Last news in Fakti

23 Януари, 2020 17:31 7 115 6

Малолетна от харема на Берлускони разказа за горещите вечеринки

  • берлускони-
  • силвио берлускони-
  • афера-
  • секс скандал-
  • малолетна

Освен мароканката Карима Ел Махруг, която преди десетина години стана световно известна с прякора си като компаньонката - Руби, Силвио Берлускони ползвал за секс купоните си и още една малолетна девойка – 16-годишната на времето бразилка Ирис Берарди.

Поне досега в Италия за нейното участие в прочутите вечеринки „бунга бунга“ на експремиера не се предполагаше, но вчера новината бе официално документирана в Съдебната палата на Милано като свидетелско показание, уточнява в. Монитор. Там е в ход процес срещу Силвио Берлускони, където той и още 28 негови адвокати, приятели и бивши гаджета са подсъдими за лъжесвидетелство на т.нар. процес Руби, на който четирикратният министър – председател бе осъден на седем години затвор за секс с малолетната Карима Ал Махруг и след това оправдан от последната съдебна инстанция.

За взаимоотношенията на експремиера с малолетната пищна бразилка, случили се преди десетина години, разказа на съдиите английската журналистка Хана Робъртс, която интервюирала през 2013 г. на няколко пъти Карима Ел Махруг и още няколко момичета от дружинката „бунга бунга“.

Всичките ѝ разговори били записани и от тях ставало ясно, че когато през 2010-та и 2011 г. гърмеше скандала за креватните подвизи на Берлускони с истински харем от хубавици и той бе даден под съд, негови адвокати били скрили малолетната бразилка Ирис Берарди в изолирана вила и я били държали там, докато навършила пълнолетие. Те се страхували от това, че тя ще започне да говори и ще утежни още повече положението на техния довереник, който така или иначе вече бил здраво закъсал пред Темида заради доказаното вземане - даване с малолетната Руби.

Малолетна от харема на Берлускони разказа за горещите вечеринки

Малолетна от харема на Берлускони разказа за горещите вечеринки

Самата пък тя била споделила пред Хана Робъртс, че Берлускони ѝ бил купил къща и ѝ дал 6 млн. евро, за да лъже в съда, и да твърди, че никога не е спала с него, а само се били "гушкали". Журналистката била представила също така доказателства, че много пари били получавали, за да си траят или за да говорят това, което им казвали адвокатите, поне още десетина пищни моми от някогашния харем на Силвио.

Доста оживление сред участниците в заседанието на процеса вчера предизвикаха показание на портиер на престижна жилищна сграда в центъра на Милано, който разказа как носел на Руби торби с пари, предадени му от един от защитниците на Берлускони с офис във въпросния блок.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Малолетна не е интересно

    11 5 Отговор
    Някоя стара, да си разкаже,, мурафетите,, та и ние да се научим...! (Пак педофилизъм, ужасссс...!)

    Коментиран от #2

  • 2 Като минавам покрай бокс 18🐷

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "Малолетна не е интересно":

    Ми се гади...! (Минах покрай кочината и оригнах, свинята сигурно със сланините, се залепи веднага за вратата, тази да я,, обесиш,, малко е...!)
  • 3 сноу

    9 1 Отговор
    Много здрав коцкар е бат Силво ,ама не вярвам да е боцкар...че на тия здраво прехвърляне им трябва...
  • 4 САНДОКАН

    6 0 Отговор
    СИЛВИО БЕРЛУСКОНИ Е ПИЧ.......НЕ ГО МИСЛЕТЕ........ВИАГРАТА СПАСЯВА ПОЛОЖЕНИЕТО........ВЕРВАЙТЕ МИ.....!!!!
  • 5 видинлиика

    3 1 Отговор
    Няма ли банки ,та и носят торбите пари така явно, та и свидетел се изтипоса пред съда ха,ха,ха.
  • 6 Манаф

    5 0 Отговор
    Те ако дойдат всички малолетни от харема на чичо Берлускони няма да им стигнат местата в народното събрание на наште коври