Last news in Fakti

27 Април, 2020 13:56 5 332 17

Ядосаха и разстроиха бременната Луиза Григорова (СНИМКА)

  • луиза григорова-
  • актриса-
  • гняв-
  • пиратски сайт-
  • диви и щастливи-
  • яна маринова

Актрисата сподели онлайн какво е предизвикало гнева ѝ

Само няколко дни, след като обяви прекрасната новина, че ще става майка за пръв път, актрисата Луиза Григорова се показа в социалните мрежи разплакана и гневна.

Известната актриса даде изблик на гнева си в Инстаграм и обясни на своите приятели в социалната мрежа причината да се чувства разстроена.

Оказа се, че българин във Франция е направил пиратско копие на филма "Диви и щастливи", което е с отвратително качество, разделил го е на четири части и го е пуснал в сайт за свободно теглене. А както знаем, филмът е дело на успешния екип от родни знаменитости - Луиза Григорова, Мартин Макариев, Яна Маринова и Александър Сано.

"Нямаше да ми е толкова криво, ако не знаех колко труд, лишения, отдаденост и всичко, което имахме - и материално и творческо, дадохме с Мартин Макариев, Яна Маринова и Александър Сано, за да стигне този филм до ВАС - зрителите. Бюджетът на филма е много голям за България, първи по рода си толкова мащабен екшън филм в страната ни, показва освен вълнуващата и вдъхновяваща история на две приятелки, красивите София, Варна, Велико Търново и Русе - заснети така, както никой до сега в игрален филм не ги е снимал и показвал. И всичко това без да имаме държавна субсидия, подкрепа от фондове и т.н. - само с работа, работа и още работа от наша страна(и то най-вече на другите трима, аз по-скоро участвам дейно в творческата част на историята) и от страна на рекламодателите, които застанаха зад нас и ни повярваха. И ето за това мисля, че не е честно някой да се изходи върху нашия труд по този начин...Както Яна каза преди няколко дни - свалихме го от пиратския сайт, с помощта на ГДБОП. Ако искате да гледате “Диви и щастливи” легално, има линк в био-то ми. Насладете му се в перфектно качество и звук. Благодаря на всичките ни зрители, без вас сме нула", гневи се Луиза Григорова.

Ей така малко ми става криво, като се случват такива неща...А именно - седял си един нашенец на дивана във Франция и решил да направи пиратско копие на “Диви и щастливи”, с много лошо качество, да го раздели на четири части и да го пусне в някакъв сайт! И нямаше да ми е толкова криво, ако не знаех колко труд, лишения, отдаденост и всичко, което имахме - и материално и творческо, дадохме с @martinmakariev, @yanamarinovaofficial и @alexandersanoofficial, за да стигне този филм до ВАС - зрителите. Бюджетът на филма е много голям за България, първи по рода си толкова мащабен екшън филм в страната ни, показва освен вълнуващата и вдъхновяваща история на две приятелки, красивите София, Варна, Велико Търново и Русе - заснети така, както никой до сега в игрален филм не ги е снимал и показвал. И всичко това без да имаме държавна субсидия, подкрепа от фондове и т.н. - само с работа, работа и още работа от наша страна(и то най-вече на другите трима, аз по-скоро усчаствам дейно в творческата част на историята) и от страна на рекламодателите, които застанаха зад нас и ни повярваха. И ето за това мисля, че не е честно някой да се изходи върху нашия труд по този начин...Както Яна каза преди няколко дни - свалихме го от пиратския сайт, с помощта на ГДБОП :) Ако искате да гледате “Диви и щастливи” легално, има линк в био-то ми. Насладете му се в перфектно качество и звук ❤️ Благодаря на всичките ни зрители, без вас сме НУЛА! @divi_i_shtastlivi_movie

Публикация, споделена от Luiza Grigorova-Makariev (@luiza_grigorova_makariev) на Апр 24, 2020 в 10:01 PDT


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емо Лаптопа пицар в ресторант Кайряка

    35 4 Отговор
    Местя го в другия крачол че тая грозна пача е разстроена...

    Коментиран от #15

  • 2 Опасно е за бременни да ги ядосват

    6 5 Отговор
    Но Луиза, всичко се очаква от,, напреднала,, технология, като жена, която е в напреднала бременност и да, се ядосваш няма полза...!
  • 3 габровец от варна

    20 4 Отговор
    Ауу аз също много се разстроих и отивам до кенефа!😂😂😂😅😅😅

    Коментиран от #6

  • 4 Тра-ла-ла

    20 4 Отговор
    Не я познавам тая леля от снимката, но може и да е известна! Чесно казано не ме интересува от какво се е ядосала и какво разстройство има. Да си гледа бремеността , а за разстройство има медикаменти.
  • 5 Луиза е по млада от вас ДЧ

    9 0 Отговор
    А втората снимка е на майка и, която си я бива доста, защото не е проста...!
  • 6 Последния софиянец

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "габровец от варна":

    А имаш ли тоалетна хартийка ако нямаш дай тел. ще дойда и ще ти услужя.
  • 7 Ааа

    3 2 Отговор
    Кой е сайта от където да си го сваля?
  • 8 Гост

    12 2 Отговор
    Боли ме......и без това сте ,,бездарна,, работа...
  • 9 Таз много грозна

    8 4 Отговор
    И цици нема отврат
  • 10 Бачо Киро

    4 2 Отговор
    Е кво различно е станало? Не казвам, че е правилно, ма чак три реда сълзи и сополи... Много трудно било все едно без пари го е правила... Ми като е трудно да върви да бере чушки на полето... И какви са ангели когато е в техен ущърб, иначе няма да питам колко пъти е гледала свалени филми в живота си или ползва незакупен софтуер. Тогава ревът е с обратен знак - аууу, тея луди ли са да искат толкова пари за една програма...
  • 11 Бай бук

    9 1 Отговор
    И аз много се разстроих , но не ползвам фейсбук.
    Съветвам и вас да не го ползвате .
  • 12 Нова

    8 2 Отговор
    Какъв ужас! Моля" Факти" да не ни занимава какво е разстроило "звездичката"
  • 13 Кинокритик

    13 1 Отговор
    Без врява, филмът няма да гледам нито в оригинал, нито в пиратско копие, спокойно.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Яйца на очи

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Емо Лаптопа пицар в ресторант Кайряка":

    Попринцип рядко си го местя за някви си подобни на тая,ама тоя път три пъти ще го наместя.
  • 16 СПОКОЙНО ВЕ ЛУИЗЧЕ

    7 2 Отговор
    ГАРАНТИРАМ ТИ НА 100% ЧЕ....ТОЗИ ВАШИЯТ ФИЛМ НИКОЙ НИКОГА НЯМА ДА ГО ИЗТЕГЛИ ОТ ЕДИ КЪДЕ СИ...ПО ПРОСТАТА ПРИЧИНА ЧЕ НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ГО ГУЕДА...НЕ СЕ НАТОВАРВАЙ ИЗУИШНО...КАПИШ...
  • 17 Луизчиту има кой да и гледа филмите

    0 2 Отговор
    Ами вас кой ше гледа на 100 процента, хептен като ва удари,, деменцията,..!?