Last news in Fakti

27 Май, 2020 07:00 8 515 4

Вашият хороскоп за днес, 27.05.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Раците ще са необикновено активни

Вашият хороскоп за днес, 27.05.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Опитайте да се ободрите чрез физическа активност. Днес ще ви е особено приятно да се занимавате с деца. А най-добре е да отидете на парти.

Телец

Дори да не искате, трябва да действате. Прекалено чувствителни го раздавате днес, а това определено не влияе добре на емоционалното ви състояние.

Близнаци

Ще преливате многоликите енергии на деня от една посока в друга, от единия ръкав в другия като същински илюзионисти. Важното накрая е да имате реален резултат, а не илюзорен.

Рак

Честолюбиви и необикновено активни ще сте днес. На моменти импулсивни, но пък толкова мили и вдъхновяващи, че всеки ще иска да се докосне до вас, да вземе частичка от вашата енергия.

Лъв

Само защото днес ще изглеждате спокойно, не означава, че няма нещо дълбоко във вас, което иска да бъде показано. Следобед ще успеете да изявите пред света вътрешната си сила.

Дева

Днес умът ви ще е възприемчив и изобретателен, със завидна способност да детайлизира нещата. Важното е това да не ви блокира и да не ви направи ненужно сдържани и педантични.

Везни

Можете да проявите изцяло организационните си умения. Ще имате повод да помислите за начина, по който употребявате средствата си.

Скорпион

Денят е добър за философски разговори, но гледайте да не се отнесете прекалено далеч от действителността. Малко повече практичност не е излишна.

Стрелец

Особено паметливи и ученолюбиви ще сте днес. Отхвърляйки разкоша и всякакви други неща, които смятате за излишество, днес ще правите всичко просто, семпло и практично. С право околните смятат, че сте малко странни, забавно странни.

Козирог

Не само ще сте очарователни, но и изключително съобразителни. Вярвайте повече в себе си, действайте без да се колебаете много.

Водолей

Искате или не, днес ще трябва да се съобразите с йерархията. Това може да е малко трудно за свободолюбивата ви натура и голямо предизвикателство за нуждата ви от справедливост и казване на истината. И все пак, ако искате да вървите напред, първо ще трябва да отдадете нужното уважение на правилата и реда.

Риби

Денят ще започне доста обнадеждаващо с много идеи и грандиозни планове. С течение на времето ще разберете и колко много работа има да се свърши, така че запретвайте ръкави и действайте смело.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Най-яката зодия

    1 3 Отговор
    е Телец.♉️

    Коментиран от #2

  • 2 Да се знае

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Най-яката зодия":

    Най-яката зодия не е с рога☺

    Коментиран от #3

  • 3 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Да се знае":

    Caтaнaтa e рeaлeн и мнoгooo cилeн. Нeгoвитe cлуги ca нaвcякъдe и нa нaй-нeoчaквaни мecтa. Зa примeр щe Ви дaм caмo хoрocкoпитe, c кoитo e пълнa буквaлнo вcякa мeдия! Кoe му e caтaнинcкoтo нa хoрocкoпитe?- Тa тoвa e гaдaeнe! 10. нe бивa дa ce нaмирa у тeбe (тaкъв), кoйтo прeкaрвa cинa cи или дъщeря cи прeз oгън, прeдcкaзвaч, гaдaтeл, врaжaч, мaгьocник,....................................... Caтaнaтa ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Бoг зaбрaнявa гaдaeнeтo пo вcякaкъв нaчин, вкл. и хoрocкoпи. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.