Last news in Fakti

4 Април, 2020 07:00 9 230 0

Вашият хороскоп за днес, 04.04.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Рибите да потърсят свои стари познати

Вашият хороскоп за днес, 04.04.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Предизвикателствата правят живота интересен, а преодоляването им е това, което прави живота смислен. Точно сега е моментът. Всички живеем предизвикателството, но вие сте от малцината, които са готови и да действат, имате смелостта да го направите.

Телец

Животът е едно огромно платно. Наситете го с колкото може повече бои. Сега поне имате достатъчно време за това. Направете първата крачка.

Близнаци

Когато някой каже, че нещо е невъзможно, обикновено друг човек вече го прави… Вярвайте повече в себе си и бъдете готови да действате.

Рак

Ситуацията в семейството изисква особеното ви внимание. Опитайте се да разберете позицията и на останалите. Не винаги вие сте прави.

Лъв

Днес се вслушайте в съвета на Свети Франциск - Започни да правиш необходимото, после възможното и изведнъж ще откриеш, че постигаш невъзможното.

Дева

Класиците винаги са на мода - Каквото и да можеш да правиш или мечтаеш да го можеш, заеми се с него! Смелостта съдържа в себе си творческа сила и вълшебство.

Везни

Днес просто следвайте думите на Уолт Дисни - Всички наши мечти могат да бъдат осъществени, ако имаме куража да ги преследваме. Спомняте ли си за какво мечтаете?

Скорпион

Всяко вмешателство в личното в пространство следва да бъде любезно отклонено. Независимо, че се наложи да прекарваме по-дълго време с близките си, а може би именно поради това, е нужно да имаме ясни граници. И не забравяйте - другите също си имат лично пространство и то не е ваше, уважвайте го.

Стрелец

Не бъркайте новините с откровените сплетни и интриги. Важно е да не надавате ухо на слуховете, а да включите собственото си критично мислене. Светът винаги е оцелявал от всевъзможни катастрофи. Важното е приспособимостта и приемането на ситуацията.

Козирог

Каквото и да се случва навън, ако вътре във вас е тъга и мрак, нищо не може да ви зарадва. А радостта е едно чувство, което дава криле и може да те накара да летиш, дори когато си принуден да стоиш на едно място. Търсете радостта, създавайте я, бъдете като децата.

Водолей

Сигурно ще ви се иска да излезете сред природата. Ако сте в голям град, това ще се окаже предизвикателна задача. Затова пък можете да поканите природата в дома си като украсите със свежи цветя и клонки или да ги засадите в сандъчетата на балкона. Усещането определено е омиротворяващо.

Риби

Ден, който е сякаш отвъд времето. Потърсете свои стари познати, особено които живеят в чужбина. Общото нещастие сближава хората и ги връща към позабравени ценности. А заедно ще откриете наистина нещо много ценно - съпричастност.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА