30 Май, 2020 07:00 7 788 0

Вашият хороскоп за днес, 30.05.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Везните ще са в добро настроение

Вашият хороскоп за днес, 30.05.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Най-добре ще се чувствате ако сте сред повече хора. Идеи ще имате в изобилие и всъщност вие ще сте двигателят на положителните промени.

Телец

Днес ще имате апетит за хубавите неща в живота - вкусна храна, прекрасни места, вълнуващи взаимоотношения. Това може да ви отведе на интересни места, да ви кара да се представяте за по-богати, отколкото сте. Важното е да не се увличате.

Близнаци

Ще сте твърде емоционални и впечатлителни, което ще подпомогне артистичната ви изява. Всъщност просто ще имате нужда от грижа и внимание, повече от друг ден.

Рак

Трудно ще се задържате дълго на едно място и още по-трудно ще се окаже да мълчите. Ще сте прекрасни критици, но най-добре ще се отдавате на философски размисли.

Лъв

Старите връзки ще се развият по нов начин. Това ще ви помогне да осъществите нови контакти. Имате нужда от по-добра организация на времето.

Дева

Всички ще са толкова оптимистично настроени, че ще ви изглеждат наивни. Здравият разум този път може да ви направи по-подозрителни и сприхави.

Везни

Ще сте в добро настроение. Имате желание за повече социални контакти, макар че ще сте малко по-нравоучителни към околните.

Скорпион

Не можете да се насилите да обичате някого, но можете да си наложите да постъпвате правилно. А кое е правилно и кое грешно, прекрасно знаете и сами.

Стрелец

Днес ще сте олицетворение на любезността и затова ще сте желани събеседници. Ако не пътувате, е твърде възможно да ви дойдат гости, пригответе се.

Козирог

Един ден, в който ще се наложи да се посветите на прозаични проблеми, които ще погълнат почти цялото ви време. Гледайте това да не се отрази на отношенията ви.

Водолей

Днес ще победите вътрешните страхове и ще склонни да поемате рискове, ще търсите предизвикателството и експеримента. Може би дори ще се опитате да се харесате на противоположния пол, ей така, заради самото преживяване. Едно е сигурно - скучно ще ви е без публика.

Риби

Хубав ден да покажете милото си отношение към семейството. Днес лесно ще се вдъхновявате от идеи за тържества, партита, гости. Разбира се, ще предпочетете другите да дойдат при вас.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА