Last news in Fakti

17 Март, 2020 07:00 6 570 0

Вашият хороскоп за днес, 17.03.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Мистичен ден за Рибите

Вашият хороскоп за днес, 17.03.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ограничете физическото натоварване, наблегнете на интелектуалното. Днес е идеален ден да наваксате пропуснатото в сферата на културата, сезонът ври и кипи, потопете се и вие.

Телец

Ще имате импулс да правите благородни неща, което е похвално, разбира се. Ще успеете някак да се откъснете от ежедневните грижи и да погледнете на нещата отвисоко - да видите цялостната картинка. И ето че дребните дрязги губят своя смисъл.

Близнаци

Чудесен ден за разширяване по всички фронтове. Започвате деня с голяма доза вдъхновение и оптимизъм, а това е добър знак за следващите дни. Днес анализирайте по-малко и експериментирайте повече.

Рак

Настроението ви ще е меко казано странно. Не бъдете прекалено мнителни и не подозирайте всички околни в смъртни грехове. По-добре изхвърлете черните мисли и мрачното настроение и се порадвайте на красивите неща от живота.

Лъв

Първата половина на деня използвайте за почистване и слагане на ред в нещата си и след това вече се посветете на заниманията си. Не се опитвайте да се наложите позицията си на всяка цена.

Дева

Може би ще ви се наложи да поработите допълнително. Във всички случаи голяма част от времето ви ще е ангажирано със сериозни неща. Намерете все пак няколко часа да си починете, не сте на режим 24/7, все пак.

Везни

Днес ще се чувствате толкова леко, сигурни в себе си, но главното авантюристично настроени. Позволете си едно малко удоволствие, направете това, което все отлагате, за себе си - поглезете се. И най-добрите имате нужда от време за себе си.

Скорпион

Днес ще бъде поставено на изпитание търпението ви. Ще се наложи да отстоявате позицията си в службата. Новите начини за решаване на проблемите, които предлагате, може и да не бъдат възприети с ентусиазъм, но това не бива да помрачава настроението ви.

Стрелец

Множество дребни неща, които трябва да се свършат, ще погънат целия ви ден. Хубаво е да сте по-експедитивни, защото губите възможността да се занимавате с важните неща.

Козирог

Не сваляйте усмивката от лицето си и ще видите, че ще подобрите деня на всички около вас. Днес са възможни застойни процеси в организма, така че не забравяйте бутилката с минерална вода, когато излизате.

Водолей

Днес ще се чувствате бодри и готови за подвизи. Традиционният начин, по който се правят нещата, със сигурност ще ви подразни и като нищо ще станете родоначалник на нов почин на действие. Новаторският ви дух не търпи рутината и скуката.

Риби

Един мистичен ден за вас, в който няма да сте наясно сънувате или сте будни. Не се опитвайте да се скриете от задълженията си, защото така или иначе няма кой да ги свърши вместо вас. Действайте по интуиция.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА