Last news in Fakti

9 Април, 2020 19:40 5 563 9

Зодиите, които никога не спазват уговорки

  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • астрология-
  • уговорки-
  • не може да се разчита-
  • ненадеждни

Те често ще провалят плановете ви

Зодиите, които никога не спазват уговорки - 1
Снимка: shutterstock

Винаги е лесно да се съгласите с нещо, което не се случва в момента, нали? Говорите с някого и той предлага среща след няколко дни и вие веднага казвате „Да“. Някои хора дават положителен отговор на предложението, но само след няколко минути започват да мислят как да се измъкнат от ангажимента. Спазването на планове изисква отговорност и понякога саможертва. Някои зодиакални знаци обаче намират това за твърде трудно и рядко поставят нуждите на другите пред собствените си. Затова те са склонни бързо да се съгласят на предложение за среща, но след това да откажат без дори и да се извинят.

Ето кои зодии могат да провалят плановете ви във всеки един момент:

Близнаци

Зодиите, които никога не спазват уговорки
Снимка: shutterstock

Близнаците са известни със своето колебание и двойствен характер. Понякога се държат така, сякаш в едно тяло са затворени двама души, които често се сблъскват при вземането на решение. Подобна е и ситуацията, когато представителите на тази зодия правят планове. Единият ще иска да излезе и да се разходи, но другият ще предпочете комфорта у дома. Коя от двете страни в Близнаците ще победи никога не е ясно и затова те често се отказват от уговорките в последната минута. Друга причина, поради която Близнакът може да ви зареже, е защото е получил по-добра оферта.

Везни

Зодиите, които никога не спазват уговорки
Снимка: shutterstock

Представителите на тази зодия просто искат да се харесат на всички и затова им е трудно да отказват каквито и да е било оферти. Когато и да ги попитате, те винаги са готови за излизане, защото искат да ви угодят и да ви видят щастливи. Все пак, дълбоко в себе си се надяват да забравите за плановете и срещата никога да не се състои.Ако това не се случи, Везните ще измислят причина, поради която да не се появят и най-вероятно ще ви изпратят съобщение, за да не чуват разочарованието ви по телефона, пише Тialoto.bg

Скорпион

Зодиите, които никога не спазват уговорки
Снимка: shutterstock

Когато хората от зодия Скорпион не са в настроение, последното, което искат, е да се бутат в тълпата и да се преструват, че всичко е наред. Това ги кара да се чувстват още по-зле и въобще няма да бъдат приятна компания. Може да са се съгласили за среща преди няколко часа, но ще откажат плановете без да им мигне окото. Скорпионът обича да поставя себе си на първо място и е много вероятно да ви се обади и да каже, че се е разболял и това ще попречи на излизането. Вместо това обаче той ще се прибере вкъщи и ще си пусне любимия сериал.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпион

    14 27 Отговор
    Къде ще слагаш Скорпон под общ знаменател с тия въздухари беее??!! Богохулство!
  • 2 Някой си

    10 8 Отговор
    Бе каквато и класация да има все сме първиииии :)
    Кой най-интелигентен ....... близнаците :)
    Кой не спазва уговорки, пак близнацитеее :)
    Но важно е да водим класацията!
    И това е част от номера в живота, а познайте......пак на близнацитеееее :)
    Хихихихихииииии
  • 3 JUDAS PRIEST

    8 12 Отговор
    ПО-ГОЛЯМА ПРОСТОТИЯ И ИЗМИСЛИЦА ЗА СКОРПИОНА НЕ БЯХ ЧЕЛ...МИЛЕНЧЕ ОТ КЪДЕ ГИ ИЗСМУКВАШ ТЕЗИ ТЪПОТИИ...ПОНЕ ДА БЯХА ВЕРНИ...ИНФОРМИРАЙ СЕ ЗА СКОРПИОНА ПО-ОБСТОЙНО И ПОДРОБНО И ЩЕ РАЗБЕРЕШ ЧЕ СИ ДРАСКАЛА ПЪЛНИ БЕЗМИСЛИЦИ...

    Коментиран от #4, #9

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Габриела

    13 7 Отговор
    Везните и Близнаците може да са въздухари,но са добри,за разлика от Скорпионите.
  • 6 Ей ся го оклепА

    6 7 Отговор
    Къде буташ Скорпионите? Те може да са всякакви, но спазват стриктно всичко казано! Че и още отгоре!
  • 7 Голям Слон

    2 5 Отговор
    Има 12 зодии и съответно 12 асцендента. De facto, имаме 144 зодии :-) Блажени со вярващите във повечето случаи. А колко лесно е да се абстрахираш от зодиите. Или приемаш някого, или не.
  • 8 КАШКАВАЛА ША ГО ЗЕМЕШ ЛИ КАШКАВАЛА

    5 1 Отговор
    АКО НЕ СИ СИГУРЕН - НЕ ОБЕЩАВАЙ........
    АКО СИ ОБЕЩАЛ - ИЗПЪЛНЯВАЙ.......
    ИНАЧЕ ТВОЯТА ДУМА НЕ СТРУВА НИЩО......И ТИ НЕ СТРУВАШ НИЩО......

    До тези които не спазват обещанията, си и не държат на думата си
  • 9 АЗ АЗ АЗ

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "JUDAS PRIEST":

    Много точно казано за Скорпионите. Не само, че са идеалните ЕГОИСТИ, но са и ПАТОЛОГИЧНИ ЛЪЖЦИ...това дето не спазват уговорките...е само малка част от измисленият им живот!!!