Last news in Fakti

20 Април, 2020 07:00 8 127 2

Вашият хороскоп за днес, 20.04.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Идеален ден за забавления за Везните

Вашият хороскоп за днес, 20.04.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Успехът танцува най-добре с този, който лично го е поканил на танц. Осмелете се, танцувайте с успеха.

Телец

Нещата ще се подредят по-добре, отколкото очаквате. Приятни изненади ще ви поднесат ваши близки или приятели.

Близнаци

Мъката и радостта са родни сестри, така че не се учудвайте, ако се появяват заедно. Приемете ги с мъдрост и спокойствие. Времетото е най-великият учител, то ще подреди всичко на мястото му.

Рак

Гледайте по-философски на това, което се случва около вас, ще имате време и за действие. Късметът няма да ви изневери и не е изключено да спечелите най-неочаквано.

Лъв

С поведението си може да поставите на изпитание търпението на близките си. Това може сериозно да помрачи празничното настроение. Малко усамотение ще ви се отрази добре и ще възстанови вътрешния ви мир.

Дева

Уж е празник, а на вас ще ви се наложи здравата да поработите, за да не изпуснете печалбите. Ще сте зависими от други хора, което малко може да разстрои плановете ви, но в крайна сметка нещата ще са във ваша полза.

Везни

Идеален ден за забавления и любов, не изпускайте момента. Настроението ви ще е достатъчно добро, за да не обръщате внимание на дреболии, но пък може да приемете прекалено навътре някое изказване по ваш адрес.

Скорпион

Днес ще се чувствате далеч по-свободни и сигурни в себе си, мрачните мисли от предишните дни ще изчезнат като с магическа пръчица. Засвидетелствайте подобаващо внимание на хората, които обичате.

Стрелец

Думите са като семена. Ако говорите необмислено, ще получите резултати, които няма да ви харесат, но така или иначе ще сте отговорни за тях. Внимавайте, всяко нещо има последствия.

Козирог

Ще приемате напълно хладнокръвно неща, които за другите са силно болезнени или дори теми табу. Ще съумявате да виждате механизма зад всяка ситуация. Откритият въпрос е - ще съхраните ли вътрешната си честност.

Водолей

Ще се наложи да проявите по-голяма гъвкавост в поведението си и то главно по паричните въпроси. Не се оправдавайте с празника за претрупаната трапеза, бъдете разумни.

Риби

Ще ви се иска да сте свободни, но трудно ще се откъснете от задълженията си, особено ако сте жена-домакиня. Днешният ден може да ви донесе много гениални идеи как да се справите с отдавна вълнуващи ви проблеми.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Елеонора

    1 0 Отговор
    Не е вярно по новините казаха друго
  • 2 Памела

    0 0 Отговор
    Не е вярно😷