Last news in Fakti

5 Февруари, 2020 16:56 6 608 8

Филип Аврамов се събра с бившата си Милена

  • филип аврамов-
  • милена аврамова-
  • сцена-
  • постановка-
  • театър-
  • севинч ибрахим

Аврамови отново ще играят заедно на сцената

Филип Аврамов отново се събра с бившата си жена – Милена. Двамата са стопили ледовете, които бяха издигнати между тях след забежката на актьора с певицата Севинч Ибрахим, която дори му роди дете. Цели три години съпрузите не се поглеждаха, но това вече е минало.

Милена е сред актьорите, които участват в новия спектакъл, в който Фицата изпълнява главна роля – „Последната нощ на Сократ”. Представлението е на Шуменския театър. Най-любопитно е не това, което става на сцената, а фактът, че на нея редом с Филип излиза и бившата му жена Милена, която запази неговата фамилия след разлъката – Аврамова, пише "Уикенд".

Дори и след като актьорът заживя със Севинч Ибрахим и тя му роди дете, Милена продължи да се подписва с името на Фицата и открито да признава, че винаги ще го обича, защото той не случайно е баща на единственото ѝ дете. Макар да дели ролята в „Последната нощ на Сократ” с друга актриса, това е първият път след раздялата, в който двамата бивши съпрузи работят заедно.

Какво става сега със Севинч и дали партньорството на сцената между Филип и Милена означава, че двамата отново са партньори и в живота? Това все още не е публично известно. Но се знае, че от месеци актьорът не е излизал на сцената с представлението си „Бог Рок”, в което участва Севинч.

Именно общата им работа в този спектакъл доведе до тяхното запознанство, а след това – към бързо разгорялата се любов помежду им, плод от която е дъщеричката им Ана. Според официалната страница на представлението във Фейсбук, то е показано пред публика за последен път през юли и засега не се предвижда да се играе отново. За сметка на това се знае, че докато бракът между Милена и Филип вървеше, основната част от работните ангажименти на актрисата се въртяха около спектаклите и филмите, в които участваше мъжът ѝ. Това важи дори за проекта, по време на работата над който той ѝ изневери със Севинч – сериала на bTV - „Скъпи наследници”. В него Фицата имаше доста централна роля, а на Милена бе дадена сравнително по-малка роля. След раздялата им героинята на актрисата постепенно отпадна от сюжета. Но ето, че три години по-късно госпожа Аврамова отново застава в центъра на събитията – отново рамо до рамо с бащата на своята дъщеря.

Само преди няколко месеца Милена пускаше в интернет пространството снимки от общи филмови участие с Филип, наблягайки на общите им любовни сцени, като с това намекваше, че все още не го е забравила. В същото време тя бе започнала да се среща с друг мъж. Не е изключено ревността да е пробудила отдавна заспалата любов на Фицата съм бившата му жена. И да го е накарала да потърси обратен път към нея.

Ако двамата все още не са се събрали, то фактът, че отново работят заедно, е сигурен знак, че поне търся начин да живеят в хармония, макар и разделени. Къде обаче остава Севинч в цялата тази новосъздадена ситуация, особено при условие, че нейният проект с Филип – „Бог рок”, очевидно не е на дневен ред? Най-вероятно скоро самите артисти ще дадат отговор на този въпрос.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Сезгин Акус

    3 5 Отговор
    Татари дееба

    Коментиран от #8

  • 7 Прекалено косматия мъж

    8 2 Отговор
    Има красива и млада жена.!
  • 8 Бай Ганьо

    6 2 Отговор

    До коментар #6 от "Сезгин Акус":

    Много готино име имаш....с КУРт да го сочиш....хахахаха.