15 Април, 2020 14:05 4 125 12

Причината за COVID-19 е събирането на две планети

  • коронавирус-
  • гал сасон-
  • астролог-
  • планети-
  • астрология-
  • две планети-
  • covid-19

Световноизвестен астролог прогнозирал за такава епидемия в своите книги

Причината за COVID-19 е събирането на две планети - 1

Световноизвестният астролог Гал Сасон даде своята прогноза за края на епидемията в България. Той е утвърден автор и духовен учител с многобройни последователи в Европа, САЩ и Близкия изток.

Астрологът припомни, че е прогнозирал за такава епидемия в своите книги, а причината е събирането на Плутон и Сатурн – две могъщи планети, които причиняват катаклизми на всеки 38 години. Предишното такова събиране е било през 1982-1983 г., когато е избухнала епидемията от СПИН, имало е рецесия, а гладът в Африка е имал чудовищни размери.

Уви, двете планети отново се събират. В България обаче ситуацията ще бъде непредсказуема заради завръщането на Юпитер. Предстоящите дати, в които в държавата ни ще има особено положителна енергия, са 17 юли и 7 ноември. Тогава ще ползваме енергията на Юпитер. Завръщането на Юпитер ще помогне на България и заради позицията си – първи дом. Това е домът на тялото, а планетата ще ни носи закрила. Това означава, че епидемията ще премине през юли, но нейният решаващ момент ще бъде през април. По прогнозата на Гал Сасон 27 април ще е най-важната дата за епидемията от коронавирус в България.

Още в началото на 2020-а Сасон коментира, че тя ще бъде повратна в историята на човечеството. На въпрос какво можем да очакваме от година, чиито числа според нумерологията са 4 и 22, той отговори, че те вещаят както скръб, така и навлизане в тайните на живота. Астрологът подчерта, че 2020-а ще бъде феноменална, защото ни предстоят цели 6 затъмнения вместо обичайните 4 и едно от тях съвпада с лятното слънцестоене, а друго – с рождения ден на САЩ.

Освен това още през януари той предупреди за зловещия съвпад между Сатурн (Господаря на кармата) и Плутон (Господаря на смъртта), по време на който избухна епидемията от короновирус. До финала на годината ще сме свидетели и на "върховен съвпад“ на Юпитер и Сатурн по време на зимното слънцестоене, което явление за първи път от началото на XIX век се премества от земните във въздушните знаци. Несполуки ще ни донесе и ретроградното движение на Меркурий, Венера и Марс по едно и също време, пише още вестник "Ретро".


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Причината

    25 6 Отговор
    Федералният резерв ръководен от Джери Пи Морган -ротшилд предизвиква кризи с цел поробване на държавите и купуване на безценица .В играта са включени платените СЗО организации и платените медии.Нов световен ред и преразпределяне на капитала .В бг ситуацията е каквото заповядат братята евреи от ФЕД .вероятно ще последва и чипиране на простото стадо .честит ви празник
  • 2 габровец от варна

    23 0 Отговор
    Айде вее откога ти чакам простотиите!
  • 3 Планетата Ротшилд и кочината бг

    15 4 Отговор
    Федералният резерв ръководен от Джери Пи Морган -ротшилд предизвиква кризи с цел поробване на държавите и купуване на безценица .В играта са включени платените СЗО организации и платените медии.Нов световен ред и преразпределяне на капитала .В бг ситуацията е каквото заповядат братята евреи от ФЕД .вероятно ще последва и чипиране на простото стадо .честит ви празник
  • 4 Брат ми

    24 0 Отговор
    Стига сте го пробутвали тоя чифут. Заради неговите братчеди, света е в това положение.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Джей Пи Морган-ротшилд

    10 2 Отговор
    Федералният резерв ръководен от Джей Пи Морган -ротшилд предизвиква кризи с цел поробване на държавите и купуване на безценица .В играта са включени платените СЗО организации и платените медии.Нов световен ред и преразпределяне на капитала .В бг ситуацията е каквото заповядат братята евреи от ФЕД .вероятно ще последва и чипиране на простото стадо .честит ви празник
  • 7 criminal

    4 1 Отговор
    А според мен е виновен смилянския боб, оти му беше убава реколтата........
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 плевен

    2 0 Отговор
    Уикипедия: Звезната година на Плутон е 248 години. На Сатурн-30 години. Въпрос: Кое е кратното на числата 248 и 30, и как ще се съберат на 38 години. Вярно, че се забавлявам, но сериозно искам да питам кой извън Факти може да не е научил, че Плутон не е планета?Майко мила-"могъща планета"?!
  • 10 Ужас

    3 1 Отговор
    Е какво сега, да разбирам ли, че планетите обслужват само и единствено откачени земляни мошеници с енергии, и психозата се нарича ,,астрология,, . Самата идея, че от космоса се излъчват направляващи човешкото битие енергии, които достигат до неадеквати, като астролозите, е крайно налудничава. В космоса гърмят Супернови, радиация хвърчи необезпокоявано, черни дупки поглъщат дори гравитация, звезди горят с нечувани температури, и още много, и какви ли не унищожителни работи , а психотичните невежи решили, че им се пращат скрити послания, които се разтълкуват от ,,астролози,, по тяхно лично усмотрение. Реалисти и висши мозъци, като Докинс или Хокинг, биха се пръснали от смях, и съвсем закономерно биха се подиграли на това малоумие, но всъщност няма да го направят, защото са интелигентни, и интелектуалните им способности не са в категорията на лъжци и мошеници като астролози и последователи журналисти
  • 11 Гал фон

    2 0 Отговор
    Пък аз мислех че са го изтървали от некоя лаборатория.
  • 12 звездите ми го говорят

    2 0 Отговор
    ретроградния меркурий е виновен