29 Май, 2020 07:00 8 125 0

Вашият хороскоп за днес, 29.05.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ден за анализиране на отношенията за Рибите

Вашият хороскоп за днес, 29.05.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес ще работите бавно и внимателно, ще действате предпазливо и леко консервативно. Нетипичен подход за вас, но пък много уместен за днешния ден. Пазете гърлото, не прекалявайте със студените напитки.

Телец

Ще се занимавате предимно със собствената си личност, отколкото с каквото и да е друго. Хубаво е да си обръщате внимание, но и всички останали да се въртят само около вас е малко прекалено. Не губете чувство за мярка.

Близнаци

Ще сте по-чувствителни, емоционални, интуитивни, възприемчиви и творчески настроени. Избягвайте ролята и на жертва, и на спасител, просто бъдете себе си. И не се самосъжалявайте в никакъв случай.

Рак

Днес на преден план ще излязат проблемите със свободата. Импулсът към независимост може да е изключително силен и при това може да ви донесе куп неудобства. Бъдете себе си, но без да изисквате от околните подчинение на собствените ви правила.

Лъв

Ще се чувствате сериозно ангажирани, независимо от всичко. Отговорното ви отношение няма да ви позволи разни волности, дори да искате.

Дева

Днес оптимизмът ще замести мятането от едно настроение в друго и просто ще се радвате на живота. Идете на екскурзия, открийте някое екзотично място, радвайте се на живота.

Везни

Когато искате да разсеете един кошмар, не трябва да затваряте очи, а широко да ги разтворите. Насладете се на обикновените неща, радвайте се на самия живот и му позволете да тече през вас.

Скорпион

Не са изключени конфликти с околните. Опитайте се да разберете гледната точка на човека срещу вас, иначе ще сте под постоянно напрежение.

Стрелец

Ще се втурнете да почиствате и оправяте нещата около себе си. Най-добре е първо да започнете с вътрешната подредба. Погледнете себе си, изхвърлете мрачните мисли, тревогите, напрежението. Изчистете душата си.

Козирог

Не се опитвайте да налагате позицията си на всяка цена. Бъбривостта днес няма да ви помогне по никакъв начин, дори напротив. Бъдете по-сдържани.

Водолей

Не губете контакт с вашето вътрешно емоционално Аз. Днес ще сте особено чувствителни и дори обидчиви. Може и да изплуват някои стари модели на поведение и спомени. Опитайте да ги наблюдавате, съзирайте порявата и проявлението им и просто им поблагодарете, защото и благодарение на тях сте където сте и защото дълго време са били ваша защита.

Риби

Ще се опитвате да анализирате чувствата и отношенията си, което най-вероятно ще ви се отдаде. Въпросът е - и какво от това? Защо би ви послужил този брилянтен анализ, ако в отношенията с другите, всъщност ви е важно просто да ги харесате. Понякога има химия, понякога - не и тук анализите не помагат особено.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА