Last news in Fakti

7 Април, 2020 07:00 9 390 0

Вашият хороскоп за днес, 07.04.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Многообещаващ ден за Близнаци

Вашият хороскоп за днес, 07.04.2020 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Светът и всеки нов ден в него са истински дар. Спрете и се огледайте с колко много неща сте дарени. Благодарете за всичко, което имате в момента, така ще му дадете сили да расте и ще усетите колко богати сте всъщност.

Телец

Един ден, който да посветите на най-обикновени и рутинни неща. Сложете всичко по местата, почистете. И макар вторник да е ден за борба и доказване на себе си, по-важното е,че ще имате енергия, за да направите всичко, което сте решили.

Близнаци

Многообещаващ ден за вас. Сформирала се е една хармонична конфигурация, каквато не е имало от много време. Имате възможност да поемете дъх и да продължите с вяра напред.

Рак

Както е казал Фройд - мащабът на личността се определя от големината на проблема, който може да я извади извън себе си. Та, какъв е вашият мащаб? Можа ли тази ситуация да ви извади извън себе си?

Лъв

Смисълът на живота е самият живот. Целта на живота е да получиш от него удоволствие. Жизненият ориентир е самореализацията. Какъв е вашият отговор днес?

Дева

Хороскопите в тези дни не са точно ориентир за навън, а по-скоро подкрепа и посока на мисълта. А днес при вас е време да се замислите за личния си ресурс и не само материален, как да го организирате по най-добрия начин, за да можете да постигнете оптимални резултати. Времето е на ваша страна.

Везни

Някак по-оптимистично ще е настроението ви днес. Ще успявате да виждате ползите повече отколкото недостатъците на ситуацията, в която сте в момента. И това ще наклони везните към доброто настроение. Запомнете как се чувствате, ако трябва - запишете си, за да може да се връщате към това състояние, ако се наложи.

Скорпион

Онзи, който е психически здрав се ориентира по чувствата си и винаги избира себе си. Нито красотата, нито любовта изискват жертви. Ако пък изискват, тогава това не е точно вашата история. Вие решавате да останете или да си тръгнете.

Стрелец

Ако се каните в един прекрасен ден да направите нещо велико, не забравяйте, че този прекрасен ден е именно днес. Независимо какви са обстоятелствата, начини винаги има, просто средствата са различни.

Козирог

Ситуацията, в която е светът несъмнено е особена, различна, но именно в такива ситуации покълва семенцето на промяната. Не се фокусирайте единствено върху оцеляването. Потърсете възможностите.

Водолей

Имате енергия за действие, но това не означава да провокирате околните и да налагате своята позиция. Разбира се, че сте добронамерени, но нали знаете, че пътят към ада е постлан с добри намерения. Опитайте да не се твърде настойчиви в предлагането на помощта си.

Риби

Не позволявайте на депресивните настроения да ви завладеят. Тъгата е също част от живота, както и радостта, оставете я да премине, да ви пречисти и освободи. Огледайте се и вижте колко много неща има, за които можете да се усмихнете. Направете го.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА