Last news in Fakti

4 Май, 2020 16:53 5 114 7

Кои са най-умните зодиакални знаци?

  • хороскоп-
  • астрология-
  • зодия-
  • зодиакални знаци-
  • зодии-
  • интелигентност-
  • умни

Звездите посочват кои са най-интелигентните представители на зодиака

Кои са най-умните зодиакални знаци? - 1
Снимка: Shutterstock

Всяка зодия си има своите силни и слаби страни. Безспорно е, че всеки има с какво да се похвали, но и нещо, върху което е добре да поработи и подобри.

Астролозите смятат, че няколко зодиакални знака изпъкват с остър ум, любознателност и много точна преценка. Те се открояват като много по-мъдри и интелигентни от останалите.

Звездобройците разкриват кои са тези зодии, които могат да се гордеят със сивото си вещество.

Водолей

Те лесно анализират всякаква информация и могат да работят дори под голямо напрежение. Могат да са безпристрастни в оценката си, а това много им помага в работата.

Близнаци

Тези хора имат лудо въображение и са страхотни анализатори. Това е техният щедър подарък от звездите, смятат астролози. Те съумяват да не се изгубят в измислените си светове, имат много точна преценка и креативно мислене.

Телец

Когато става въпрос за интелект, то най-изобретателният зодиакален знак, който просто няма равен е Телецът. Представителите на този знак са способни да се измъкнат от абсолютно всяка ситуация и да се справят с решението дори на най-трудната задача.

Лъв

Техният интелект граничи с гениалност. За да разберете колко ерудирани са представителите на този знак, се изисква известно време. Освен, че са много любознателни, голяма част от тях преминават през различни житейски трудности, от които съумяват да извадят най-правилните заключения от всяка ситуация, които да приложат за в бъдеще.

Дева

Те са надарени с остър ум още от раждането си. Абсорбират и попиват информацията като гъба. Освен това съумяват да я приложат в най-точния момент и то по най-подходящият възможен начин. Девите умеят да правят много точни прогнози.

Стрелец

Умът и логиката просто вървят ръка за ръка. Те притежават и двете и умеят да прилагат тези си качества умело в ежедневието си. Каквито и задачи да си поставят, те съумяват да ги постигнат. Всеки, които работи с тях, е очарован от способностите им.

Козирог

Изучаването на нови неща е приоритет на представителите на този знак. Понякога тези хора могат буквално да се погребат под учебниците. Любознателни са и имат широк кръг от интереси.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ръмпези

    3 6 Отговор
    ДОБРЕ, ЧЕ МИ КАЗАХТЕ, ЧЕ ДА СЕ ПАЗЯ ОТ ТЯХ...
  • 2 Това, са коври

    3 2 Отговор
    Това за умно ли се смята,повечето бягат от такива...!
  • 3 Къртев ✍️

    2 1 Отговор
    Не е достатъчно да си умен, трябва и да си интелигентен! Ако си само умен, то значи си опасен!
  • 4 ИМПЕРИАЛИСТ

    4 0 Отговор
    Caтaнaтa e рeaлeн и мнoгooo cилeн. Нeгoвитe cлуги ca нaвcякъдe и нa нaй-нeoчaквaни мecтa. Зa примeр щe Ви дaм caмo хoрocкoпитe, c кoитo e пълнa буквaлнo вcякa мeдия! Кoe му e caтaнинcкoтo нa хoрocкoпитe?- Тa тoвa e гaдaeнe! 10. нe бивa дa ce нaмирa у тeбe (тaкъв), кoйтo прeкaрвa cинa cи или дъщeря cи прeз oгън, прeдcкaзвaч, гaдaтeл, врaжaч, мaгьocник,....................................... Caтaнaтa ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Бoг зaбрaнявa гaдaeнeтo пo вcякaкъв нaчин, вкл. и хoрocкoпи. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.
  • 5 Коки

    6 1 Отговор
    Ами то не останаха зодии. 7 от 12.😄
  • 6 vasik atanasova

    1 1 Отговор
    нещо не е както трябва тука
    НАЙ УМЕН Е ОВЕНЪТ
    НАЙ ИНТЕЛИГЕНТЕН Е ВЕЗНАТА МЪЖ
    НАЙ МЪДЪР Е РИБИТЕ
    ТОВА Е ИСТИНАТА
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.