Last news in Fakti

5 Май, 2020 17:04 5 512 4

Тези зодии изневеряват без свян

  • зодии-
  • изневери-
  • зодиакални знаци-
  • астрология

Представителите на няколко зодиакални знака дори не крият забежките си

Тези зодии изневеряват без свян - 1
Снимка: shutterstock

Моногамията не е за всеки, но дали зодията може да влияе в отношенията? Според астролозите – категорично. Всеки може да изневери, но има представители на няколко знака, за които кръшкането не само не е проблем, но дори не се стараят да скрият „прегрешенията“ си.

Овен

Представителите на този знак нямат никакъв проблем да изневеряват. За тях тази стъпка е съвсем нормална, даже рутинна. И да се оплаква партньора им, нищо няма да се промени. Ако остане при него – чудесно. Ако не, ще го сметне за глупак. Къде ще се намери толкова подходяща половинка...

Скорпион

Важна информация за скорпионите: Те не се променят. Това просто не влиза в плановете им. Отнасят се към любовта и брака сериозно, но също така се влюбват няколко пъти в годината, така че уловът все още чака.

Стрелец

Изневерява с удоволствие. Възприема това като шанс да срещне още някого, дори и не мисли да го запомни. Даже не се бори да се крие: кога, с кого и колко често – всичко е възможно до следващата среща.

Козирог

Не вижда в изневярата криминално деяние. Затова и често може да прибягва до нея. Аргументът му е: „И какво толкова?“. За представителите на този знак всичко изглежда логично – ето, тук има мъж/жена, това е любов. Времето ще покаже дали е нещо по-сериозно, пише Tialoto.bg.

Риби

Изневеряват ефектно и изобретателно. И не биха си признали, дори да ги заварите в леглото с друг. Знаят хиляди начини ловко да се измъкват и също така да не чувстват вина за стореното. Все пак не са единствените, които го правят, нали така?


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    4 1 Отговор
    Че съм честен честен и верен, ама чак пък толкова не си вярвах

    Коментиран от #3

  • 2 С Баба да си и да казваш на друг баба

    5 2 Отговор
    Няма такова нещо, само бих натрила носа на някого и то доста сериозно, за съжаление са много и ,, незначителни,,...!
  • 3 Мъжа ти

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Рошко":

    така е верна си...На целия град.....
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.