Last news in Fakti

11 Април, 2020 22:30, обновена 5 Юли, 2022 15:19 14 239 14

Жените от тези 3 зодии ще отмъкнат мъжа ви по най-безсрамния начин

  • зодия-
  • зодии-
  • хороскоп-
  • астрология-
  • изневяра-
  • изкусителка

Пазете се от тези коварни представителки на зодиака

Жените от тези 3 зодии ще отмъкнат мъжа ви по най-безсрамния начин - 1
Снимка: Shutterstock

Има жени с неповторима харизма, които излъчват страст и сексапил. За тях няма значение дали обектът на желанията им има половинка. Когато поискат нещо, или някого, определено знаят как да си го получат. Тези жени са умни, коварни и способни да прелъстят всеки мъж.

Това са жените, за които трябва внимателно да се оглеждаш, когато имаш половинка. Ето кои зодии са най-способни на предателство и съблазняване и ето как успяват да прелъстят чуждите мъже:

Риби

Жената Риби няма равна в съблазняването. Тя го прави без да полага каквито и да е било усилия. Представителката на този знак може да влезе лесно в необходимия образ, за да завладее обекта на желанията си. И преди да се усетите - вече ще сте лапнали въдицата. Рибите никога не действат директно. Те знаят как да се набият в полезрението на жертвата без директно да нахлуват в личното му пространство. Макар и отстрани, винаги дърпат струните успешно. В резултат на това мъжът е сигурен, че всичко се е случило по негова инициатива. Жената не се интересува кого съблазнява: свободен мъж или женен мъж. Тя може да измами жертвата само за секс или просто от скука. И ако тя иска нещо конкретно от мъжа, няма какво да я спре.

Рак

Жената Рак е ловец от различен вид. Тя е мъдра и грижовна. Нейното призвание е да угоди на мъжа, да го направи най-щастливия на света и в знак на благодарност за любовта и обичта ѝ да получи от него всичко, което тя иска. Жената Рак е истинска лисица и безпогрешна гейша. Тя знае кога да говори и кога да мълчи. Представителката на тази зодия умело манипулира настроението мъжа срещу себе си. Тя знае как да го успокои, утеши го, да го накара да повярва в себе си и вдъхновява подвизите му. Всичко това помага на жената с рак да покори всеки мъж, когото тя избере, дори се ожени за него. Най-добрите любовници са именно раците.

Дева

Жената Дева е интелектуален ловец. Тя не се интересува от мъжа, а от процеса на неговото завладяване. И, разбира се, колкото по-трудна е целта, толкова по-интересно е. Защо прави това ли? Само за забавление и да докаже на всеки (и на себе си) превъзходството си. В идеалния случай Девата избира красив, богат и обвързан мъж. Тя го разгадава като ребус, търси слабостите на жертвата и краде ключа за сърцето му. Освен това списъкът на методите за съблазняване не е ограничен. Ако жена Дева се цели в съпруга ви, нямате шанс да я спрете.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Юлиан

    33 1 Отговор
    Заглавия като това, ми отмъкнаха мозъчните клетки.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Gia

    24 3 Отговор
    Мъжете да не са куфари, че да бъдат отмъкнати бе?!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 5453

    11 4 Отговор

    До коментар #5 от "Дида":

    За разлика от жените, които са ангелчета с крилца...
  • 7 П.Д.К.

    9 3 Отговор
    Жените....абе ХУБАВО е да бъдеш всеки божи ден с "РАЗЛИЧНА ЖЕНА"....НЕЗАВИСИМО ОТ КОЯ "ЗОДИЯ Е....
  • 8 цербер

    4 0 Отговор
    "Мъжете да не са куфари, че да бъдат отмъкнати,ма?!" Мъжете не са куфари,но доста жени ги смятат за такива-куфарчета с имане,за някаква си там придобивка. И се опитват да си ги приватизират,което е грешен ход.
  • 9 Щукар

    5 3 Отговор
    Мъжете също имат чувства. Ако една жена постоянно си играе с чувствата на мъжа,пиши я бегала. Мъжът не е плюшена играчка.
  • 10 Георги Илиев Митев

    0 1 Отговор
    Това е работната седмица на "висшистите" -
    Днеска будуват ,утре флиртуват, вдругиден си пазаруват, после пък празнуват и накрая пак пируват. Седмицата свърши, месецът привърши и годината завърши, а работата си... не свърши.
    Автор: Георги Илиев Митев. Потърпевш от милицията, военните, полицията, медиците и граждани. Трето поколение репресиран. Град София (2014).
  • 11 Па нека ми е зле

    1 1 Отговор
    Аз съм съгласен на всяка зодия, стига да е безсрамна, разюздана и похотлива.
  • 12 Защо не

    1 0 Отговор
    Колкото и да ни е яд, мъжете трябва да се признаем за по-слабият пол. Управляват ни и ни водят за носа накъдето си искат. Войни са водени заради тях. С тях зле, но без тах още по-зле. Великите три'П" - най-мръсната буква! Гърците за това казват - "муни карави серни!!!" С две от тези зодии съм се занимавал, потвърждавам... Даже с едната вече 15 години...
  • 13 Човек с който може да се говори нормално

    0 0 Отговор
    А мъж който иска да живее "чужд живот" с жена, която не му принадлежи, къв е ?!
    Вкъщи нямам фитнес уреди, какво да правя като имам дебел корем ?!
  • 14 Спец по многознание а не всичкознание

    0 0 Отговор
    Мъж, за да е нормален, трябва жена до себе си !
    Тя трябва да си го вземе и да си го пази !
    Мъж за който се мисли че няма как да стане мъж от него във всеки или повечето неща в живота, така е защото хора така искат !
    На човек който не му личи че може да управлява, така е защото не се живее пълноценен начин на живот ! А човек който не живее пълноценен начин на живот, заради това е луд !
    А пълноценният начин на живот е свързан с много пари !
    Жена която настройва други жени против някой мъж, значи тя прави така нещата, че да не се оправят нещата в позитивен смисъл за всички нас !