Last news in Fakti

5 Февруари, 2020 13:04 8 109 10

Приключението да обичаш зодия Близнаци

  • близнаци-
  • зодия-
  • зодии-
  • хороскоп-
  • астрология-
  • приключение-
  • любов-
  • връзка

Как се обичат тези непредвидими представители на зодиака?

Приключението да обичаш зодия Близнаци - 1
Снимка: Shutterstock

Да обичаш зодия Близнаци понякога се оказва цяло приключение. Тази статия би могла да бъде възприемана като кратък наръчник как трябва и не трябва да постъпвате със своята половинка, ако случайно сте се обвързали с представител на най-многоликата зодия, която може да съществува изобщо, пишe flagman.

Близнаците – били те жени или мъже – имат безброй лица. Пригответе се за сблъсъци с поне по две от тях всеки ден. Кого заблуждавам всъщност? Де да бяха две! Много повече са.

Фазите на Близнака са си проява на чиста шизофрения, в която обаче има известен чар. Ако проявите необходимата наблюдателност, лесно ще откроите основните им настроения.

1. Еуфоричен близнак – най-готиният от всички – не спира да говори, хиперактивен, нон стоп усмихнат, нежен и отдаващ, прекрасна е тая фаза, стига да траеше малко по-дълго. Тъкмо да си помислиш, че всичко е наред и идва... номер две:

2. Ядосан близнак – той може да се появи от нищото или пък без вие изобщо да си давате сметка, че сам сте предизвикали това цунами, това земетресение, тази масирана атака, която обикновено рухва върху вас като планински масив, но пък има и добра новина – отшумява бързо и мястото ѝ заема... номер три:

3. Замислен близнак – като същински философ, той просто замълчава и се вглъбява в себе си. Погледът му се променя, става леко неясен, мълчанието му може да продължи с часове и е много важно, подчертавам много важно, да не го питате какво му е, да не задавате каквито и да било въпроси. Е, не става така, когато дойде замисленият Близнак. Разпитването не върши работа. Дори напротив – само влошава нещата. Ако прекалено много дуднете на главата на замисления Близнак (както имах неблагоразумието да правя аз, докато си дам сметка, че е грешка) – то по всяка вероятност до няколко минути ще съжалявате. Току-що събудихте номер четири.

4. Тъжен близнак – като ви погледне в очите и ще ви се скъса сърцето, казвам го съвсем извън клишето. Той е едно кълбо от емоции, една амфора, пълна с тъга, една чувстваща, разголена срещу ви душа, която всеки момент може да прокърви. Близнаците по начало за ужасно чувствителни, тях ги водят напред емоциите, а не разумът. Натъжат ли се, става направо страшно. Тук рецептата е същата като в предната точка – тишина. Оставете ги намира. Нека си го изживеят. Етапът си е техен, ако ще и да се е родил в главите им – оставете го там да си отмине. Знам колко ще ви бъде трудно да останете безразлични, когато видите как плачат неутешимо и ви уверяват, че е без причина, но повярвайте ми – друг начин няма, освен да си затраете. Скоро ще се завърне еуфоричният Близнак и нещата ще си дойдат на мястото.

И така до другия път, когато колелото отново се завърти. Важно е едно: да не спирате да ги обичате. Любовта побеждава всичко. А любовта с Близнак е минимум двойно по-разтърсваща, знаете. Като за капак – никога не ви е скучно, защото живеете с няколко човека едновременно. Същински рай!


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 От една шепа близнаци

    2 1 Отговор
    Можем ли да съдим за, всички представители от тази зодия, я по леко със самочувствието на,, бабите,,..!!!
  • 2 Тъпотия

    6 8 Отговор
    Една от най-малоумните "статий" която съм чел. Все едно я е драскал третокласник.

    Коментиран от #7

  • 3 единия от близнаците

    8 3 Отговор
    Аз също съм зодия Близнаци! Какво да ви кажа........ Почти всичко от написаното е ВЯРНО! Но....можеше по-кратичко...като се спомене девизът на Близнаците. Ох,пардон девизът е двоен ! 1. " Луд,та му е леко" и 2. " Здраво стъпил във ...въздуха". Между другото ..я вижте кои са Близнаци!..... президента Тръмп,...президента Радев...цар Симеон Втори...... БОЙКО БОРИСОВ..... Е,ами сега какво ще кажете?!

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Ти си лилафка изруда

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "единия от близнаците":

    Защо пишеш от чуждо име, бабо....?!
  • 5 Анонимен

    7 1 Отговор

    До коментар #3 от "единия от близнаците":

    И аз съм Близнаци и почти е вярно а най яката връзка имах с момиче Близнаци.
  • 6 Фичо

    5 3 Отговор
    За зодия близнаци не знам, но приключението да 'обичаш' близначки е доста вълнуващо...
  • 7 Тц тц тц

    5 3 Отговор

    До коментар #2 от "Тъпотия":

    Виж сега драги/а не драгий/. Ако напишеш "плазмодий" това е правилно,ама статиЙ........ Все едно пишеш тъпанарий,неграмотний,неразбраний...Бе къде си учил четмо и писмо?! Да не би в някое медресе,или ТВУ?
  • 8 копи пейст

    6 3 Отговор
    ...През 1972 г. бях около четири месеца в Египет. Всяка сутрин, всички служители в Търговското представителство, веднага щом получеха вестниците си от България, отваряха ги на предпоследната страница и забиваха погледите си в астрологическите лъжи на своите хороскопи. Над 90% от тях бяха членове на БКП.
    Почти всички вестници публикуват хороскопи. Разпространяват се книги по астрология и сборници с хороскопи. Националната телевизия, освен с другите лъжи, лъже народа и с предавания от лъженауката астрология. Астролозите си вярват, че на всеки 26 000 години се повтаря цикъла на историческото развитие на човечеството, което е преминало през много такива „ери“. Според тях сега сме в „Ерата на Рибите“, която символизирала християнството. Тъй като просветените християни, които от опит знаят Божията воля и познават Свещените Писания, не вярват на лъжите на астролозите, нормално е и астролозите да говорят с най-отрицателни епитети за Христовата църква. А кой може да хули и да бъде против Христос и Неговата църква, ако не Антихриста и неговите служители?...
  • 9 Някой

    5 2 Отговор
    Имам ги четирима от тая зодия ....съспенса е на макс.Ама трябва да си опериран от някои чувства и да си малко мазохист." Малко "ли казах? Грешка на езика.,,Много ,,е точната дума
  • 10 другия от близнаците

    5 1 Отговор
    Колега ! Какъв съспенс ! То си е ежеминутно приключение! Ей,например вземи моята жена.Когато се сблъска с "еуфоричния близнак" и веднага след това с "ядосано замислено тъжния близнак" в мое лице... се усмихва разбиращо и процежда... "милото ми циклофрениче". М-да !