Last news in Fakti

3 Април, 2020 07:00 8 682 0

Вашият хороскоп за днес, 03.04.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Малко по-критичен ден за Телците

Вашият хороскоп за днес, 03.04.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Петък е, но вече това не носи онзи смисъл, който имаше допреди месец. И все пак, време е да направите нещо различно. Извадете си новите дрехи, оправете си прическата и идете на ресторант в кухнята или в хола. Дори една проста смяна на стереотипа може да ви промени настроението.

Телец

Днес е малко по-критичен ден, така че - не критикувайте. Всъщност всяка паника и вътрешна тревога отслабва защитните сили на организма, а сега те са важни повече отвсякога. Просто се усмихвайте и не приемайте нещата лично.

Близнаци

Забавен ден. Сигурно ще сте през повечето време на телефона или в някой онлайн урок. Настъпи съвършеният момент да видите и прочетете всичко, което сте си оставили 'за после'.

Рак

Един ден, в който ще успеете да разсеете съмнения, които ви мъчат отдавна. Най-важното е да си разпределите добре финансите, защото не е ясно колко още ще продължи извънредната ситуация. Планирайте внимателно.

Лъв

Петъкът не е това, което беше, а вече дори една игра на петанк не може да изиграе човек. Затова пък има табла, шах и пъзели, има също НВО и Нетфликс, но най-вече има книги и неща, които можете да правите с други хора. Например, можете да пеете, да танцувате и да си говорите. Това са едни позабравени средства за жива връзка и сега е дошъл моментът да ги преоткриете.

Дева

Понякога в поезията човек може да намери отговори на толкова прозаични въпроси, защото това е езикът на душата, който вече сме позабравили. Поспрете се, погледнете старите си тетрадки и се докоснете до ... себе си.

Везни

Има неща, които е важно да направите и от които все бягате. Време е да спрете и да ги погледнете, може би не са толкова страшни, колкото са ви стрували досега. А може би ви носят и подаръци.

Скорпион

Ден, в който може да се сблъскате с тайни, за които дори не сте и предполагали. Опитайте да свършите каквото сте си наумили преди обед. Не се включвайте в режим на оплакване, мрънкане и безнадеждност. Каквото има да става, ще стане, независимо от вашето настроение.

Стрелец

Първата половина на деня не е моментът, в който можете да се отпуснете. Не се надценявайте и не пазарувайте прибързано. Точно сега е важно да си правите сметката. Светът е тръгнал към режим на ограничение и е важно да имате някакви налични ресурси.

Козирог

Днес трябва да сте решителни и да сте готови да изберете едно нещо за сметка на друго. Най-големият ви враг ще е егоцентризмът и нежеланието да чуете чуждата гледна точка.

Водолей

Този ден много ще си личи по сутринта. Ако не успеете да станете рано, целият ви ден ще потръгне в посока, която не е много желателна. Не прехвърляйте вината за неуспехите си на другите, потърсете грешката в собствените си действия.

Риби

Бъдете практични и правете неща, които ще донесат полза на семейството ви. Хубав ден да внесете повече красота у дома - засадете цветя, облечете си новите дрехи, направете си прическа. Красотата започва отвътре.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА