Last news in Fakti

26 Май, 2020 07:00 8 405 2

Вашият хороскоп за днес, 26.05.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Любовта ще се усмихне на Рибите

Вашият хороскоп за днес, 26.05.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Чувствителни и възприемчиви, днес ще сте лесно раними. Покажете грижата и вниманието си към другите, но не се потапяйте в техните проблеми. Оставете разговорите, където са и се отърсете от всички лепкави и тегави изказвания, изгорете ги в слънчевата светлина.

Телец

Гледайте да не се разпилявате. Не се сърдете на околните, че разчитат да изпълните обещанията си, бъдете по-отговорни, докажете авторитета си.

Близнаци

Консерватизъм, прагматизъм, реализъм са настроенията днес. В пълното си право сте да ги надскочите, но по-важното е да усвоите урока за ценността и постоянството. Някои простички въпроси, като например - кое ценно за мен и за какво бих бил постоянен - ще раздвижат пластовете у вас.

Рак

Съчетайте предизвикателното и нестандартното с практичното и ще пожънете грандиозен успех. Само не действайте прибързано, пребройте до десет.

Лъв

Битовите проблеми ще ви костват доста време и нерви. Можете обаче да извлечете дивиденти от работата си. Погрижете се за здравето.

Дева

Днес може напълно да разчитате на колегите си. Идеи ще имате, но ще са толкова нестандартни, че трудно ще ги реализирате. Бъдете по-практични.

Везни

Упоритост, внимание, старание и точност ще са основните ви характеристики днес, дори и себе си може да изненадате с някои от тях. Най-важното е да имате цел, а тези качества са просто пътя към нея.

Скорпион

Вместо да сте неспокойни, нервни и раздразнителни, бъдете мили, очарователни, сияйни. Можете го и още как, просто забравете за всички правила, които са в главата, следвайте простичкия принцип за ненасилие и всичко ще се нареди.

Стрелец

Лесно ще се поддавате на провокации, което може да доведе до спорове с всички заедно и с всеки поотделно. Използвайте чувството си за хумор.

Козирог

Днес разсъдъчната ви страна ще удържи победа над емоционалната. Опитите да осмислите поривите на сърцето никога не са давали добър резултат.

Водолей

Ден за анализ и любяща дисциплина. Проанализирайте каква е основата на проблемите, какви са дълбоките им корени и после идва по-трудната част - справянето, лекуването и оздравяването. Ако искате да постигнете нещо различно, ще трябва да направите нещо, което досега не сте правили.

Риби

Ще се чувствате готови за подвизи, ще имате желание да свършите безброй неща. Любовта ще ви се усмихне, независимо от заниманията ви. Усмихнете се и вие и направете първата крачка.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рибите

    4 2 Отговор
    са тъпа зодия.

    Коментиран от #2

  • 2 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Рибите":

    Caтaнaтa e рeaлeн и мнoгooo cилeн. Нeгoвитe cлуги ca нaвcякъдe и нa нaй-нeoчaквaни мecтa. Зa примeр щe Ви дaм caмo хoрocкoпитe, c кoитo e пълнa буквaлнo вcякa мeдия! Кoe му e caтaнинcкoтo нa хoрocкoпитe?- Тa тoвa e гaдaeнe! 10. нe бивa дa ce нaмирa у тeбe (тaкъв), кoйтo прeкaрвa cинa cи или дъщeря cи прeз oгън, прeдcкaзвaч, гaдaтeл, врaжaч, мaгьocник,....................................... Caтaнaтa ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Бoг зaбрaнявa гaдaeнeтo пo вcякaкъв нaчин, вкл. и хoрocкoпи. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.