13 Март, 2020 07:00 7 864 0

Вашият хороскоп за днес, 13.03.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Основно с работа ще е свързан денят за Раците

Вашият хороскоп за днес, 13.03.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Петък 13-ти всъщност се оказва един интересен, забавен и късметлийски ден. Доста по-лесно и по-вдъхновяващо ще ви се случат нещата днес. Ден, в който можете да повярвате, че стават чудеса и вие самите ще сте част от тях.

Телец

Едно неприятно напрежение ще ви съпътства от сутринта, но то постепенно ще се уталожи. Следобедът е много подходящ за явяване на изпити и събиране на информация, най-вече за обучение. Не се противопоставяйте точно днес на началниците и учителите си, не е във ваша полза.

Близнаци

Задачите ви сякаш растат лавинообразно. Не поемайте допълнителни ангажименти, тези които имате и без друго са ви в повече. Сдържайте се в изказванията си и не заливайте нервното напрежение с похапване.

Рак

За вас днешният ден е свързан основно с работа. Трябва да приключите тази седмица, за да нямате “домашно” за почивните дни. Добре е да продължите с профилактичните мерки за здравето, защото все още сте доста уязвими.

Лъв

Философстването днес ще ви се отдава без никакъв проблем. Хубаво е да опитате да намерите и баланс между думите и реалното им приложение.

Дева

Доброволно ще се самоограничавате в името на целта, към която се стремите. Не е нужно обаче това да ви прави песимисти, напротив целта трябва да е вашето вдъхновение.

Везни

Дано си имате бързоходни обувки или поне помощници, защото днес ще имате доста ангажименти. Не си изключвайте телефона, макар да звъни повече от обикновено, може би точно днес ще получите много изгодно предложение.

Скорпион

Днес ще трябва да решите някои неотложни финансови въпроси, само не взимайте пари на заем, трудно ще ги върнете. Потърсете нестандартен начин да се измъкнете от ситуацията.

Стрелец

Опитайте да приключите преди обяд с важните служебни задачи, защото след обяд ще имате далече по-приятни занимания и няма да ви е до това. Очаквайте интересни новини от приятели в чужбина.

Козирог

Не е най-лекият ви ден, но сте имали и далеч по-трудни. Преди обяд нещата ще вървят по-плавно, но след това ще разберете нещо, което доста ще ви потисне. Не позволявайте на клюките и слуховете да ви вгорчат живота, потърсете положителната страна за вас в създалата се ситуация.

Водолей

Ще усетите предимствата на работата в екип, макар че следобед ще се опитат да ви прехвърлят по-голяма част от работата. Не оставяйте да ви измамят, деликатно извъртете нещата.

Риби

Дали денят ще е успешен зависи изцяло от вас и желанието ви за работа. Не се разсейвайте, обсъждайки чуждите проблеми, имате си достатъчно свои. Най-сериозни проблеми може да възникнат с началството, не се опитвайте на всяка цена да прокарате собствената си позиция, може само да пострадате.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА