Last news in Fakti

7 Февруари, 2020 12:52 6 993 19

Проговори най-младата милиардерка (СНИМКИ)

  • милиардерка-
  • мария-антоанета-
  • фотосесия-
  • keeping up with the kardashians-
  • кайли дженър

22-годишната красавица се превърна в съвременна Мария-Антоанета за специална фотосесия

Проговори най-младата милиардерка (СНИМКИ) - 1
Снимки: EPA/БГНЕС

Тя е на 22 и вече е натрупала състояние, което я превърна в най-младата милиардерка в света. Израснала е пред публиката и вече 13 години участва в семейното риалити, донесло ѝ слава и пари - „Keeping Up With the Kardashians“

Моделът Кайли Дженър разказа интересни подробности от своя живот, който макар да е публично достояние, има своите тайни.

Красавицата , която от 2 години е майка на момиченце, се снима за корицата на нови брой на списание "Harper's Bazaar" и даде обширно интервю пред изданието. Кайли се превърна в съвременна Мария-Антоанета за специална фотосесия. 22-годишната риалити звезда говори за козметичната си империя, раздялата с Травис Скот, желанието си да има повече деца и още много.

Красавицата притежава собствена козметична компания, от която наскоро бяха продадени 51% за 600 млн. долара. Освен това, тя разработва и модна линия заедно със сестра си, което още повече добавя към богатството ѝ.

И ако още не сте се сетили коя е тя, няма повече да ви мъчим. Тя е Кайли Дженър и един от членовете на клана Кардашян-Дженър. Те приковават вниманието на зрителите още от 2007 година, когато звездата е само на 9 години. Кайли е най-малката от семейството, но пък спокойно може да бъде наречена една от най-богатите и успешните.

HI NEW COVER 💕👋🏼@harpersbazaarus

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on Feb 4, 2020 at 8:02am PST

Въпреки че започва „кариерата“ си в телевизионно шоу, Кайли бързо разбира, че това не е нейната ниша. Заедно със сестра си Кендъл Дженър започват да мислят как да разширят бизнеса си и да си създадат име.

Кендъл усилено развива модните си таланти, печелейки сделки с едни от най-големите марки в света. Тя ежегодно присъства на Седмицата на модата в Ню Йорк, Париж, Лондон и други големи градове, а много често можете да я видите в реклами на парфюми, козметични продукти или дрехи.

Кайли, от своя страна, създаде марката Kylie Cosmetics, която включва цял набор от козметика и продукти за тяло. Звездата управлява компанията заедно с майка си Крис Дженър, която е и главният виновник за известността на семейството.

“I’m just trying my best, even though she’s still little, to remind her how blessed we are and that this isn’t normal, the way we live. It’s just our life. People want to take pictures. I think she would feel differently if I was always covering her face like, ’Don’t look!’” —@kyliejenner. Link in bio to read more on how Kylie’s raising Stormi.⁣ ⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ Photography: @morellibrothers ⁣⁣ Fashion editor: @joannahillman⁣⁣ Interview: @christinelennonplus2⁣ Hair: @jesushair⁣⁣ Makeup: @makeupbyariel ⁣⁣ Manicure: @chaunlegend⁣ ⁣ Kylie wears @carolinaherrera, @piersatkinson, and @beladorajewelry; On Stormi: @susannelivelydesigns, @bonpoint, and @babybeauandbelle

A post shared by Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) on Feb 4, 2020 at 12:47pm PST

Сега, 22-годишната милиардерка застава на корицата на Harper's Bazaar и дава подробно интервю за кариерата си, майчинството и личния си живот.

Според списанието, офисите, в които се помещава Kylie Cosmetics са истински шедьовър на интериорния дизайн. „Стените са боядисани в бяло с черни и нежно розови акценти, а подовете са от полиран бетон“, се казва в изданието.

Разбира се, няма как семейството да бъде забравено дори и в професионалната среда. Затова Кайли е сложила на стената редица списания, чиито корици се красят от сестрите ѝ. В Kylie Cosmetics може да видите Ким и Кание Уест, Кайли и Кендъл Дженър, Кортни и Клои със самостоятелни корици, както и снимки на целия известен род.

