Last news in Fakti

14 Април, 2020 12:25 3 593 10

Евгения и Ваня Джаферович отпразнуваха...

  • ваня джаферович-
  • евгения джаферович-
  • празник-
  • любов

Двамата продължават да са все така влюбени 11 години след началото на връзката си

Евгения и Ваня Джаферович отпразнуваха... - 1
Снимка: Instagram

В днешно време дългите връзки са рядкост, а онези, които наистина ще посрещнат старините си с партньора от младите си години, са истински щастливци. В сферата на шоубизнеса това е дори още по-трудно - това показва практиката на холивудските звезди, а и на някои популярни лица у нас.

Не такъв е случаят обаче с Евгения и Ваня Джаферович, които отпразнуваха личен празник. Става въпрос за 11 години, откакто са заедно. Двамата отбелязаха случая с романтична снимка в Instagram профилите си.

11 @vanjadzaferovic 💕 11.04.2009

A post shared by Evgenia Dzaferovic 🇧🇬🇭🇷 (@evgenia.dzaferovic) on Apr 11, 2020 at 3:53am PDT

Вероятно става въпрос за годишнина от деня, в който двамата са станали двойка, тъй като Евгения и Ваня станаха семейство през септември месец на 2012 г., като на сватбата им кумува добрата приятелка на Евгения, фитнес моделът Янита Янчева.

Евгения и Ваня винаги са били сред двойките, които са давани за пример, когато става въпрос за добър баланс между личен и семеен живот. Преди време в интервю Евгения сподели, че ключът за това е микс от подкрепа, компромиси, отстъпки и балансиране. Двамата никога не са имали проблем с това, ако единият иска да излезе с приятели. Също така и с хобитата си, които взаимно насърчават.

🤍 @vanjadzaferovic

A post shared by Evgenia Dzaferovic 🇧🇬🇭🇷 (@evgenia.dzaferovic) on Feb 13, 2020 at 11:53pm PST

Всъщност фактът, че Ваня е хърватин по паспорт малко усложнява нещата, но така били по-интересни. По-точно би било да се каже, че той е босненец в сърцето си, споделя Евгения пред "На Кафе" преди години, но самите босненци пък били много близки до българите.

"Любовта дойде истински, когато бях на 26 и се запознах с Жени. Помня първата ни целувка и до ден днешен. Искам нашите деца да имат семейството, което съм имал аз. Да усещат тази обич, която усещах аз. Искам да ги науча да бъдат добри хора и искам да са щастливи", споделя Ваня.

Приключил! Честито на @danaabuu 🤗 приятно рисуване! От днес можете да откриете колекцията на @hm_kids и полската художничка @karolinakijak 👩🏻‍🎨 🎨 🐆🦒🐬 онлайн и в магазините 🤗 С @hm решихме да вдъхновим и зарадваме с пълен комплект за рисуване мой последовател 🤗 За да спечелите сета за рисуване, трябва само да сте мой последовател и да коментирате под този пост какво обичате да рисувате вие или вашето дете 🤗🎨 Играта продължата до 10.03.2020 #hmxme #hm #hmkids #karolinakijakxhm @hm #ad

A post shared by Evgenia Dzaferovic 🇧🇬🇭🇷 (@evgenia.dzaferovic) on Mar 5, 2020 at 1:34am PST

Двамата имат две деца - 5-годишният Бо, когото на галено наричат Бочко, и 8-годишната (принцеса) Леа.

Рожден Рожден ден по време на Корона - роман, който Габриел Гарсия Маркес не е успял да напише, все пак ще бъде написан от също толкова талантлив човек и фейсбук писател. Няма да разкривам неговото име, но мога да ви кажа, че днес празнува 18-тия си рожден ден и ще го посрещне в многоброен кръг приятели и близки, с як купон, но културно... както се вижда на снимката. Живи и здрави да сте всички! Пазете се❤️

A post shared by Vanja Dzaferovic (@vanjadzaferovic) on Mar 19, 2020 at 12:55pm PDT


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Никола

    7 0 Отговор
    Ми защо ми триеш коментарите? Защото не искаш да разберат читателите ви, че има хора, които не се интересуват от помията, която ни предоставяте?
  • 4 Македонче

    1 1 Отговор
    Ванја за две червени си купи бугарка.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 цербер

    4 1 Отговор
    Много е симпатичен този бяло-сив,рошав котарак!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.