Last news in Fakti

21 Март, 2020 07:00 6 884 0

Вашият хороскоп за днес, 21.03.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Не лош ден за Козирозите

Вашият хороскоп за днес, 21.03.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Започва вашият знак, носещ новото начало, пролетта и по-големия ден. Днешният 21-ви март ще е доста нетърпелив, забързан и импулсивен. Добре ще е да се сещате, че не всички се движат с вашата скорост.

Телец

С доста мистичен плам посрещате Първа пролет, но практичният дух изглежда ще отстъпи. Хубав ден за пазар. Купете си нещо за душата - книга или музика, ще се почувствате страхотно.

Близнаци

Трудно ще останете сами, а и няма да ви се иска. Ден за творчески изяви. Е, не го удряйте на клоунски изпълнения, има и други начини да покажете способностите си. Може да попеете малко пред приятели, примерно. И най-добре да е нещо с ваш текст.

Рак

Малко трудно ще можете да мръднете от предначертания план, колкото и да ви се иска. В крайна сметка този план сте си го поставили, за да го изпълните, нали? Отхвърляйте го по-бързо, че да имате време и за разпускане.

Лъв

Всичко днес ще ви струва на шега и нищо чудно наистина да е така. Настроението ви ще е заразно. Ще успеете да предадете вируса на оптимизма и вярата си на всички околни. Де да можеше всички така да посрещнем Първа пролет.

Дева

Ще сте абсолютно убедени в неилюзорността на материалните неща, но ще се намери кой да ви провокира. Дали абсурдността не е, че мисълта е по-истинска от тленното тяло?

Везни

В страхотно настроение ще посрещнете първа пролет, възлагайки големи надежди на новия сезон. Най-важното обаче е да не угасите вътрешния плам, който гори във вас.

Скорпион

Първа пролет е, отпуснете душата си, оставете я да попее. Опитайте да забравите безбройните си задължения и оставете цъфтящата природа да си каже своето. А то никак не е малко.

Стрелец

Ден в който ще сте в състояние да откриете хармонията около себе си, но най-вече в душата си. Изглежда пролетта ви дава крила. Полетете и гледайте да задържите по-дълго този полет. Поне до следващата пролет.

Козирог

Съвсем не лош ден за вас. Всички ще ви се чудят откъде намирате такива сили, за да се справяте с предизвикателствата, които ви се изпречват. Е, само вие си знаете какво ви коства това, но днес ще се справяте удивително безпроблемно. Използвайте момента да финализирате започнатото.

Водолей

Хубав ден, изпълнен с приключения и търсения. Ще сте разсеяни малко повече от обикновено, но за ваш късмет, всички ще го отдадат на пролетната умора. Добре, че е събота, та нещата могат да се случват и с малко закъснение.

Риби

Имате да мислите за материалната страна на нещата днес. На кого колко давате и с радост ли давате. А дали получавате със същото чувство или смятате, че вие така или иначе заслужавате повече. Ей, такива едни въпроси, на които все страхувате да отговорите. Днес също може би.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА