Last news in Fakti

8 Април, 2020 07:00 8 289 0

Вашият хороскоп за днес, 08.04.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Малко нервен ден за Раците

Вашият хороскоп за днес, 08.04.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Лесно ще влизате в спорове. Изглежда ви е трудно да изслушвате другите. А това означава, че сами не чувате онова, което е вътре във вас. Но спомнете си, че само това, което носим в себе си, може да ни срещне.

Телец

Поддържайте вътрешния си комфорт, запазете увереност във всичко. Здравословното ви състояние не е идеално, но може би просто сте прекалили с похапването. Не обвинявайте другите, прегледайте собствените си скорошни постъпки.

Близнаци

Интересен ден, доста неща ще ви дойдат наум. Естествено ще започнете поне две неща едновременно. Опитайте се да завършите поне едното от тях. Бъдете фокусирани.

Рак

Малко нервен ден, сякаш нищо няма да е такова, каквото ви се иска и разбира се - някой друг ще е виновен. Може би на първо място трябва да си дадете сметка какво искате и че не е задължително и другите, около вас да искат същото.

Лъв

Днес е важно да сте информирани от незвисими източници. Не се доверявайте на всичко, което прочетете или дочуете случайно. Филтрирайте информацията и не я превръщайте в емоция.

Дева

Избягвайте необмислените разходи. Сега не е моментът да купувате луксозни стоки. Просто си останете у дома да си починете.

Везни

Фокусирани сте върху собствените си чувства и това ви прави капризни и уязвими. Дайте си сметка, че вие сте много повече от чувствата си, не забравяйте, че в слабостта може да има много сила.

Скорпион

Независимо от някакви неясни страхове, които се опитват да ви обземат, опитайте да запазите хладнокръвие и не влизайте в глупави спорове. Хората са склонни да ви помогнат, макар и дистанционно, имайте вяра.

Стрелец

Понякога за околните ще изглежда странно откъде намирате оптимизъм в тази странна и неочаквана ситуация. Може би чувството за хумор е вашето тайно оръжие или пък вярата, че винаги всичко е за добро и Вселената има някакъв чудат план, който ще завърши по най-добрия начин.

Козирог

Не е най-спокойният ден, който сте имали, но определено ще успеете да се справите с това, което сте планирали. Не е нужно да налагате мнението си на другите или постоянно да оказвате контрол. Дайте шанс и на другите да покажат качествата си.

Водолей

Трудно ще ви е да намерите вътрешен баланс. Усещате много енергия, а трудно намирате къде да я реализирате. Всъщност винаги може да правите упражнения у дома си, нали? Пък и това е по-добрият избор, вместо да се заяждате с домашните си.

Риби

Слабият човек лесно попада в лапите на страха. Поддържайте физическата си форма с упражнения, а емоционалната с общуване, макар и дистанционно, ангажирайте се с нещо, не оставяйте умът ви да блуждае. Освен това има толкова неща, които сте оставили за 'някой ден'. Този ден дойде.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА