4 Февруари, 2020 17:11 12 080 15

Зодиите, които трябва да променят живота си

  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • промяна-
  • живот-
  • зона на комфорт-
  • астрология

За да се случи това те трябва да излязат от зоната си на комфорт

Зодиите, които трябва да променят живота си - 1
Снимки: shutterstock

Повечето хора, в даден етап от живота си, имат нужда от промяна и разнообразие. Според астролозите, моментът за тази промяна идва в зависимост от подредбата на звездите и датата на раждане на конкретния човек.

Сега е дошъл моментът, в който три определени зодиакални знака трябва да направят крачка към промяната.

На представителите на тези зодии им е дошло до гуша от проблемите в живота, от някои хора в приятелския им кръг, от работата или ученето, от еднообразното прекарване на свободното време. Сега те с радост биха сменили средата си, биха си намерили нови хобита и занимания, биха попътували и живели другаде. Те имат смелостта да го направят, обичат приключенията и старият живот няма много да им липсва.

Ето кои са те:

Стрелец

Зодиите, които трябва да променят живота си
Снимки: shutterstock

Те постоянно копнеят да усещат някаква тръпка. Това са зодиите, които най-лесно оставят стария си живот и тези, които най-често сменят градовете и държавите, в които живеят. Обожават да посещават нови места, да пътуват, да се запознават с нови хора и култури, да общуват с различни хора. Като цяло, големите промени за тях са нещо нормално и редовно правят така, че те да се случат. Обичат да тестват границите си, да се предизвикват, да научават нови неща и да видят дали могат да разчитат на себе си. За тях сега ще е много вълнуващо, ако се преместят да живеят на ново място и имат повече контрол над живота си. Искат да усетят тази тръпка от новото начало.

Близнаци

Зодиите, които трябва да променят живота си
Снимки: shutterstock

Близнаците ще усетят много ползи, ако сега продължат напред, започнат нов живот и се освободят от старото. Препоръчително е да разширят хоризонтите си, да общуват с нови хора, да си намерят нова среда и да помислят върху идеи и вярвания, които преди са им се стрували странни. Сега те искат да си намерят нови интереси и хобита, омръзнало им е от старите и нямат мотивация. Но ще намерят вдъхновението, тъкмо като си намерят и нови занимания и научат нови неща. Може да се отдадат на нова страст, хоби, да започнат да учат и четат повече. Така ще продължат напред след драматичните събития от миналата година. Ще пораснат, ще помъдреят, ще се променят и ще са по-добри хора. Ще се интересуват повече от света около тях и ще усещат мотивация. Новите хора в живота им ще ги заредят с енергия.

Везни

Зодиите, които трябва да променят живота си
Снимки: shutterstock

Представителите на тази зодия също трябва да направят промяна и да започнат нов живот, но за целта те трябва да излязат от зоната си на комфорт и да предизвикат себе си. В началото ще им е трудно, може да са по-тъжни и да нямат енергия, но после всичко ще се нареди. Така те ще се научат да разчитат повече на себе си, ще са по-уверени и смели. Трябва да съберат кураж, да премахнат старото и това, което вече не ги прави щастливи. Да вземат окончателно решение, а не само да се колебаят и да не действат. Бързо ще решат проблемите си и ще видят колко способни и отговорни са. Сега трябва да поживеят сами и да се научат да се грижат за себе си.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Затвор

    7 2 Отговор
    Всеки ще си получи заслуженото. Затвор, така малко в зандана може и да се пооправи малко там невежата мръсна
  • 2 Госあ

    4 5 Отговор
    Да ви .... и на демокрацията...к'во значи стар/нов живот бе 🤣 От молекулярен биолог да стана астрофизик 🤣 или от художник - музикант 🤣 или от професионален скиор- гребец 🤣 измекяри некадърни 🤣

    Коментиран от #3

  • 3 Не религиозен

    2 6 Отговор

    До коментар #2 от "Госあ":

    Първо - препоръките в статията нямат нищо общо с демокрацията...Второ - Във книгата Второзаконие 18:10 Библията определя всички тези практики като противни на Бога. Трето - на теб не ти се налага да ставаш астро физик или художник или музикант или дори скиор, защото ти и сега си многофункционален "воин в сърцето на бурята"... Но ако питаш сериозно - НОВ ЖИВОТ с Бога е спасение от греховете, за да живее човек добре на земята и да наследи небесното царство за вечността.