От Harper's Bazaar продължават с описанието на интериора, тъй като той заслужава специално внимание. В една от стаите на сградата има машина за шампанско. В кухнята има огромни хладилници със стъклени врати, в които се помещават води, сокове, коли и енергийни напитки.

По протежението на целия офис има розови ограждения, които служат за ограничението на журналистическия достъп. Служителите в компанията винаги са заобиколени от снимки на Кайли в провокативни пози.

🧁

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on Jan 13, 2020 at 1:47pm PST

Звездата се подготвя за фотосесията си цели 10 часа и почти не ѝ остава време за интервюто. В Америка вече е 19:00, а дъщеря ѝ Сторми трябва да си ляга. Все пак, задълженията са си задължения и Кайли отговаря на няколко въпроса.

"Не мислех, че някога ще постигна такъв успех", казва тя пред Harper's Bazaar.

Кайли добавя, че винаги е харесвала гримовете и още от малка е крадяла палитрите на майка си и по-големите си сестри. „Бях обсебена от червилата“.

Въпреки че компанията е основана от Крис Дженър и Кайли, майката твърди, че дъщеря ѝ е умът зад целия процес. „Тя създава абсолютно всичко. Тя е изпълнителен директор, маркетингов директор и организатор“, казва Крис пред Harper's Bazaar.

„Тя винаги имаше визията в главата си още от 15. Невероятно е как всичко това се сбъдна“. Двете продават 51% от Kylie Cosmetics на компанията Coty за 600 млн. долара. Според Кайли, това ще ѝ позволи да се съсредоточи върху креативността и комуникацията в компанията.

„Нищо няма да се промени. Но се надяваме да се разширим и да се пласираме в целия свят, за да може още повече хора да се включат в отбора“.

just another day at the office with @harpersbazaarus ..💕

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on Feb 4, 2020 at 8:18am PST

Кайли и Кендъл израстват пред погледа на публиката. Те се включват в риалити шоуто „Keeping up with the Kardashians“, когато са съответно на 9 и 12 години. 22-годишната звезда казва, че не помни времето, когато животът на семейството ѝ е бил обикновен.

Баща ѝ е Брус Дженър, който в миналото беше известен лекоатлет. През 2015 година той официално сменя пола и името си на Кейтлин и се появява на корицата на Vanity Fair като жена.

Проговори най-младата милиардерка (СНИМКИ)
Снимки: Harper's Bazaar

„Дори преди шоуто, татко беше известен и аз добре познавах този свят“. „Мисля, че случилото се е благословия, защото не знаем какво щях да правя, ако не бях известна и не бях под светлината на прожекторите“.

Целият род Кардашян-Дженър могат да превърнат дори най-малкото нещо в сензация. Така например, градът Калабасас в Калифорния, където те живеят, става известен преди 10 години, когато шоуто започва да се излъчва.

Те имат влияние и в социалните мрежи. Последователите на Кайли са над 150 млн., а снимките ѝ бързо се превръщат в едни от най-харесваните. Така, първият фотос на дъщеря ѝ Сторми, който се публикува на 6 февруари 2018 година, се превръща в най-харесваната снимка в Instagram и държи рекорда за около година.

След като през 2018 година Кайли споделя разочарованието си от дизайна на платформата Snapchat, тя губи около 1.3 млрд. долара от цената си на борсата.

„Винаги съм знаела, че семейството ми е голямата работа, но никога не съм го мислила за самата себе си“, казва Кайли. Осъзнава, че е известна, когато започва да прави промени по себе си и вижда, че доста хора я копират.

Проговори най-младата милиардерка (СНИМКИ)
Снимки: Harper's Bazaar

„Боядисах си косата синя и след това всички започнаха да го правят. Тогава разбрах какво влияние имам. Тогава бях на 16“.

Въпреки че имат едва 3 години разлика, Кендъл и Кайли са тотално различни. „Аз обичам бялото, а тя – черното. Тапетите ми бяха на зебри, а нейните на леопарди“, казва Кендъл. „Кайли обичаше вниманието. Винаги всички гледаха нея“. Колкото и да се свързва с козметичната компания и риалити предаването, Кайли преди всичко иска хората да я знаят и като майката на Сторми. Тя споделя 2-годишната си дъщеря с бившия си приятел Травис Скот, с когото в момента са разделени.

