Last news in Fakti

9 Април, 2020 07:00 15 863 0

Вашият хороскоп за днес, 09.04.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Труден ден за Скорпионите

Вашият хороскоп за днес, 09.04.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ключовата дума за днешния ви ден е трансформация. Светът ви приема нови форми и нови посоки. Подгответе се да ги приемете.

Телец

Този ден ви дава шанс да откриете в душата си нещо необикновено. Постарайте се да не пропуснете този момент. Вечерта може да е особено приятна, ако направите нещо необичайно.

Близнаци

Опитайте се да ставате по-рано, така ще имате повече време. Направете си план, защото иначе рискувате да не постигнете нищо съществено. През този месец е много важно да имате рамка и план за действие.

Рак

Обидата не е добър съветник и никога няма да бъде. Забравете това, което са ви казали, то е само вашата реакция на нечии думи. Опитайте да погледнете нещата от различен ъгъл.

Лъв

Не се инатете и не се дръжте като капризно дете. Трудно ви е да приемете мнението на другите и да допуснете, че и те могат да са прави. Ако усетите, че се гневите, просто направете нещо абсурдно и всичко ще си дойде на мястото.

Дева

Нямате нужда от одобрението на другите, за да направите онова, което сте решили. Бъдете непоколебими в намеренията си. Дори да сгрешите, поне знаете, че сте опитали.

Везни

Въпрос на чест е да спазите обещанията, които сте дали на другите. Условията не са причина животът да спре. Просто приема по-различна форма и посока.

Скорпион

Мда, труден ден, макар че вие едва ли сте имали лесни. Трудно ще успявате да овладявате чувствата и съответно действията си. Справедливостта срещу желанията е основната дилема и отговорът е във вас.

Стрелец

Четвъртък е ден за благи дела. И макар в това време дните да се сливат един с друг, използвайте тяхната енергия, за да направите нещо добро за себе си и за някой друг. Потърсете прошка, кажете добра дума, скоро наближава и Великден, изчистете душата си.

Козирог

Хубав ден да се обадите на стари приятели. Точно в такива необичайни условия е важно да имате подкрепа, да чуете другите, да си спомните какво ви свързва, да потърсите нормалността, за да се почувствате спокойни и сигурни.

Водолей

Може би сами ще се изненадате от реакциите си днес. Ако сте честни със себе си, ще си дадете сметка, че сте твърде емоционални и това влияе на преценките ви.

Риби

Четенето е едно позабравено удоволствие, което в тези дни може да потърсите отново. Освен, че развива въображението, разширява знанията и културата, то дава усещането за разбиране, за сродна душа и дори за свобода.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА