Last news in Fakti

8 Февруари, 2020 11:50 13 710 16

Сбъдна се зловещото пророчество на "Семейство Симпсън" за коронавируса (ВИДЕО)

  • пророчество-
  • семейство симпсън-
  • зловещо-
  • предсказание-
  • бъдеще-
  • коронавирус-
  • болест

Анимацията не спира да предрича бъдещето и то с плашещи подробности

Дългогодишните фенове на „Семейство Симпсън“ са убедени, че анимационният сериал е предрекъл десетки събития от бъдещето, като едно от тях е появата на коронавируса още през 1993 г.

В интернет пространството съществува теория, че над 20-сезонната анимация многобройни пъти е успявала да предвиди – и то със стряскаща точност – събития от бъдещето. Само част от тях са избирането на Доналд Тръмп за президент на Съединените щати, появата на смарт часовници, както и резултатите на световното първенство по футбол. Още едно от пророчествата в поредицата за жълтото анимационно семейство се сбъдна.

В случая става въпрос за епизод от четвъртия сезон на „Семейство Симпсън“ с името „Мардж в окови“ от 1993 г. По време на епизода от работещ в стаята на героите телевизор може да се чуе новинарска емисия, в която се говори за опасния „Грип Осака“. По-късно следва сцена, в която видимо болни японски работници разговарят. Единият казва „От една седмица съм болен от грип и работя“, след което се изкашля в една от пратките, които опаковат за Съединените щати. Пратките са изпратени по света, като по-голямата част от жителите на измисления град „Спрингфийлд“ се разболяват от мистериозния грип.

Трябва да подчертаем, че това определено не е едно от най-точните предсказания, идващи от сериала. Тук се говори за Япония, а не за Китай. Това не попречи на стотици потребители в социалните мрежи да започнат да публикуват колажи по темата и да изразят притеснението си от видяното на малкия екран преди близо 30 години.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния софиянец

    30 6 Отговор
    Това показва в какъв откачен свят живеем. Щом разни луди измислици стават реалност. А фантастите мечтаеха за един добър и справедлив свят.

    Коментиран от #9

  • 2 Алфа Вълкът

    8 21 Отговор
    67% от починалите са мъже и 80% са хора над 60г. А ЗА КОМУНИСТИТЕ, ТОВА Е ВИРУС РАЗРАБОТЕН В БИОЛОГИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ В УХАН. С ЦЕЛ ДА НАМАЛИ ВАС ДЪРТАЦИТЕ ЗА ДА ОБЛЕКЧИ ПЕНСИОННАТА СИСТЕМА КОЯТО, ЩЕ СЕ ИЗЧЕРПИ/ФАЛИРА ДО 2035г. Този вирус няма да бъде овладян още 10г поне. Ще го карат още вместо грип 😆. Държави с население с дълга продължителност на живота се изкушават да заразят населението си. Вирусът ще пламне първо в държавите със средна продължителност на живота на 75г. Изчакват още няколко месеца да видят какво ще стане в Ухан и го пускат по целия свят.
  • 3 Да вярно е

    24 0 Отговор
    Ако не се бъркам от 96-та имаше епизод на който на заден план се вижда как самолет се блъска в кулите близнаци ако не се бъркам за годината иначе сблъсъкът е факт че го имаше в детското

    Коментиран от #4

  • 4 Алфа Вълкът

    6 3 Отговор

    До коментар #3 от "Да вярно е":

    За сблъсъка не си спомням, но в един от епизодите Барт размахва списание с цена $9 и двете кули стояха като 11 (по-скоро римско ll) и оттам решиха, че е предсказание. Ето го епизода, някъде в началото е: http://www.videoclip.bg/watch/759020

    Коментиран от #7

  • 5 Не вярвам в нищо

    5 2 Отговор
    Аз вярвам в справедливостта. Но много егоисти. Искам да ги убия.
  • 6 Алфа Вълкът

    6 7 Отговор
    И къде във видеото казаха, че е 👑 вирус и пратките идват от Япония. Предсказали на баба ви хвърчилото!
  • 7 1234

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Алфа Вълкът":

    Един ютубър много добре е събрал нещата с епизодите от семейство Симпсън и нещата които са се случили Струва си да се хвърли едно око по темата е

    https://m.youtube.com/watch?v=ec-I3DnnirY

    Коментиран от #8

  • 8 Алфа Вълкът

    5 5 Отговор

    До коментар #7 от "1234":

    Момче 2-3г съм се занимавал с видиоедит на Симпсън като хоби. Зная ги епизодите, зная какво са предсказали. Има верни неща, но повечето са интерпретации на въображението. Като тая глупост с коронавирусът или, че Тръмп ще е президент и ще фалира САЩ. Или, че предсказали калкулаторът часовник, който беше изобретение на българин, ако не бъркам, но пи-скоро са го вдъхновили. Ако стане Шварценегер президент ще ги призная, че са Илюминати.
  • 9 Интересно е

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Последния софиянец":

    Не знам дали са някакви луди измислици Ама има доказани поне 100 събития и това е факт които са се случили Кои дребни Кои големи важното е че са станали и е факт и го има разликата между годините е много голяма но както се казва не един път не два пъти трети път вече почваш да не мислиш че е съвпадения А какво говорим за 100 нагоре Има ли логично обяснение някой да ми обясни това е невъзможно Вариантите са два или много богати хора от едно време казват чрез сериала на хората какво ще се случи или някой знае бъдещето друг вариант няма не съществува друг вариант
  • 10 вие па

    3 0 Отговор
    Просто имитират сериала, колко му е на Тръмп да се завре между две знамена или да се повози на ескалатор в който и да е мол, после да гледа отстрани и да се хили, невъзпитано сочейки с пръст.

    Коментиран от #12

  • 11 Дядо поп

    1 1 Отговор
    Тези жълтите, ми приличат на някого...!
  • 12 Алфа Вълкът

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "вие па":

    Анимацията за която говориш е направена след видеото с Тръмп!
    Симпсън предсказват, че Тръмп става президент в само устно в епизода Барт вижда бъдещето:
    http://www.videoclip.bg/watch/656215_semeistvo-simpsn-s11-e17-bart-vizhda-bdesheto-bg-audio

    Коментиран от #13

  • 13 Алфа Вълкът

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "Алфа Вълкът":

    По средата на епизода е прословутото предсказание, Лиса стои и обяснява, че е наследила дългове от Тръмп!
  • 14 Бе то предвижда

    1 0 Отговор
    Но хората не виждат. Те много бързо забравят че живеят в реалността. Те си живеят в един измислен свят и така до края на човека. Ако виждах бъдещето щяха да ме убият още преди да съм казал за бъдещето. Защото и те виждат че аз ще кажа за бъдещето. Но какво да се крия. Ей сега ще ви кажа какво ще стане с бъдещето на България. Бойко ти ще бъдеш прегазен от тир и там от тира ще слезнат бежанците и тогава ще пребият тираджията който те е згазил и ще запалят тира и ти ще гориш заедно с тираджията в тира. После всички мутри ще се обединят и ще ги търсят политиците и олигарсите също. А народа ще се радва и ще ходи в парламента да прави война срещу политиците и полицаите. Народа се сблъсква с полицията която пази парламента и тогава бежанците идват с 3 , 4 , 5 джипа кю7 на бандитите любимият джип и ги газят тези престъпници наречени полицаи. И българите влизат с калашници вътре и стрелят на месо. И накрая революция. България се оправя. Българите забогатяват. А мутрите в затвора доживотен без право на замяна.
  • 15 Хотел свински очи

    1 0 Отговор
    Само по кожата, разбира се...!!!
  • 16 Анонимен

    1 0 Отговор
    Изминаха толкова много години, не вярвах в такива работи, но ето че понякога са истина!