Въпреки това, те остават приятели и са поставили грижите за Сторми на първо място. „Ние сме като най-добри приятели. И двамата я обичаме и искаме най-доброто за нея. Постоянно си говорим“, казва звездата.

Сторми може и да е на 2, но нейни снимки вече са из всички социални мрежи. Повечето от тях са споделени именно от Кайли, която никак не крие детето си от обществото. „Опитваме се да ѝ покажа, независимо че е толкова малка, колко големи късметлии сме за нашия живот“.

„Хората искат да я снимат. Мисля, че ще се чувства различно, ако постоянно ѝ крия лицето“. Засега обаче, в плановете на Кайли няма място за още едно дете. 22-годишната звезда твърди, че цялото семейство винаги се подкрепят. Всички те имат собствени кариери и искат да бъдат най-добрите, но вкъщи няма място за завист и подмолни игри.

„Всички сме здраво стъпили на земята. Винаги мога да отида при мама или татко, или при сестрите ми и да им кажа през какво преминавам“.


Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Блазе и

    4 27 Отговор
    Красива и богата млада жена...!
  • 2 Alfa Romeo

    37 1 Отговор
    Все са ма***ли
  • 3 Бесен

    52 4 Отговор
    Цигане... не е работило и 1 ден в живота си, забогатяло от крайната простотия на стадото!

    Коментиран от #18

  • 4 Госあ

    42 0 Отговор
    Демокрация на простолюдието. Малко по малко тъпа кифла, събира паричките на останалите милиарди тъпи кифли 😂
  • 5 Тогава бедни и дебели🐷помаци развратни

    6 16 Отговор
    По добре ли...?! Всека светна жена, би искала да бъде като това момиче...!
  • 6 Гост

    27 0 Отговор
    Какво значи проговори?! До сега да не е мучала само??? Интересно заглавие .....

    Коментиран от #19

  • 7 Госあ

    20 2 Отговор
    Такива трябва да последват съдбата на мария антоанета 🤓

    Коментиран от #10

  • 8 Бавностопляща ли е

    21 0 Отговор
    Да проговориш на 22....сигурен съм, че се е проевала доста по-рано.
  • 9 HitDobavki

    16 1 Отговор
    По-добре да си беше мълчала!
  • 10 Електрошок

    5 2 Отговор

    До коментар #7 от "Госあ":

    А стига бе!Е ти ма разби!След унищожаването на малкия и среден бизнес-хубавите жени на гилотината!?

    Коментиран от #14

  • 11 дрт прч

    9 1 Отговор
    КОГАТО РОДНИНИТЕ ТИ СА МИЛИАРДЕРИ, МНОГО ЛЕСНО МОЖЕШ ДА СИ КАТО ТЯХ ИЛИ ПОНЕ МИЛИОНЕР. НЕ СЪМ БИЛ НИТО ЕДНОТО, НИТО ДРУГОТО, НО ТАКА МИСЛЯ
  • 12 Рошко

    5 0 Отговор
    Че няма ли била
  • 13 Хит добафки от соц. грижи за епилепсия

    3 7 Отговор
    Има красиво тяло и тези фееричните рокли и стоят прекрасно, ще отслабна и ще търся някой Рошко, като на стара,, държанка,, да ми купи такава..!
  • 14 Госあ

    11 0 Отговор

    До коментар #10 от "Електрошок":

    Странен вкус за жени имаш. То това цигане бре. Напудрено.
  • 15 Да не е някоя дибела и стара

    5 0 Отговор
    Ето това е вкуса, може и някоя мумия черна с разширени вени или цялата изкуствена..!
  • 16 Пфу- у-у...

    4 1 Отговор
    АМАН ОТ БАРБИТА! НЕ ИЗЛЯЗОХА ЛИ ОТ МОДА?
  • 17 Балканец

    4 0 Отговор
    Айде, от мен да мине - ша я зема. Ама сабалям я дигам да въри на кочени.
  • 18 Небесен

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "Бесен":

    А тк като си много умен начкай жял живот за 2000 леа
  • 19 Мамин убавец

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Не, просто имаше нещо в устата