Завърши с думите " за съжаление", тъй като шанса не е голям, а атомните самолетоносачи на САЩ са 11 броя, всеки с ескорт от над 10 кораба, подводница и при опасност се облита непрекъснато от самолети и хеликоптери.

    Коментиран от #10, #11, #23

  • 10 Соросоид

    14 5 Отговор

    До коментар #9 от "идиотчо":

    Приляга ти прякора. Сега си намери причината защо няма американска авионосна група на 1000 км. от руската база Тартус в Сирия.
  • 11 2323

    11 7 Отговор

    До коментар #9 от "идиотчо":

    Това е с конвенционални оръжие. Една ракета с ядрен заряд, дори да се взриви на 50км над целта, за да е сигурно, че ще успее и цялата група е радиоактивно жЕлезо
  • 12 Тра ЛА ЛА КУКУ МИЦИ

    0 3 Отговор
    .....
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 боцмана

    14 1 Отговор

    До коментар #5 от "незнайко":

    Сигурно има и някои други , които чакат краварчетата да стъпят накриво и да ги сапунисат.
  • 15 hmhmhm

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "БГ Ясновидец":

    САЩ тогава са използвали това оръжие защото техните нападатели са ги ударили внезапно. И не забравяй че и тези имат ядрено оръжие. А когато имаш ядрено оръжие си силен и можеш да преговаряш и да се изпълнят твойте искания.

    Коментиран от #16

  • 16 Прав си

    6 0 Отговор

    До коментар #15 от "hmhmhm":

    Доказателство за тезата ти е поведението на Ким Чен от няколко години.
  • 17 животновъд

    7 4 Отговор
    Идиотчо,къде можем да гледаме руския филм за който говориш? И кажи дали си кръгъл или полуидиот?
  • 18 Без

    4 1 Отговор
    В предсказанията-прогнози липсва край на "света", което е успокояващо, а другото е 50 на 50, ако се случи. Друго е посочена дата, час и случка. Ама къде ти!
  • 19 vasik atanasova

    6 6 Отговор
    кой вярва на такива врачки пороци ясновидци
    американците им направиха две земетресения около 5 степен
    още същия ден
    като знак да внимават чалмите
    страх ги е иранците
    но от друга страна кво правим ние
    тука имаме американски бази
    вече и във варна
    мишена сме
    кво правим ?
  • 20 краси

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "БГ Ясновидец":

    ще бъде като на сестрати п*тката.
  • 21 nik

    0 0 Отговор
    Че то нетрябва да си ясновидец
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Някой

    4 3 Отговор

    До коментар #9 от "идиотчо":

    Не знаеш кой с какво разполага от двете страни. Пример : Новият подводен ядрен дрон на руснаците. Може на десетки километри да се взриви на повърхността, излизайки от дълбините. Предизвиквайки радиационно цунами. Което да помете не само самолетоносача , а цялото авионосно звено.

    Коментиран от #24

  • 24 гост

    3 3 Отговор

    До коментар #23 от "Някой":

    А стига бе ...ма верно ли...я бегай на телевизора че почва новата серия на ''Ну погоди''...пък за иранците , т.е. чалмарите не се тревожи, те сами ще се самоизтребят.Не ти ли стига случващото се последните 5-6 дни.Аз съм с чаша уиски в ръка и тънки мезета наблизо и чакам пореднния епизод от иранската комедия''Елате ни вижте колко сме сакати''...Чарли Чаплин и братя Меркс...ряпа да ядат....

    Коментиран от #25

  • 25 Извинявай за това

    1 2 Отговор

    До коментар #24 от "гост":

    Само тъпите парчета подценяват и знаят всичко...а ти щом още се кефиш на уиски и Тънко мезе ,доскоро си гладувал много ,а при тебе може и да е генетичен гладът. Демек по добре си трай ,и се учи