Last news in Fakti

6 Април, 2020 17:58 13 849 16

Това са 3-те най-интелигентни зодии

  • интелигентност-
  • умни-
  • зодия-
  • зодии-
  • хороскоп-
  • астрология

Природата е дарила тези представители на зодиака с повече от останалите

Това са 3-те най-интелигентни зодии - 1
Снимка: Shutterstock

Според астролозите зодиакалният знак, под който е роден даден човек, показва колко е интелигентен той. Астроложката Людмила Булгакова обяви, че има точно три зодии, които се нареждат сред най- интелигентни представители в зодиака. Тя е категорична, че те са надарени природно с интелигентност, съобразителност и остър ум.

Близнаци
„Астролозите традиционно поставят Близнаците на първо място в класацията на най-интелигентните зодиакални знаци и подобно убеждение има основателна причина“, казва астроложката Людмила Булгакова.

Не е изненадващо, че Близнаците са привлечени от знанието още от детството. Те са почти единствените, които обичат да ходят на училище, освен това го обичат, защото нямат търпение да научат нови неща.

„И в университета представителите на тази зодия искат да добият повече и повече знания и именно заради това освен учебниците прочитат и много странична литература“ категорична е астроложката.

Въпреки факта, че в главата на Близнаци знанията са в хаотично и разпокъсано състояние, те са готови във всеки един момент да намерят точно тези, които са необходими и да ги използват.

Представителите на знака също са генератори на гениални идеи: те разбират по-добре от другите каква тема ще бъде търсена в един или друг момент, следователно имат време да я прокарат навреме и честно казано умеят и да печелят пари от това. От Близнаци се получават отлични учени, преводачи и журналисти.

Телец

Мнозина са изненадани от това, че Телците попадат в тази класация, защото те изглеждат леко простовати на пръв поглед, но всъщност не са. Телецът е земен знак, следователно представителите му по природа изглеждат бавни, но не и умствено.

Факт е, че Телецът (с редки изключения) не се стреми да изглежда интелигентен в очите на всички, но веднъж сприятелите ли се с представител на този зодиакален знак ще ви покажат, че имат големи интелектуални дарби.

„Тези хора са спокойни, стратези са, дисциплинирани са и могат да вършат много работи, които другите намират за скучни и монотонни. Те стават отлични учени, изследователи, икономисти и счетоводители“, поясни астроложката.

Скорпион

На трето място в тази класация е Скорпион. Представителите на този зодиакален знак са практични и прагматични хора, които е малко вероятно да отделят време за изучаване на рисуване или запаметяване на стихотворения, освен ако, разбира се, не им е необходимо, за да блеснат в работата си.

Тяхната интелигентност е от сетивен характер - когато Скорпионът се сблъсква с въпрос, който му се струва неразрешим, той се обръща не толкова към менталната, колкото към емоционалната си памет. Това обаче не лишава представителите на знака от вроденото им любопитство -те се интересуват от новини в областта на научния и технологичен прогрес, добре се ориентират във всички технически иновации – от тях може да получите съвети за джаджи, които току-що са се появили на пазара.

„От Скорпионите се получават прекрасни лекари (особено хирурзи), банкери, митничари и служители на данъчните и граничните служители“, разкри астроложката Людмила Булгакова.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хайде стига

    13 13 Отговор
    Въжеиграчи без интелект !
  • 2 Sting

    13 9 Отговор
    A стрелеца?
  • 3 фейк ха ха

    32 8 Отговор
    Статията е пълен фейк, Бойко Борисов е зодия Близнаци ха ха ! "Аз съм прост и вие сте прост загова се разбираме"

    Коментиран от #11

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Водолей

    13 5 Отговор
    ДОЛНА ЛЪЖА! МЕН МЕ НЯМА!А АЗ СЪМ НАЙ-ВЕЛИКАТА ЗОДИЯ-ЗОДИЯ ЖУРНАЛИСТ!
  • 6 интелигентен телец

    9 9 Отговор
    до сега не съм срещал,пак греда факти бг
  • 7 Някой си

    4 4 Отговор
    Хихихи, пак сме начелоооо :)
    Най-отгорееееее:)
    Нъц!

    Коментиран от #8

  • 8 ХАХАХААХХАХА

    1 2 Отговор

    До коментар #7 от "Някой си":

    Нееееееее,не могааааааааа,хахах@хахааааа
  • 9 Хахаха хаха

    10 8 Отговор
    Пълни глупости!Мъжът ми е близнаци.

    Коментиран от #10

  • 10 Йовчо

    6 3 Отговор

    До коментар #9 от "Хахаха хаха":

    Понеже не знаеш коя чука!

    Коментиран от #12

  • 11 Йовчо

    14 1 Отговор

    До коментар #3 от "фейк ха ха":

    Не знам кой е прост , ама Боко хич не е , я сметни от кога е във властта ? Ще му се съберат около 20 години,депутат, секретар на МВР,кмет,министър председател!
  • 12 хахаха хаха

    3 6 Отговор

    До коментар #10 от "Йовчо":

    Не ме и интересува;)))))
  • 13 Бля

    3 1 Отговор
    А КЪДЕ МИЛИ МОИ ЗАБРАВИХТЕ РИБИТЕ,А?
  • 14 Бля

    2 1 Отговор
    А КЪДЕ МИЛИ МОИ ЗАБРАВИХТЕ РИБИТЕ,А?
  • 15 Аз Варна

    2 0 Отговор
    Много благодаря!Аз си знаех,но предпочитам друг да го потвърди.Не напразно зодия Телец се отъждествява със „ЗЛАТНИЯТ”.
  • 16 Козирог

    1 1 Отговор
    ... възмутен съм!