Last news in Fakti

18 Януари, 2020 12:38 4 639 12

Скандална чалга звезда влиза в "Като две капки вода"

  • луна-
  • чалга-
  • звезда-
  • като две капки вода-
  • риалити-
  • състезание

Луна се завръща в света на риалити форматите

Едно от любимите предавания в българския ефир - "Като две капки вода", се завръща през февруари. Най-голямата загадка винаги са имената на участниците. За новия осми сезон знаем, че ще има седем звезди и един фен. Шоуто със сигурност ще бъде огромно, имайки предвид присъствието на толкова скандална и противоречива личност, която където и да се появи предизвиква пожар от емоции.

Позабравената фолк звезда Луна е получила покана да се включи в рейтинговото шоу на Нова телевизия. Певицата от няколко години чакала тази покана, но сега опитвала да си договори по-голям хонорар, обещавайки да направи зрелище за зрителите пред екрана и публиката в залата.

Скандална чалга звезда влиза в "Като две капки вода"

За никого не е тайна, че Луна е добър музикант и може да изпее всичко, а от изявите ѝ в "Биг Брадър" я видяхме и като перфектна актриса, така че лесно би могла да се превъплъти в чужда кожа. В медийното пространство упорито се тиражират още две имена като евентуални участници в шоуто. Става въпрос за актьора Димо Алексиев и певицата Дивна, които взеха участие и в "Маскираният певец", пише "Блиц".

За първи път в предаването наред със звездите на сцената ще се качи обикновен човек, който през целия сезон ще пее рамо до рамо с тях. До момента изпратените кандидатури са 1216, а крайният срок за желаещите изтече вчера.

"Изгледали сме всички видеа до момента, аз, Влади, Кико, нашия режисьор, и Дони, който е музикален продуцент на формата, ще изберем тримата най-добри участници, които ще бъдат обявени другата седмица. Ще отворим линиите за гласуване, а зрителите ще имат последната дума за избора на 8-мия участник в новия сезон на "Като две капки вода“, разкри продуцентът Маги Халваджиян.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лекар БГ

    15 1 Отговор
    Предаването със сигурност е крайно любимо.На продукцията-Халваджиян Груп.Ще осигури нови протяжни пътувания до любимите Малдиви. Коси във всички цветове на дъгата и дежурните изплезени езици.
  • 2 Пари на вятъра

    10 3 Отговор
    Баба Люна влезе ли, продукцията тотално се проваля.
  • 3 Бай Стою касапина

    13 1 Отговор
    Тая ли откачалка, дето искаше да се омъжва за Бойко Борисов била звезда?Направо съм изумен. Колко мъка има по този свят!
  • 4 Име

    10 1 Отговор
    Тая откачалка трябва да я затворят в някоя болнична стая и да изхвърлят ключа, не да и дават сцена. Сега халваджията ще удари дъното на рейтингите.
  • 5 Анонимен

    3 1 Отговор
    Дано да има лунно затъмнение и да не участва.
  • 6 бушприт

    2 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Луна е добър музикант. ДОБРА МУЗИКАНТКА,А НЕ МУЗИКАНТ. Музикантът е мъж.

    Коментиран от #9

  • 7 Гост

    4 0 Отговор
    Това шоу стана сцена за чалгари , трето разрядни артисти. Разни смешници се мъчат да пробият , край това пропаднало шоу. Подигравка с оригинала.Цигания до шия кич на килограм.
  • 8 Джорджано

    1 0 Отговор
    И аз ще влизам 💧💧💧💧💧💧💧💧💧
  • 9 Име

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "бушприт":

    Не е задължително, това е общо понятие, не конкретизира пола. Да не си обясняваме сега граматиката, че аз съм забравил, а ти не си я научил. Това не значи че въпросната уродка е от третия пол. Ако виждаш нещо нередно във второто изречение значи разбираш.

    Коментиран от #10

  • 10 Име

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Име":

    Е деа страрост,.. и малки дисплеи. След корекцията изречението е третото.
  • 11 отвратен

    1 1 Отговор
    Единственото по-гнусно нещо от продукциите на арменските братя Мангасарян може да бъде само косъм от тях. Без значение от кой. От единия ще бъде дълъг и дебел и сив като от опашка на кон, от другия ще бъде твърд и мазен от брилянтина. Няма по-добри от тях за средство за повръщане след преяждане.
  • 12 Радо

    0 0 Отговор
    Като две капки говна - любимото предаване на демоса.