Last news in Fakti

5 Февруари, 2020 19:20 4 544 3

Гореща новина за Меган и Хари

  • меган маркъл-
  • принц хари-
  • херцози на съсекс-
  • преместване-
  • канада-
  • холивуд

Двойката е решила да напусне Канада

Гореща новина за Меган и Хари - 1
Снимки: shutterstock

Принц Хари и Меган Маркъл изоставиха благородническите си титли и решиха да заживеят като "нормални" хора. Те напуснаха Великобритания, зада заживеят в Канада, а сега пак ще сменят в нова държава.

38-годишната Меган Маркъл и 35-годишният принц Хари планират да заживеят в САЩ, твърдят техни близки.

Това обаче, ще се случи чак през лятото и то за кратко, уточняват запознати.

Херцозите на Съсекс „се надяват“ да прекарат лятото в родния град на Меган Лос Анджелис.

Те дори започнали да гледат обяви на домовете в интернет и да общуват с охранителни компании, които да подсигурят пребиваването им там.

Подобно на всеки потенциален собственик на жилище херцогинята на Съсекс има дълъг списък с желания за перфектния си дом.

Меган би искала да може да провежда срещи в къщата, както и да посреща приятели и гости в уютна обстановка. Това са две много важни за нея точки. Тя наистина се надява да намери нещо, което да отговаря на нуждите ѝ, издават източници, запознати с намеренията на двойката.

В светлината на последните новини, преместването на двойката в Лос Анджелис изглежда логично.

Там живее майката на Меган Дория Рагланд, която не планира да се премести при дъщеря си и семейството ѝ в Канада.

Освен това, съпругата на принц Хари, както твърдят познатите им, тотално занемари кариерата си на актриса, след като стана част от британското кралско семейство, но сега (като вече се отцепиха) тя пак иска да се върне в Холивуд.

„Лос Анджелис е точното място за това. Най-вероятно това е причината да се върнат там и да искат да си купят къща в околността. Все пак Холивуд е на един хвърлей разстояние“, издават още анонимните източници.

Но това, което със сигурност обърква и спира Меган и Хари да се преместят, са определено вездесъщите папараци, които в Калифорния са ужасно много.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Асен Илиев

    5 1 Отговор
    №8 Стоичков, с 2 тупалки дресира папараците, да го заобикалят :)
    И всеки истински мъж би го направил.
  • 2 Антейю

    10 1 Отговор
    Маааа, как ма боли к@@а за Меган и Хари...., стига сте си пълнили сайта с простотии.... "мисирки" такива......
  • 3 Хари

    8 1 Отговор
    То любов, любов, ама твойта история започва да става,, смешна,, остава и бабата да вземеш у вашето любовно гнездо, че всичко да стане пълна идилия...!