    Коментиран от #4, #7, #8

  • 4 Госあ

    4 7 Отговор

    До коментар #3 от "Не религиозен":

    Аз предпочитам да живея достойно на Земята, а не да чакам нещо,което някой казал че някой му е казал. Единственият достоен живот е пътят,който човек поема от ранната си възраст и върви до края на живота си. В тази връзка, снимката тук е за загубените,които си мислят че могат за станат майстори,когато си поискат 😂 Както казва Мусаши, това са мъртви хора,невежи. Хора болни от американската мечта представена като демокрация.

    Коментиран от #5, #12

  • 5 Не религиозен

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Госあ":

    Ти пак обвиняваш демокрацията...И изглежда отхвърляш еволюцията... странно звучи за една всестранно развита личност - "войн в окото на бурята"

    Коментиран от #6

  • 6 Госあ

    1 4 Отговор

    До коментар #5 от "Не религиозен":

    Еволюцията означава йерархия, а според много "демократи" тези две понятия си противоречат. Гръцката демокрация е йерархия, но не и оруеловата демокрация, тази на прасетата.
  • 7 симпатяго

    3 3 Отговор

    До коментар #3 от "Не религиозен":

    не се занимавай с глупости, не Ви прилича вече големи зрели хора с такива смешни работи да се занимавате, хвани библията и я изхвърли дето плъх не минава, хвани прочети нещо на Докинс, Фройд, Хокинг и други подобни, оповавайте се на науката и мир ще пребъде

    Коментиран от #9

  • 8 и още нещо

    4 4 Отговор

    До коментар #3 от "Не религиозен":

    тия ,,препоръки,, са плод на човек с ментални проблеми, егоист, който не прави сметка, че има вероятност така да обърка нечий живот, че чак да го затрие, но на нея не и дреме разбира се, понеже очевидно се мисли за някакъв апостол, който няма как да пробие и да се покаже по друг начин

    Коментиран от #11

  • 9 Госあ

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "симпатяго":

    Науката и философията вървят заедно. И тук е мястото на източната мъдрост, че когато човек усвои едно както трябва, ще разбере и останалото. Това е философията и морала от гледна точка на познанието. Гадаенето понякога познава, но винаги има вероятност и би могло да е твърде спекулативно. Особено когато рекламира,че има отговори на всички въпроси.

    Коментиран от #10

  • 10 мнение

    5 2 Отговор

    До коментар #9 от "Госあ":

    философията е изключително оригинална наука, за нея се изисква изключително трезвомислещ мозък. теологията от друга страна по никакъв начин не покрива изискванията да бъде вписвана в разред наука
  • 11 Не религиозен

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "и още нещо":

    Помощ от приятел...
  • 12 Кончаловски

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Госあ":

    Публикувано във факти.бг: " Единственият достоен живот е пътят,който човек поема от ранната си възраст и върви до края на живота си." Хората се развиват. Всички ние се променяме, не се променят само идиотите .

    Коментиран от #13

  • 13 Госあ

    3 4 Отговор

    До коментар #12 от "Кончаловски":

    👏 ти не си идиот викаш ? К'во точно имаш предвид под развитие ? Може би днес да продаваш банани,а утре часовници или дори компютри. Но дори това е един път. Или може би, днес продаваш амфетамин или стари автомобили, а утре си премиер или президент 😂 Е т'ва е шеметно развитие, хамерикански тип 😂

    Коментиран от #14

  • 14 Не религиозен

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Госあ":

    Щом и Кончаловски е идиот...ти какъв си?

    Коментиран от #15

  • 15 Госあ

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Не религиозен":

    "Знам, че се лепят мухи на мед,

    знам и кой със тога се намята,

    знам, че злото има свой разцвет,

    знам, че чакат круши от върбата,

    знам дървото, видя ли смолата,

    знам кое и как да го прахосам,

    знам лентяя и потта пролята —

    всичко знам, но не и аз какво съм. "