5 Май, 2020 07:00 9 364 1

Вашият хороскоп за днес, 05.05.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Телците да дадат най-доброто от себе си през днешния ден

Вашият хороскоп за днес, 05.05.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Запътили сте се към онова, което ви липсва. Но давате ли си сметка, че несъзнателно се отдалечавате от това, което имате.

Телец

Дайте най-доброто от себе си, за да почувствате удовлетворението от днешния ден. Най-доброто и нищо по-малко.

Близнаци

Ако се колебаете да направите нещо, не се колебайте, направете го сега. Винаги най-добрият момент да се действа е Сега!

Рак

Оставете днес делата ви да говорят вместо думите. Дайте си сметка колко много време общувате виртуално, макар и принудително, но начин да промените това винаги има.

Лъв

Изборите, които правите днес, предопределят вашето утре. Бъдете съзнателни относно решенията, които вземате.

Дева

Докато човек работи заради пари, слава, признание, той не осъзнава смисъла на съществуването си. А той, смисълът, е толкова прост - да твориш, да създаваш, да си полезен не само за себе си, но и за другите.

Везни

Всички велики дела са били извършени в дни като днешния. По-важно е, че хората, които са постигнали невъзможното, са вярвали в себе си. Така че повярвайте в своите възможности и действайте.

Скорпион

Никога не е късно да поправите допуснатите грешки. Точният момент е винаги днес. Който действа, той прави и грешки. По-важното е да разберете грешката и защо сте я направили.

Стрелец

Днес сте като струна. Самата същност на съществото ви ще реагира на нещата, които се случват. Да се предпазите, да запазите статуквото или напротив да преживеете, да почувствате, макар и с цената на някаква болка, това ще е дилемата днес. И все пак любовта към живота, към промяната, към движението може би ще надделее. Със сигурност няма да съжалявате, ако опитате, но ако не го направите, може да ви гложди цял живот. Бъдете смели!

Козирог

Светът е интересен, светът е динамичен, светът е пълен с толкова много неща, които очакват своя майстор. Май ви чака доста работа, цели светове за преподреждане. Има какво да научите от днешния ден, просто си позволете да отворите сетивата си. Спрете за миг да анализирате, почувствайте света около вас и си позволете да бъдете част от случването, част от живия живот, пък после анализирайте на воля.

Водолей

Колко е ценен този ден за вас? Можете ли да сложите оценка на всеки един ден от живота си? Можете ли да преброите истински стойностните неща в живота си? Днес можете да опитате. Каквото и да правите - то радост и живот ли ви носи? Ако ли не, просто го спрете, не унищожавайте собствения си живот.

Риби

Тук или там, сега или после, да взема или да изхвърля... Толкова много въпроси имате да решавате всеки един миг. А днес просто ще ви се иска някой да се погрижи майчински за вас, да ви приласкае, да ви утеши, да ви сготви вкусна супа, да нахрани тялото и душата ви. Намерете това състояние, намерете това място, открийте нещото, което напоява корените ви с нови сили, което ви дава живителни сокове. Има на света такова място, има на света такъв момент и той е в малката стаичка на собственото ви сърце.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баро Вкаров

    4 1 Отговор
    Всеки божи ден в света умират повече от 150 000 човека.За тях важи ли хороскопа?