Last news in Fakti

18 Март, 2020 11:34 6 192 16

Мейзер разкрива как е убила съпруга си

  • анита мейзер-
  • убийство-
  • затвор-
  • книга-
  • мемоари-
  • съпруг

Скандалната персона издава книга

Мейзер разкрива как е убила съпруга си - 1
Снимка: БГНЕС

Мургавата секс бомба Анита Мейзер, която преди 3 години и половина уби по непредпазливост мъжа си Николай Димов, започна писането на скандални мемоари.

В тях 56-годишната варненка ще разрие за първи път подробности около раждането си в шуменското село Пет могили. Досега нашенката с рекордно голям бюст пазеше в тайна къде е родена и коя е майка ѝ.

Покрай скандалите, които се разразиха между нея и сестрата на покойния ѝ съпруг – Милена Димова, изплуваха куп мръсни тайни от миналото ѝ. Каката на покойния здравеняк издаде, че Анита е дошла на бял свят като Айше и не е родом от Варна, както твърди бившата „Мисис България”, а от затънтено село, пише "Уикенд".

„Сега разбрахме, че е родена в Пет могили, по акта за раждане е Айше, след което си сменя името на Анита Желева. После сключва брак в Америка и става Мейзер. Тя постоянно играе роли, живее живот, изпълнен с много лъжи”, каза сестрата на убития Николай.

Впоследствие Анита потвърди изнесената информация. Тя призна, че е от ромски произход и много се срамувала от това. До ден днешен имала комплекс, че е родена с името Айше. „Като бях дете, много ми се подиграваха и ме отбягваха. Затова криех истината за себе си. В шоубизнеса хората са жестоки”, сподели през сълзи Мисис България.

Още докато била в Сливенския затвор на Анита ѝ хрумнала идеята да осребри престоя си зад решетките и да опише житейските си приключения в книга. „Защо лошите неща се случват на добрите хора? Защо живях толкова добре и дразнех много хорица? Само аз мога да отговоря на тези въпроси! Изчакайте малко и ще разберете! Отговорът е на път!”, обяви Мейзер.

„Мисис България 2014” загатна за съдържанието ѝ, публикувайки в социалните мрежи снимки с различни родни звезди - Киро Скалата, Митко Рачков, Камелия, Азис, Нешка Робева, Слави Трифонов и дори с Майк Тайсън.

В момента Анита Мейзер е в Лас Вегас работи като мениджър в българско заведение. Докато беше у нас, тя се появяваше само с черни дрехи, но в столицата на хазарта е захвърлила траура. Откакто е в Америка, скандалната Анита е заменила тъмните цветове и вече се облича в розовата гама.

Мейзер напусна България тайно преди няколко месеца, веднага след като беше пусната на свобода през пролетта на 2019 г. Поне за момента тя не смята да се връща в родината, защото ѝ напомняла само за смъртта на мъжа ѝ Николай и за затвора. Освен това се оплаквала, че отношението към нея било изключително лошо и всички я сочели с пръст. Тя е скъсала контактите си и с почти всичките си близки и приятели. Комуникирала единствено с дъщеря си Джули, която беше неотлъчно до нея по време на съдебните процеси. Говори се, че Анита не само, че не е стъпвала в луксозното жилище, където умря мъжът ѝ, но и го е обявила за продан.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    10 16 Отговор
    Много е красива с тази барла и рънки!
  • 2 Рошко

    48 1 Отговор
    Продължавате да давате трибуна на простотии и несправедливост, вместо тая патка да гние в затвора и да я ядът бълхите, и защо после светът е такъв, ами такъв ще е, господ малко ни наказва
  • 3 Хензел

    36 1 Отговор
    ТОВА ЧЕ ИМА ГОЛЕМИ ГУДИ НЕ Я ПРАВИ SEX BOMB!!!! Sex bomb тоя самосвал!!!!
  • 4 Дельо хайдутин

    39 1 Отговор
    Черната вдовица. Убила четирима мъже и се отървала. Да живее българския съд, най справедливия в света!!!
  • 5 Цял ден ме сърбеше на едно място!

    22 1 Отговор
    Сега разбрах защо е! Да ми донесат книгата и по пощата, и вътре 10 лева, пак няма да я прочета! А и не си падам по садо-мазо!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Коя беше тая

    6 2 Отговор
    Където беше убива o J Simpson ли
  • 9 Независим

    28 1 Отговор
    Това айше каква секс бомба е тя ми прилича на едно плашило,ама най виновна е и е убила мъжа си понеже и той е видял,че е плашило и не я е задоволил както трябва,а от цялата работа най виновно е нашето правосъдие,че я пусна да си развява байрака.А знаем,че обикновено то съди невинните ,а пуска виновните и затова е правосъдие нали...
  • 10 нормален ли съм

    14 1 Отговор
    Искам секс с Анита Мейзер. С триони, търнокопи, камшици и свински опашки.

    Коментиран от #15

  • 11 Професор по Стоманобетон

    15 1 Отговор
    Хубав край,хубави хора!Идолите на кенефа!
  • 12 слаботоков

    14 2 Отговор
    Бегайте далече от тая ако вие мил живота!
  • 13 Тито

    15 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Мейзер разкрива как е убила съпруга си..................................Е как го е убила,че нещо не разбрах???
  • 14 Гост РАМБО: Първа кръв

    11 1 Отговор
    То от километър й личи на Айшето - монстър, че е сиганка!
  • 15 НОРМАЛЕН СИ

    2 2 Отговор

    До коментар #10 от "нормален ли съм":

    И АЗ ИСКАМ ДА Я ФАКАМ.......МА НЕ ТОЛКОВА ГРУБО......ОООХХХ КОТЬОООО.....
  • 16 DUNDEE CROCODILE

    7 2 Отговор
    ДРЕМЕ И НА АНИТКА,КОЙ КВО КАЗАЛ.....РАЗВЯВА СИ ШУШУЛКАТА С КЕФ И СИ ГЛЕДА ЖИВОТА У ЛАС ВЕГАС , ПА НИЕ ТУКА СЕ ЧУДИМ КАК ДА ОБИЖДАМЕ,ДЕ КОГО СВАРИМ........